WIZZAIR - 44

• 48 687
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Аз бих питала в банката дали могат на база кореспонденцията с Уиз да отменят превода. Ако могат, ситуацията ще приключи по-бързо от цялата разправия с Уиз.

# 241
Превода отдавна е минал, и мисля, че не може да се връщат преводи ако получателя не го поиска, може и да греша. Затова винаги гледам да плащам с карта, превод само към частни лица

# 242
  • София
Аз бих питала в банката дали могат на база кореспонденцията с Уиз да отменят превода. Ако могат, ситуацията ще приключи по-бързо от цялата разправия с Уиз.

Ако е бг. банка - няма да стане работата. Има технологично време и причини, за което се отменя превод.

# 243
Аз бих се свързала с Европейския потребителски център, като същевременно уведомя и Уиз, че съм се свързала с тях за по-нататъшни действия. С други европейски сайтове ми се е случвало и като разберат, че се свързвам с Центъра и се задействат изключително бързо.

# 244
# 245
Ето една добра оферта с намалението за седмица на морето в Бари

# 246

The promotion applies on 19 April 2023 from 00.00 till 23.59 CEST (“Promotional period”). The 20% discount applies to the fare, excluding the administration fee. The indicated number of seats (1 500 000) with the discount applies only for selected flights available on wizzair.com and WIZZ mobile app during the Promotional period. Travel period is limited, travels must be completed by 30 June 2023. The promotion applies only to bookings made on wizzair.com or on the WIZZ mobile app. Promotion does not apply to group bookings.

# 247
  • Цюрих
Здравейте!
Дали някой наскоро е летял през Меминген за София? Интересувам се още ли Уиз ползват старите украински самолети, с които имах гадното  преживяване да се върна през лятото. Търся опция за по-нормален час за прибиране в София, защото през Базел полетът е в 21ч,а ще съм с деца...
И дали през Германия още искат бележка от другия родител за напускане на страната?

# 248
  • София
Последните 7 дни е изпълняван 3 пъти с Еърбъс А321 и 4 пъти с Еърбъс А320. Всичките са били на УИЗ.

# 249
Преди няколко дни се върнахме от Меминген,  самолетът си беше нормален.

# 250
  • Цюрих
Благодаря много за информацията! Явно само през лятото е имало отклонение.

# 251
  • I want it all and I want it now.
Другият вариятн е през Карсруе има рано сутринта полети но са с Райян.

# 252
  • Sofia
Здравейте,
От снощи се боря с една резервация. Уж я направих, платих с кредити и остатъка с карта, а на сутринта ме очакваха 15 имейла за неуспешно плащане и накрая анулирана резервация. След поредица мъчителни и протяжни разговори с тях, множество прекъсвания и всичко отново с поредния оператор, както и още две направени резервации и съответно отказани заради недостатъчно плащане, три поредни превода на стотинки и обяснения от тяхна страна, че проблемът идвал от превалутиране, най-най- накрая успях да купя билета. Обаче, цял ден не получавам потвърждение на мейл.
Какво е това чудо?? Летя почти всеки месец с Уиз от години, подобно нещо не ми се беше случвало. Някой имал ли е подобни проблеми и най- вече липсата на потвърждение на мейла?

# 253
  • София
Другият вариятн е през Карсруе има рано сутринта полети но са с Райян.

Според лятното разписание полетите от летище FKB са следобедни.

# 254
За Рамазан Байрам промоция днес и утре за избрани полети до 31 юли с 15% дискаунт.

Общи условия

Активация на акаунт