Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 280
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
На двойна цена

# 586
  • София
18 лв. за дезедорант или кристал с аромат няма да дам!

# 587

Течните варианти са интересното. Дм не знам да имат такива. Преди ме мързеше да търкам с кристала и спрея ми беше по-удобен. Бях си купила 1 литър и пръсках много дълго време.

# 588
  • Пловдив
Аз пък съм от недоволните от кристала. Взех го след раждането, заради кърменето и бебето да не усеща аромат на дезодорант и т.н. Изобщо не спря телесната миризма, а напротив. Такава до момента не бях усещала, не знам дали заради хормоните, но спрях да го ползвам.

# 589
Аз съм доволна от кристала, но почти винаги забравям да го сложа докато е още влажна кожата след душ, затова пръскам под мишниците с розова вода и след това го слагам.

# 590
И аз мокря допълнително, държа до кристала малка спрей бутилка с вода и пръскам да се омокри хубаво преди да натрия. И това с розовата вода е идейно, ако исках и аромат да има.
Заинтригува ме Шерилин с това течното, че и литър, такова май не съм срещала. Не бих отказала малко повече информация.

# 591
Аз пък съм от недоволните от кристала. Взех го след раждането, заради кърменето и бебето да не усеща аромат на дезодорант и т.н. Изобщо не спря телесната миризма, а напротив. Такава до момента не бях усещала, не знам дали заради хормоните, но спрях да го ползвам.
Според мен е било от хормоните, защото и аз бях така.. преди раждането си го ползвах и имаше ефект, след раждането в продължение на няколко месеца нищо не помагаше, но после се нормализираха нещата 😆

# 592
И аз мокря допълнително, държа до кристала малка спрей бутилка с вода и пръскам да се омокри хубаво преди да натрия. И това с розовата вода е идейно, ако исках и аромат да има.
Заинтригува ме Шерилин с това течното, че и литър, такова май не съм срещала. Не бих отказала малко повече информация.

Течният кристал е безаерозолен спрей, който е по-лесен за употреба. Действа като кристал, обаче не търкаш, само си пръскаш и готово! Преди пазарувах много от зояи там също малките опаковки по 100-200 мл си бяха цифра. Там намерих 1 л опаковка от течен кристал и го ползвах много време. Преди 2-3 г беше, не знам дали още се предлага, защото минах на твърдия кристал и скоро не съм търсила. От голямата бутилка си пресипвах в малък спрей и готово. Цената излизаше много по-евтина от цената на спрейовете, които снимах по-горе. И стига за повече от година при ежедневна употреба. Иначе твърдия кристал е най-икономичен и евтин, течният може би е по-удобен, защото просто пръскаш и готово. Аз разлика в ефекта между двете не виждам, еднакво работят.

# 593
  • София
И аз от години съм само с кристала. Вече не го сменям с нищо. Освен всички ползи е и много икономичен. Години се карат с една опаковка.

# 594
Да похваля и аз този измивен гел. Много го възхваляват по форумите и има защо, наистина е много нежен, няма аромат и не изсушава. Използвам го като втора стъпка при почистване.

# 595
Момичета, само аз ли мисля така или ми се струва, обаче в дм не виждам маски за лице в туба, а само шийт. Сякаш са изчезнали в последно време. Искам глинена маска за лице и не намирам! И не само в дм, и в лили, ремедиум… само шийт маски.

# 596
Момичета, само аз ли мисля така или ми се струва, обаче в дм не виждам маски за лице в туба, а само шийт. Сякаш са изчезнали в последно време. Искам глинена маска за лице и не намирам! И не само в дм, и в лили, ремедиум… само шийт маски.
Влез в сайта на ДМ. Там си я открий и после търси по магазините. Има няколко в туби. Примерно тази.

# 597
Ооо, това с маските в туба ми е болна тема Disappointed, защото ползвам ежедневно, а шийт маските не ми допадат. В момента ползвам тези:
Скрит текст:
На Оливал и Yves Rocher са от Лили (физически магазин в Ринг мол), а тези на Регал от Ремедиум, но преди няколко месеца, не знам сега къде какво има.
На Оливал има някаква налична в Лили с глина https://shop.lillydrogerie.bg/slo-ot-bezsm-rtniche-75-ml , моята също е с глина, но за суха кожа и сега изглежда не е налична.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 11:12 от Elyon Brown

# 598
  • Deutschland
Кристала Балеа го видях вчера, но аз търсех само блестящия лосион и крем и не го отразих. Ползвам ролон обикновен за подмишници, имам на Нивеа един от миналото лято, но го ползвах около времето, когато бях с К-вирус, нощес се потях зверски и от миризмата на нивеята ми се подвигаше яко. Имах чувството, че ще умра от задушаване, макар че аромата е много нежен, но и траен.

# 599
  • София
Аз ползвам този дезодорант спрей Алверде и съм много доволна
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-dezodorant … 058172755002.html

Купих и такъв на мъжете в къщи. Определено е по-добрата алтернатива от обикновените стикове и дезодоранти
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-men-dezodo … 066447103472.html

Общи условия

Активация на акаунт