WIZZAIR - 44

• 48 058
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Като купуваш билета има възможност да избереш да платиш с кредити, ако титулярът на сметката пътува. Ако не стигат кредитите доплащаш с карта. Първо се използват по-рано изтичащите, автоматично става.

# 466
Разбрах...И много благодаря, neuromancer!

# 467
Въпрос.Детето ще лети само от Аликанте до София в средата на август.Полета,обаче е късен и каца след 1 през нощта.Сетих се за онзи полет,който пренасочиха към Румъния и не ми се ще 15 год.ми дъщеря да се чуди какво да прави.Знаем,че wizz си имат закъснения.Писах на софийското летище,отговориха,че поради ремонт,полети между 1 и 5 са преустановени.
Някой знае ли нещо по въпроса?

# 468
  • София
Тоест заради закъснял полет с кацане след 1 може да пренасочат полета към друго летище? Скоро ми казаха за такъв случай (познат на познат - кацане късно през  нощта в Македония вместо в София), реших, че е абсурдно и не са разбрали…ама май ще се окаже вярно Sad?
Имам познат в РВД София, сега ще го попитам дали знае нещо.

# 469
Преди няколко дена, полет от Абу Даби ,вместо в София, кацна във Варна, защото е закъснял с 3 часа и са ги извозвали с автобуси, Wizz нещо твърде често го правят този номер.

# 470
Точно така.Даваха ги по новините.Дъщеря ми е още дете и се притеснявам.
Благодаря,че ще питаш!

# 471
Да, правят го този номер. Сега именно това се върти по новините и социалните мрежи.

# 472
  • София
Да, наистина има проблем с кацането между 1,30 и 5,30, правят ремонт по това време. доколкото разбирам, пистата е една и няма значение дали е Уиз или друг - никой не може да кацне. Принципно, не би трябвало да излита полета, ако закъснява и ще кацне след 1, но явно го правят някои.
Чакам да ми каже поне кога свършва този ремонт, аз пътувам от Брюксел с Райън в края на юни вечерта и като знам и те колко са точни…

# 473
  • София
И ние ще се връщаме след полунощ с Раян в края на юни. Трябва да кацнем в 0.45 по разписание. Изобщо не бях чула за този ремонт, благодаря за информацията. За съжаление сега ще имам едно притеснение в повече Sweat Smile Дано приключи скоро затварянето, аз обаче не успях да открия официална информация.

# 474
  • София
До 30 май е ремонтът по план, така че дано имаме късмет и го направят наистина (защото винаги може да го удължат). Simple Smile

# 475
Бг ремонти викаш? Sweat Smile Не вярвам да си свършат работата в срок. Така както ремонтират пътищата в страната го виждам аз...

# 476
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Полетът ни от Бове за София закъсня и кацнахме 3:25 ч. по-късно.
На кой мейл мога да подам иск за обезщетение и какъв е срокът за това?

Преди полета получих мейл, че може да има закъснение поради стачки във Франция, но такива нямаше. Полетът от София за Бове е бил със закъснение, а ние пътувахме със същия самолет към София.

В профила в Уиз се подават искове.

Подаване на формуляр за оплаквания - това ли трябва да се попълни?
За първи път ми е, затова разпитвам.
За всеки пътник от резервацията отделно оплакване ли се подава или едно общо?

# 477
  • София...........
Здравейте
Никога до сега не съм ползвала Flex, но понеже сега съм се огледала в полет април 2024 и съответно все още няма полети след датата за обратен полет ми се иска да си платя за мое спокойствие въпросния Flex.
Но нещо не съм наясно точно какви предимства ми дава. Това, което чета в сайта на wizz излиза, че мога да сменя полета за друга дата и дестинация и ако е по-скъпо доплащам, но не разбирам дали има някакви такси?
Интересува ме също дали има опция ако излязат за по-добри дати по-изгодни за мен полети да поискам анулиране и възстановяване на средствата и след това да закупя новите? Сьответно има ли някакви такси и загуби при анулирането?
Балгодаря Flowers Hibiscus

# 478
с флекс можеш да смениш полета и доплащаш разликата, без друга такса
можеш и да откажеш и ти връщат платеното в кредити, без цената на флекса

# 479
  • В офиса
Сега прочетох за ремонта на пистата. Имам билет за полет Лондон - София, който по разписание каца в 3 сутринта. Ще се гръмна ако ме пратят на майната си. 7.06 ми е датата.  Дано ремонтът наистина да е само до 30-ти.

Общи условия

Активация на акаунт