WIZZAIR - 44

• 48 636
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
OwlKitty, опитах и през сайта, но там пък изобщо не виждам такава опция - излиза само тази за връщане под формата на кредити. Звънях на българския колцентър. Дано наистина могат да ги прехвърлят по картата, след като веднъж ги начислят в профила ми.

Woman^In^White, щом и при Вас се е получило така, явно наистина проблемът е при тях. Ще го издиря и стационарния.

Благодаря за съветите!

# 181
На първа страница е публикуван стационарния номер.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 01:17 от Minnie.Mouse

# 182
В паниката съм пропуснала, благодаря.

# 183
Iriews Успяхте ли да се свържете с Wizz преди часа на отменения полет? Ще ви върнат ли сумата по банкова сметка?

# 184
Днес се свързах, казаха че ще ги възстановят по банковата сметка в рамките на 2 седмици.
Благодаря за съдействието още веднъж.

# 185
Момичета как може да се добави дете към вече направена резервация за полет.
От 3ч търся в сайта и нищо не намирам

# 186
По телефона. Или купуваш за възрастен и после се обаждаш за да ти го променят на дете и свържат. Деца сами на сайта никоя компания не дава да се купят.

# 187
Здравейте! Имам един въпрос относно авотматичното чекиране (WizzAir). Направихме две отделни резервации за един и същ полет, като и за двете е избрана опцията “автоматично чекиране”. Видях, че на едната резервация имаме вече бордни карти, а за друга нямаме, но мога да чекирам ръчно. Някой знае ли дали ще стане евентуално автоматично и на другата резервация или да си го направя ръчно?

# 188
За колко време се възстановява на сумата по флекс-анулирана резервация в профила ми, не по банкова сметка?
Минаха 48 часа...Не беше ли по-бързо това? Хич не ми се занимава да звъня.

# 189
Май 72 часа. Колкото пише в правилата, "до 72 часа макс", точно максималния срок е. Преди беше по-бързо.

# 190
Здравейте, искам да купя билети за 2 възрастни и 2 деца. На първа стъпка ми дава една цена за салонен багаж. След това има опция за чекиран багаж, която като се избере и цената на билетите се увеличава с 80 лв на всеки пътник. Не мога да разбера това означава, че към всеки билет ще може да има по 1 голям чекиран багаж, тоест общо 4 или въпреки че цената се увеличава за всеки билет, имаме право на 1 чекиран багаж?

Ако е първото, тоест 4, как може да се купят 4 билета, но само с 1 багаж, тъй като на нас не ни трябват 4.

Има ли възможност да се закупят 4 със салонен и после отделно да се добави 1 бр. голям куфар и ако да - това с колко би оскъпило?

Благодаря предварително! Simple Smile

# 191
Кога точно го добавяш тоя багаж? Като пишеш имената на пътниците можеш да слагаш на всеки поотделно каквото искаш (и не натискай "копирай за всички пътници)

# 192
  • София
Здравейте,
Трябва ми билет за прибиране от Брюксел за след 1 месец. В момента цената е много висока. Според вас има ли шанс да падне цената с наближаване на датата?

# 193
Много малък. Пада се след празниците (1,6 май), отделно 1 месец е малко време.

ПП не е задължително да летите с Уиз, пробвайте други компании. Райън имат добри цени на 10 май.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 17:54 от neuromancer

# 194
Ако можехме да разбием алгоритъма на ценообразуването на Уиз, щяхме да я фалираме тая компания скоропостижно.

Общи условия

Активация на акаунт