Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 81

• 44 924
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
А какво осветление бихте препоръчали за малка баня ( 4кв ) ? Сякаш не ми се иска да е с класическите луни..

# 481
  • Street of Dreams
Също не харесвам този вид осветление каквото показа mariat. Просто не създава уют, недодялано ми е.
Честно казано не разбирам защо според вас коридора трябва да е силно осветен.
В моя върху лоуборда имам стояща лампа с мека светлина, която никога не гася. На мен ми е напълно достатъчна, основната (неутрална, вградена луничка) я светвам рядко - като подреждам или като се оглеждам по-внимателно в огледалото. Но аз не съм фен на яркото осветление, а и имам и дневна светлина.

# 482
Еми като почнеш да нямаш дневна светлина там, ще разбереш...Simple Smile

# 483
Аз обичам навсякъде да ми е светло, ако може от дневната светлина, но не може и затова имам много силни крушки, светещи в жълта светлина.

# 484
  • Street of Dreams
Еми като почнеш да нямаш дневна светлина там, ще разбереш...Simple Smile

Вечер нямам. Пак една мека и топла ми е достатъчна да "намирам" вратите, обувките, якетата, слънчевите очила, парфюмите и каквото ми трябва от вградения гардероб. Кавичките са, защото идеално ги виждам. Да речем, че е въпрос на предпочитания, но не се налага непременно.

# 485
Здравейте! Ще монтираме шкаф за баня 100 см в ниша, която е 113 см. Според вас как е най-добре да се направи - да се центрира шкафа и от двете страни да останат по 6-7 см или да се дръпне в едната страна и да остане само една дупка по-голяма (п.с търсихме шкаф 110 см но е много ограничено предлагането) Благодаря!

# 486
Центрирано вероятно е по-красиво.
Но с една голяма дупка май пък ще е по-практично - в нея ще се бърка лесно за чистене. А може и тази дупка да се използва да се сложи нещо, което искаш да ти е подръка (метличка например). Шкафът ще го крие и няма да се вижда, а ще е на една ръка разстояние.

# 487
Може да се затвори дупката с плоскост в цвят като на шкафа. Много по-добре изглежда, и няма да се налага да я чистиш. Ето пример, от дясно на дясната вратичка е затворена такава дупка.

# 488
Здравейте, някой правил ли е нещо такова като на картинката - визирам само небето и двата цвята облаци. Картинките мисля да са стикери. Обаче се чудя дали облаците ще станат добре с латекс или има вероятност да изглежда много аматьорски направено (на петна, примерно). Виждала съм хора да рисуват сами планини. Имам мерак, но не знам дали не се надценявам. Grinning
Бебчето е дълго чакано, 10 години, и ми се иска да направя лично нещо за него. Heart Не искам да е тапет. Чудя се и има ли нещо, което може да се използва като шаблон при извивиките. Предполагам, че се започва отгоре надолу, т.е. от тъмния към светлия цвят. Ще съм благодарна, ако някой е творил нещо такова да даде съвет. Благодаря предварително. Hug

# 489
Пак може с шаблон.Изрежете си облаците на части и после само ги сглобете част по част, да може да ги размествате и да докарате нещо подобно.

# 490
А имате ли представа от какъв материал се правят такива шаблони?

# 491
От ..пф от ацетатна ролка.Но къде има не знам. А защо не потърсите подобен тапет?

# 492
Има супер много видеа в пинтерест и ютуб как се правят . Напр първото срещнато
https://youtu.be/_5hOPaYdmjw

# 493
Прави линии ще направиш лесно с лепенки, но тези кръгли неща няма начин да станат с подръчни технологии.

# 494
Именно. Гледах клипчета в youtube, но почти всички са за планини, където лесно се прави отсичане с хартиени тиксо. Тук проблема са облите форми и вероятно ще трябва с нещо кръгло в различни размери първо да направя контурите и затова се чудя после дали няма да стане грозно и на петна при самите заобляния, защото там ще трябва да се мине с четка и няма да е гладко като с валяк. Може би трябва да потърся някакво миниатюрно валяче
Тапет не искам, защото рано или късно ще трябва да се сменя декора на стаята и ще трябва да се прешпаклова.
Благодаря за съветите, ще го помисля и ще потърся още информация в интернет. Blush

Общи условия

Активация на акаунт