Магазин Sinsay - тема 7

• 64 448
  • 756
  •   2
Отговори
# 360
Какви дънки от НМ получих за 48 лв- не бих дала и 8 за тях. Бързо се прецаква еластана и се накъдрят.
От Синсейските съм в пъти по- доволна, кройките им са точно за моята фигура.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 19:45 от Mateah

# 361
Здравейте! Аз имам един въпрос относно връщането - знаете ли дали може артикул закупен в техен магазин в един град да се върне в техен магазин в друг град? Благодаря предварително!

# 362
  • Велико Търново
Може

# 363
Дънките на Sinsay избеляват бързо.

# 364
Моите не избеляват, пера на ниски градуси , обърнати .
Само не мога да се оттърва от миризмата на едни сиви- колко пъти прах, висяха навън . нямат отмирисване.

# 365
  • София
Три пъти поръчвам дънки от Синсей и трите пъти съм разочарована и връщам. Кофти плат и кройка. Не са skinny.

# 366
Здравейте! Аз имам един въпрос относно връщането - знаете ли дали може артикул закупен в техен магазин в един град да се върне в техен магазин в друг град? Благодаря предварително!
Може да, аз съм връщала така.

# 367
Здравейте, тези кецове дали си отговарят на номерата?

# 368
Поръчах до магазин на Sinsay, на 25. 04 получих мейл, че поръчката е изпратена, все още на ам съобщение, че е пристигнала, мноооого дълъг път Flushed

# 369
Поръчах до магазин на Sinsay, на 25. 04 получих мейл, че поръчката е изпратена, все още на ам съобщение, че е пристигнала, мноооого дълъг път Flushed
По принцип, когато се направи товарителницата, автоматично изпраща имейл, че е изпратена, а то не е така, тъй като товарителниците ги изготвят предварително, тоест ако влезете да си проверите в Спиди, най-вероятно ще изпише, само че е получена информация за пратка. (на Еконт изписва, че очаква предаване от подател) 😊

# 370
По принцип, когато се направи товарителницата, автоматично изпраща имейл, че е изпратена, а то не е така, тъй като товарителниците ги изготвят предварително, тоест ако влезете да си проверите в Спиди, най-вероятно ще изпише, само че е получена информация за пратка. (на Еконт изписва, че очаква предаване от подател) 😊

Дамата е писала, че е поръчала до магазин.
Поръчките до магазин нямат товарителница, която да гледаме. Освен ако не се изиска тази информация от клиентския телефон..
Аз нали бях писала в темата за поръчка до магазин, която близо един месец я нямаше.. И никъде не виждам къде е, стигнала ли, не е ли, от централния телефон казаха “пътува”, явно и те не виждат такава информация, защото поръчката си е била в магазина още на третия ден от плащането, просто служител не я е сканирал, че е готова за вземане.

# 371

Дамата е писала, че е поръчала до магазин.
Поръчките до магазин нямат товарителница, която да гледаме. Освен ако не се изиска тази информация от клиентския телефон..
Аз нали бях писала в темата за поръчка до магазин, която близо един месец я нямаше.. И никъде не виждам къде е, стигнала ли, не е ли, от централния телефон казаха “пътува”, явно и те не виждат такава информация, защото поръчката си е била в магазина още на третия ден от плащането, просто служител не я е сканирал, че е готова за вземане.
Ооо, да, извинявам се, не съм разбрала, че е до магазин !

# 372
По Ваше мнение кой е най-зареденият с детско магазин в София?

# 373
По Ваше мнение кой е най-зареденият с детско магазин в София?
Аз пазарувам от ДъМол , че е единственият в близост, който знам да има детско ( в Ринг Мол няма детско ,или поне до преди няколко месеца Simple Smile ) ..в новите магазини,не знам как е .

# 374
  • София
Аз се отказвам да взимам долнища за второкласника....Той е 122см висок, взимам му 134 с идеята, като се свият да са подходящи. Еми след две пранета са в размер за малкия, който носи 110-116. Само онези с леко лъскавата изкуственяшка материя не се свиват, но са ужасни на усещане Laughing И от хм има доста, те леко се свиват само и до там. От там ще му купувам, то така или иначе от синсей като взема и след 2 седмици го местя в шкафа на малкия и пак трябва да взимам за баткото.
Иначе бельо имам и съм доволна. Памучни бикини комплект, взех си Л, свиха се и са ми идеални Satisfied   38 номер съм в долната част. Имам и по-фенси бельо, едни лилави стрингове, по наше му прашки. С висока талия и платът е разтеглив и плътен, много ми харесват. Сутиените им хич не ми пасват, но си взех от меките дантелени с триъгълна чашка и стоят хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт