Магазин Sinsay - тема 7

• 64 444
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мерси. Това е добре, че не е само при мен,

Няма фактура в пакета. Слагат само товарителница. Пише, че може и на лист да напишеш за връщането номер на фактура и имена, но то и номерът не се вижда в момента. Ще чакам значи.

# 316
Имате ли проблем с фактурите? Като дам "изтегли", за да я видя и ми излизат някакви йероглифи.

Никой ли няма да погледне? Не мога да си направя връщане, ако не мога да отворя електронната фактура. Sad
Можеш. Ако не добавиш фактура към пакета за връщане, просто ще ти върнат парите по отделно за всеки върнат продукт, а не за всички поръчани продукти накуп.

# 317
Мерси. Това е добре, че не е само при мен,

Няма фактура в пакета. Слагат само товарителница. Пише, че може и на лист да напишеш за връщането номер на фактура и имена, но то и номерът не се вижда в момента. Ще чакам значи.

Прочетете отново условията за връщане, не искат на лист номер на фактура/ел. касова бележка, а номера на поръчката. Номера на поръчката при всички случаи се вижда идеално, това е номера с който е приета поръчката ви в сайта. Напишето го на лист и имената на латиница, слагате го в кашончето с продуктите които сте решили да върнете и това е. В началото дърпах касова бележка, разпечатвах и добавях, но няма смисъл имам връщания и само с номера на поръчката и имената на латиница.

от сайта за връщане:

2. Връщане с куриер на Спиди

Трябва задължително да попълнете формуляра за връщане, който ще намерите във Вашият профил в раздела „Моите поръчки“. След като изберете опция „Детайли“ на конкретната поръчка, в края на страницата на поръчката ще откриете бутона "Връщане".

Опаковайте продуктите в картонената кутия (препоръчително е оригиналната, в която сте получили поръчката, но не е задължително да бъде в същата опаковка) поставете в нея електронната касова бележка, която ще намерите в Моите поръчки/Детайли/Електронна касова бележка. Вместо електронната касова бележка можете да поставите в опаковката бележка, на която е изписан номерът на поръчката + името и фамилията Ви на латиница.

Ще получите възстановяването на парите си в рамките на 14 дни след като получим Вашата пратка.

# 318
  • Карлово
Може ли да се оръча до физически магазин? Мериш и ако не ти пасва, отказваш поръчката.

# 319
Може да поръчаш до физически магазин, но плащаш онлайн предварително. После ти пристига пратката в магазина и я взимаш, ако не ти допадне, може да я върнеш още там с номера на поръчката и чакаш да ти върнат парите по карта.

# 320

бд не беше ли над 49 лв? Confused

# 321
Явно вече е минало. Ама това с 2та лв е тъпо.

# 322
чудничко
ще поръчвам, когато пуснат бд над 24 лв.
или на много добра промоция
беше магазина, от който почти всяка седмица поръчвах по нещо
но да трупам боклучки за бд или да давам по 8 лв. за доставка просто няма да стане

# 323
  • Велико Търново
Точно така, bubanka!  Евтинджоси на промо с БД, за мен, моля! И без това, дрехите, дори и нови, ги възприемам като домашни.

# 324
Аз пък много му се радвам на новия магазин в ДъМол - взех си още един комплект безшевни бикини , намалени долнища на малката за по 8-10 лв( 140-146 р-р) , жилетка с ягодки една (8-9 лв май беше ), 2 суитчера за баткото ( 158-164 - зелен с надпис : It's not my fault, и един сив , пак за някакви такива 8-10 лв ), 2 блузи комплект за 6,90. И един гевгир ,от тези дето на мивката се слагат за 8,90 . Ама друго си е като го видиш и пипнеш Wink Wink

# 325
Аз пък много му се радвам на новия магазин в ДъМол - взех си още един комплект безшевни бикини , намалени долнища на малката за по 8-10 лв( 140-146 р-р) , жилетка с ягодки една (8-9 лв май беше ), 2 суитчера за баткото ( 158-164 - зелен с надпис : It's not my fault, и един сив , пак за някакви такива 8-10 лв ), 2 блузи комплект за 6,90. И един гевгир ,от тези дето на мивката се слагат за 8,90 . Ама друго си е като го видиш и пипнеш Wink Wink
Привет,къде се намира новия магазин?

# 326
Да не те излъжа, но май над Уайкики, на мястото на Зара . Но в тоя ъгъл де - над Билата - нагоре по ескалаторите Wink Wink
Аз си правя тур- Синсей,Уайкики, Била , ако имам сили ,време и свободни ръце ,минавам и през Пепко и Кик ...ей така за завършек .

# 327
  • Beyond the stars
От кварталния вчера тази за 9,90 - https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-na-raye-9933a-57x
Много им харесвам такъв тип тънко плетиво блузи, имам в най-различни варианти вече и са супер. Особено пък за цената си.

А и потник за вкъщи за 0,89 ст и тениска за 2,90 пак за вкъщи, хареса ми цвета и надписа. На лампа съм снимала, потникът е зеленко.

# 328
Имам върната поръчка и статуса и в сайта е "Затворен", но още не са ми върнали парите. Това нормално ли е?

# 329
  • Пазарджик
Имам върната поръчка и статуса и в сайта е "Затворен", но още не са ми върнали парите. Това нормално ли е?
Да,след няколко дни ще Ви върнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт