WIZZAIR - 44

• 48 664
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Авиокомпанията не може да се издържа от билети по 20 евро. За да съществува компанията и за да могат някои да пътуват по 20 евро, трябва други да плащат по 200 евро. Обикновено това са хората, които купуват твърде късно и трябва да пътуват на точно определени дати и не могат да изберат по-евтин полет. Това е.

# 196
W!Zz пускат полети до Пакистан.

От София през Абу Даби https://simpleflying.com/pakistan-permission-wizz-air-abu-dhabi-flights/

# 197
W!Zz пуска полети до Ташкент, Узбекистан и Бишкек, Киргизстан (през Абу Даби) на цени от 44 долара на отсечка.

Цените до Самарканд, Узбекистан падат до 38 долара на отсечка

# 198
Здравейте,
Спешно питане!
Полетът на съпруга ми току що беше преместен за утре сутрин. Може ли да се прибере вкъщи и утре да се върне за новият час, при условие че вече е минал секюрити?
Трябва ли да се предприемат действия относно билета - презаверяване или нещо такова, или може да пътува пак с този билет?

# 199
  • София
Авиокомпанията не може да се издържа от билети по 20 евро. За да съществува компанията и за да могат някои да пътуват по 20 евро, трябва други да плащат по 200 евро. Обикновено това са хората, които купуват твърде късно и трябва да пътуват на точно определени дати  и не могат да изберат по-евтин полет. Това е.
още ли има по 20Е билети.... последно Сф-Вн гелдах нещо но да кажем билета е бил 25Е, но с няколкото такси и застраховки - идваше на 60Е....
ПП: Влязох в една от темите за Италия... но и тези неща са важни освен най-ниската цена /ако става дума за екскурзия, посещения/.
Вече се замислям дали да не се насоча към екскурзиите.
Преди години кацнахме към 22,30 в Болоня и първата нощ спахме там. Такси до хотел в града ще е около 20 евро. Гледайте хотели с 24 часа рецепция и ги уведомете, че ще пристигнете през нощта. На другия ден разгледайте и Болоня до обяд и след това влака до Флоренция. Предполагам и настаняването във Флоренция ви е следобед, ако вече не сте резервирали...

# 200
  • София
Има, но все по-рядко.
Разните добавки и застраховките, обаче, не ги броиш към цената на билета. 25 € ти е билета и това е крайна цена. Другото е пожелание.
Аз се шокирах от цена към Южна Испания за октомври - 900 лева. При сините е 100.

# 201
Има и по 20
Таксите са включени, застраховките, багаж и места не са задължителни.

# 202
Здравейте,
Спешно питане!
Полетът на съпруга ми току що беше преместен за утре сутрин. Може ли да се прибере вкъщи и утре да се върне за новият час, при условие че вече е минал секюрити?
Трябва ли да се предприемат действия относно билета - презаверяване или нещо такова, или може да пътува пак с този билет?
Това не ми се е случвало, но ако ми се случи, предполагам ще намеря как да изляза от летището и да вляза отново на следващия ден.

# 203
Най-добре е да се пита на място, там най-добре знаят.

# 204
Може да излезе после пак ще минава секюрити.  Не знам дали може ако е минал и паспортна проверка обаче.

# 205
Ще мине граничен контрол на влизане в България и после пак на излизане. Ще трябва нова бордна карта, няма да го пуснат с бордна карта от вчера.

Аз съм чувал за полети с обявено закъснение примерно 3 часа, които са тръгнали само с два часа закъснение, та бих питал там за да съм сигурен, че няма да тръгнат докато си спя вкъщи...

# 206
    Имам малко заплетен казус, моля за съвет, ако някой се е сблъсквал.
    С мъжа ми имахме полет на 12.04 в 22:15 ч., няколко пъти обявяваха, че полета закъснява, докато накрая го насрочиха за следващия ден в 15:00 часа. Понеже не бяхме изпадали в такава ситуация, а бързахме да се приберем, от летището ни казаха, че ако вземем друг полет на същата компания ще ни върнат парите за новите билети. Взехме нови билети, прибрахме се и тук започва моята мъка с комуникацията. Купила съм първите билетите през посредник (Kiwi), а вторите директно от Wizzair.
    От кого да си търся сумата за новите билети?
    Говорих с Kiwi - те не са особено отзивчиви, говорих с Wizzair - от там ми искат информация, която Kiwi не ми предоставят. Вече тотално се отчаях, а сумата е над 800 лв.

# 207
    Здравейте,
    Спешно питане!

Може да излиза през гранична и после на влизане да минава през сигурност, скенери и гранична отново, колкото си поиска. На полети със закъснения от порядъка на часове има пътници, които на всеки час излизат навън да пушат и после се връщат понеже ги е страх да не намалее закъснението и новият час да е по-рано.

# 208
    С мъжа ми имахме полет на 12.04 в 22:15 ч., няколко пъти обявяваха, че полета закъснява, докато накрая го насрочиха за следващия ден в 15:00 часа. Понеже не бяхме изпадали в такава ситуация, а бързахме да се приберем, от летището ни казаха, че ако вземем друг полет на същата компания ще ни върнат парите за новите билети. Взехме нови билети, прибрахме се и тук започва моята мъка с комуникацията. Купила съм първите билетите през посредник (Kiwi), а вторите директно от Wizzair.
    Говорих с Kiwi - те не са особено отзивчиви, говорих с Wizzair - от там ми искат информация, която Kiwi не ми предоставят. Вече тотално се отчаях, а сумата е над 800 лв.
    Трудна работа, ако и посредник има... Каква инфо ти искат Уиз от Киви, която Киви не ти дава?

# 209
    Понеже Kiwi са направили резервацията, вместо моите данни (мейл, телефон, кредитна карта) са техните данни. Wizzair искат тези данни, но Kiwi твърдят, че са поверителни и не ми ги дават.
    Ако изпратя на Wizz извлечение от картата за платените билети и бордните карти от двата полета не могат ли да си засекат информацията?
    Трудна работа, ако и посредник има... Каква инфо ти искат Уиз от Киви, която Киви не ти дава?

Общи условия

Активация на акаунт