Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 133
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Минавам да похваля тази сол за петна (добавка за пране). Всички петна излизат с нея, изпробвано на бебешки дрехи (от ядящо само бебе), засъхнало петно от шоко лава кейк, и пръски от доматен сос. И сякаш бялото ми е по-бяло като пускам с нея.

За пожълтели бели дрехи дали става?
Търся нещо и за обезцветяване на подмишници на бяло яке (носила съм тъмна дънкова риза под якето и не се маха боята от подмишниците след пране).

Предполагам, че ще стане за пожълтели бели дрехи, НО аз бих третирала и предварително петната под мишниците, за да ми е сигурна работата.
Тук има съфорумки, които много повече знаят за петната, третирането им успешно и активните съставки в препаратите, та нека и те да отговорят. Черпила съм много полезни съвети от техни писания.

# 76
  • Бургас
Включвам се и аз в темата Simple Smile
Приятно съм изненадана от мицеларната вода на Балеа - почиства с лекота, не щипе на очите и не лепне след употреба, т.е може да не се изплаква. Ето тази:
Харесах и спрея за обувки, но според приложението го няма наличен нито онлайн, нито по магазини. Аз го взех извън БГ, може и да не го внасят?
И относно отстъпката за рожденник наистина ли само с код от приложението се ползва вече? Почти съм сигурна, че през декември пазарувах за РД на дъщеря ми с акта за раждане в магазина Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 17:31 от sunny-n

# 77
Тези им мицеларни води чат-пат ги въртят и не успявам  повече от един-два пъти да си купя една и съща, че ми карат по много време. Но до сега които съм пробвала, никак не са лоши наистина. 2 или 3 вида съм имала от тях, същите са ми впечатленията - свалят грим много лесно и не дразнят. Лепнене действително няма, но поне аз предпочитам пак да изплакна набързо после.
Като почистване ги сравнявам с тази с алое на Гарние, примерно, поне за мен вършат еднаква работа.

# 78
  • София
Относно отстъпката за рожден ден - вчера я ползвах. В мобилното приложение имах купон за "Честит рожден  ден" 15% отстъпка. Който не може да се оправи, касиерката съдейства.

# 79
Здравейте!
Да се присъединя към темата, не че съм редовен клиент, но си имам неща, които купувам от там.
Основно си купувам Омега 3, все още не е увеличена при тях.
Отстъпката за РД от края на миналата година е само през приложението. Възползвах се и от двете, 15% за регистрация в приложението и 15% за РД.
Днес си купих стъклена пила, Мастиха - разтворими таблетки, един дезодорант на Балеа и боя за коса за мама.

# 80
  • София
Прочетох за таблетките мастиха. Май и аз ще ги пробвам, че съм с обострен гастрит и киселини.

# 81
И аз за същото ги взех, дано има ефект.
Мислех в Гален да ги поръчам, но не можах да натъкмя поръчка за 50 лв. и реших да видя в ДМ. Имаше 2 флакона.

# 82
  • София
Дева, благодаря, че сподели за тях. Дори не бях чувала за тези таблетки. Heart Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 21:04 от Amiamo

# 83
  • София
На 27.03.2023 г. още по-красив и с нова локация на ниво -1 отваря врати dm магазина в гр. София, бул. "Черни връх" 100, Paradise Center с освежен интериор, увеличение на площта на магазина, както и нов дизайн на мебелите.

От 27.03. до 29.03.2023 г. всеки клиент посрещаме с 15 % отстъпка при покупка над 25 лв.

# 84
Откакто открих техните мицеларни само такива ползвам. Любима ми е тази с розова вода.

За сметка на това пък тези кърпички с мицерална вода въобще не ми харесват за сваляне на грим - да, супер напоени са и издържат дълго време, не изветряват, обаче очи въобще не успявам да почистя с тях - щипе ми, пари, за кожата ми също идват една идея по-неприятни като усещане. Но аз съм с чувствителна кожа - може би ще са добре за някой с нормална кожа.

Относно спрея за обувки - наистина е хубав, но за съжаление има някакъв дефицит или направо са спрели вноса му в БГ май,  отдавна не го засичам по магазините тук. Последния път се запасих точно извън БГ - продавачката сигурно се изуми за какво са ми толкова спрейове Joy А те пък бяха и на приятна стара цена, неувеличени…

# 85
Може ли да помоля за снимки на таблетките от Мастиха?
И аз бих искала да ги зкупя и пробвам.
Благодаря 💐

# 86
За ваучерите за подарък не важи предполагам отстъпката за рожден ден?

# 87
Може ли да помоля за снимки на таблетките от Мастиха?
И аз бих искала да ги зкупя и пробвам.
Благодаря 💐

Може би е това?

Аз се чудя какво да правя с главата за звуковата четка на Дм.
Не намирам глави, а в сайта също няма налични.
Вече е време да се смени накрайника.
Дали ако поръчам главите на Филипс ще върви нормално?

# 88

Ако са хартиени, не знам как ще стане. За РД е само с онлайн поръчка.

Това е Мастиха, да.

# 89
  • София
Ако са хартиени, не знам как ще стане. За РД е само с онлайн поръчка.
Нали писаха в темата, че отстъпката за рожден ден важи и за магазините? Само някои касиерки не били наясно как се процедира с купона. Или бъркам? Моят рожден ден е на есен и още нямам опит с новостите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт