WIZZAIR - 44

• 48 091
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ако наистина е 60 евро 20 кг на летището, то по-добре там да се купи. При симулирана резервация за Дортмунд искат 131 лева в момента на покупката:

# 361
Имало някакъв проблем на Борика с  бг карти като се плащало  Simple Smile
добавиха ми го в кол центъра, два пъти опитвах с две различни карти и ми отказа плащането ... ми чудно, какво
на летището се оказа, че не можело, като се чекираш, на бордните карти няма да присъства

п.п В крайна сметтка- успях преди малко!
През телефонния браузър, без да влизам в приложението на Уиз, явно там се проявява някакъв конфликт със системата на Борика!
ама защо винаги трябва да е с хиляди условности, косата ми се изправя на всяко пътуване просто!

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:21 от mini_79

# 362
добавиха ми го в кол центъра, два пъти опитвах с две различни карти и ми отказа плащането ... ми чудно, какво
на летището се оказа, че не можело, като се чекираш, на бордните карти няма да присъства

През телефонния браузър, без да влизам в приложението на Уиз, явно там се проявява някакъв конфликт със системата на Борика!
ама защо винаги трябва да е с хиляди условности, косата ми се изправя на всяко пътуване просто!

Винаги може да се плати багаж на летището, няма значение, че не се показва на бордната карта

# 363

естествено, че може на летището, тия "глобените" за по-голям багаж как пътуват?

Отделно при проблем, винаги се пробва и сайта/приложението според зависи кое не работи, друг браузер, чистене на кукитата, рестарт, друг компютър. В повечето случаи се оправя, ако не, има грешка някъде и с питане рядко ще се оправите, освен ако някой е попаднал на същата грешка. Това важи за всеки сайт, въобще, не само Уиз.

# 364
Дали може да се пренесе в ръчния багаж една кафемелачка?Братовчедка ми ще идва от Англия и искам да ми я вземе,обаче заради острите режещи части не съм сигурна дали няма да я конфискуват при проверката.

# 365

Винаги може да се плати багаж на летището, няма значение, че не се показва на бордната карта

Ами това ми каза служителка на телефоните на Уиз, нямам си идея до колко е компетентна, явно не много

# 366
  • София
Дали може да се пренесе в ръчния багаж една кафемелачка?Братовчедка ми ще идва от Англия и искам да ми я вземе,обаче заради острите режещи части не съм сигурна дали няма да я конфискуват при проверката.

Може, ако влиза в размера на ръчния багаж.
С острата част няма как да нараниш стюардесата и да отвлечеш самолета.
Нали кафемелачката работи на ток, а в салона няма къде да я включиш. Laughing
Последно пътувах с прахосмукачка-робот в ръчния багаж.
Нямаше как в големия заради батерията.
На проверката за сигурност баткото само се подсмихна ехидно.
Пука ми...

# 367
  • В страната на мечтите
А самобръсначка може ли в ръчния багаж?

Летя Дортмунд-София, проблем ли е,че не съм вписала бащиното име, а само собствено и фамилия?

Извинявам се за тъпите въпроси, нямам опит...

# 368
може самобръсначки

няма проблем за името

# 369
А самобръсначка може ли в ръчния багаж?
Аз спринцовки и игли пренесох... Grinning Извън шегата, може доколкото знам от тези, на които не се сменят ножчетата.

# 370
  • БГ
Вчера ми преведоха първия кредит от Wizz Credit Back Promo, но се чудя с каква валидност е - 06.11.2023 или 11.06.2023г.?

# 371
Надали е с американския формат дати, както дори не оперират до щатите

# 372
Кредитът от Букинг важи 6 месеца...И в тази връзка кредитът от точки  от ДСК картата с каква валидност са? Някъде бях срещала 2 г...но така ли е към днешна дата?

# 373
  • Варна
от сайта на ДСК: "Натрупаните точки през дадена календарна година имат срок на валидност в
системата на Банката до края на втората календарна година следваща годината.
...
Паричният еквивалент на усвоените точки е със срок на валидност в системата на Wizz Air една година от датата на усвояването на точките. "

# 374
  • БГ
kativita, благодаря, притесних се, че имам само месец да ги усвоя.
kati4kaa, точно така е, точките ми от м. Март 2023г. са с валидност 31.12.2025г.

Общи условия

Активация на акаунт