Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 9)

• 20 172
  • 760
  •   1
Отговори
# 270

Момичета,колебая се между тези двете,но не знам кое ще е по-удобно и дали някое от тези изобщо ще бъде. Гледам ,че едни гърнета са с право седало,други имат място за крачетата,така като вълничка отпред.
Вие какво гърне взехте?

Аз съм харесала едно анотомично на Чико обикновенно,простичко. Неща шарени с фигурки,пеещи за да не го мисли че е за игра. Трябва да си знае,че там ще върши мръсната работа😀

# 271
  • Пловдив
Ние купихме на NUK

Както казва Милото, по-просто и обикновено.

# 272
Неса, Михаил е към 79см и подобни на тези гърнета му бяха големи. Краката му висяха, а  е важно да имат опора. Според мен ако имаш възможност ги «мери».

Кате, моят герой седи доста стабилно и първо го учих да седи по гол гъз на гърнето 1-2 пъти по 15мин на ден. Пея му песни, давам му играчки. Сега седи без особени възмущения 😂 И започнах да целя момента с акането. Той ака 2-3 пъти дневно, та отчитам за успех ако поне 1 път е в гърнето. Като организираме този процес, ще започна да го слагам периодически да пишка, но си мисля, че ще е по-сложно докато той сам не започне да се усеща. За мен е важно сега да го науча да седи, докато не може да избяга или да ми каже «не» 😃 И акането, не ми е готино да сменям памперс след захранването 😂

Скрит текст:

Сори, не мога да го обърна

# 273
Джой, и аз съм с бебешка везна, пробвала съм я с други неща, вярна е, има разлика с тая на педиатърката, защото тя ги мери с дрехи и разликата е около 200 гр, предполагам че толкова са дрехите и храната, защото аз ги храня преди да ги заведа на педиатър, а вкъщи ги меря, гладни и голи, по едно и също време винаги, преди баня.

В момента ги къпя и мажа с това :

Отначалото, когато бяха по зле ги къпех с линола фет и мажех с крема на биодерма , предписано от дерматолог, една капачка във ваната, без отмиване, може да се ползва не ограничено време, било безвредно, няколко пъти питах дерматоложката и мисля, че и то доста помогна, пускам снимка

Като ги извадиш от ваничката кожата им седи направо хлъзгава, от що е мазно, за това мисля че доста помогна и това.

# 274
Неса, Михаил е към 79см и подобни на тези гърнета му бяха големи. Краката му висяха, а  е важно да имат опора. Според мен ако имаш възможност ги «мери».

Кате, моят герой седи доста стабилно и първо го учих да седи по гол гъз на гърнето 1-2 пъти по 15мин на ден. Пея му песни, давам му играчки. Сега седи без особени възмущения 😂 И започнах да целя момента с акането. Той ака 2-3 пъти дневно, та отчитам за успех ако поне 1 път е в гърнето. Като организираме този процес, ще започна да го слагам периодически да пишка, но си мисля, че ще е по-сложно докато той сам не започне да се усеща. За мен е важно сега да го науча да седи, докато не може да избяга или да ми каже «не» 😃 И акането, не ми е готино да сменям памперс след захранването 😂

Скрит текст:

Сори, не мога да го обърна
Аз съм със същия модел гърне. За мен гърнето трябва да е възможно най-обикновенното и изчистеното. Освен това другите са обемни и заемат твърде много място.  Това съм го мъкнала с нас и на почивка.

# 275
Лизи ти си доволна от олиото, така ли? Имаме същото предписано от детската, тук е с рецепта без пари. Но така стои...още не сме го използвали.
Ние нямаме и вана та не знам, едно корито имаме от каката освен там да го напълним с вода знам ли. Къпем я с душа направо. И само олиото ли използваш по време на къпане в смисъл друг сапун не. И мажеш ли пак след това щом пишеш, че кожата остава омазнена.
При нас е проблем голям този дерматит или невродермит все тая.
Аз за три месеца за трети път правя фарингит и съответно пак съм на антибиотик. Вече ми писна. Преди три седмици последно и пак сега. Днес ходих на спешният, жената смята трябва да се махнат сливиците( че тя все една и съща улучвам или просто все тя ги дава събота и неделя смените). Ми мен ме е страх то не е много безобидно. Никога не съм имала такива проблеми с гърлото - не пуша, не пия, газирано рядко пием в къщи. И сладолед не ям често. Какво се случва не знам.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 16:19 от ancho_82

# 276
Мажа, задължително с крема  биодерма атодерм, така ни каза дерматоложката. Иначе в коритото е подходящо да я изкъпеш с линола фет, може и да смесиш в някакъв съд (леген, кофа) една капачка линола фет с вода и просто да го полееш детето в банята.

Душ олиото на биодерма се изплаква и не е толкова овлажняващо, започнах да ги къпя с него след като се оправи дерматита и кожата им беше спокойна, ползвам го като поддържаща терапия. Но с крема на биодерма мажа винаги, той мн успокоява кожата.

Лизи ти си доволна от олиото, така ли? Имаме същото предписано от детската, тук е с рецепта без пари. Но така стои...още не сме го използвали.
Ние нямаме и вана та не знам, едно корито имаме от каката освен там да го напълним с вода знам ли. Къпем я с душа направо. И само олиото ли използваш по време на къпане в мисъл друг сапун не. И мажеш ли пак след това щом пишеш, че кожата остава омазнена.

# 277
Мерси Лизи за отговора. Тогава може и да пробвам днес. Аз малко скептична бях към това олио. И ще си я намажем след това с нашият крем на доктор Тайс Нахткерценбалсам за невродермит.От него сме доволни, но не прави чудеса де. Трябва време за това нещо, да го израстне. А при кое дете за колко време божа работа.
Как са децата Лизи, спряха ли да повръщат?

# 278
Момичета реших да си сменям електронната книга. Имам доста стар Kindle, който е без просветка, а аз искам с просветка. Седнах да разучавам и ме заболя главата. Бях решила да е пак Kindle, обаче прочетох, че хвалят и Kobo. Че и бюджет не мога да си определя. Вие какви имате. Отдавна съм харесала Kindle Oasis обаче не съм сигурна дали ми се дават толкова пари.

Анчо казаха ми рецепта за ангина, не знам в твоя случай ще помогне ли. Разбъркваш 1с.л. Мед с 1 ч.л. сода, разбъркваш хубаво и оставяш да се разтопи в устата. Баткото беше с ангина и ми я казаха, но единствения ханш да го изяде той това е да му го натикам насила в устата и после да му залепя устата с тиксо. Помагало за всичко в гърлото, особенно ако го хванеш в началото.

# 279
bolibon май ще трябва и моята с тиксо да я залепят, малеееее хич не съм по бабини методи. Не казвам, че не помагат ама не знам. Моето е мноооого зле в момента, възпалено та не знам тази сода да не ми доразкаже игрите.
Офффф не знам ама ми писна с това гърло, но от операция за премахване на сливиците още повече ме е страх.
То не само храна ми пиенето на вода е с адски мъки и болки.

# 280
Момичета реших да си сменям електронната книга. Имам доста стар Kindle, който е без просветка, а аз искам с просветка. Седнах да разучавам и ме заболя главата. Бях решила да е пак Kindle, обаче прочетох, че хвалят и Kobo. Че и бюджет не мога да си определя. Вие какви имате. Отдавна съм харесала Kindle Oasis обаче не съм сигурна дали ми се дават толкова пари.

Анчо казаха ми рецепта за ангина, не знам в твоя случай ще помогне ли. Разбъркваш 1с.л. Мед с 1 ч.л. сода, разбъркваш хубаво и оставяш да се разтопи в устата. Баткото беше с ангина и ми я казаха, но единствения ханш да го изяде той това е да му го натикам насила в устата и после да му залепя устата с тиксо. Помагало за всичко в гърлото, особенно ако го хванеш в началото.
Аз съм с PocketBook ( touch lux 5). Всъщност това ми е трети pocketbook на един седнах аз, на един детето и сега този си го пазя. Чете повечето формати, но аз си ползвам EPUB. Има подсветка и е много удобен pocketbook account. С него си свалям книги през телефона и си ги изпращам с мейла

# 281
  • София
Момичета, дайте препоръка за лятна количка, нещо до към 350-400лв. Бях харесала Чиполино Туистър, но е с много малък кош, но малката сега и е тамън.

# 282
Момичета, дайте препоръка за лятна количка, нещо до към 350-400лв. Бях харесала Чиполино Туистър, но е с много малък кош, но малката сега и е тамън.

Аз взех Чиполино Микси, много е удобна и коша е сравнително голям

# 283
Болибон, аз съм с pocketbook 4. Имам го от бая години и ми е супер лесен за ползване и батерията държи около месец, а го ползвам ежедневно.

# 284
Болибон, аз съм с Pocketbook basic lux 5, много съм доволна, много му държи батерията. При активно четене, прочитане на 2-3 книги седмично, батерията ми държи около две седмици.
Аз умишлено не взех с тъч, мисля, че няма да е удобно, постоянно да избягвам да не натисна екрана и да не изляза от книгата/страницата.

Общи условия

Активация на акаунт