WIZZAIR - 44

• 48 091
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Имаха едно време хубави промоции за рожден ден. Последните години пускат едни стандартни 20 процента. Нищо особено.

# 347
От няколко дни трескаво плануваме пътуване до Лондон. Очертава се да летим с Уизеър. Отдавна не съм летяла с тях и виждам, че е безплатен само багаж едва ли не с размерите на чанта или мини раничка. Преди време, като че ли ръчният багаж беше безплатен. Таа имам нюню куфарче за ръчен багаж с размери 57х36 х23. Мога ли да си мина с него, без друга чанта или задължително трябва да го чекирам като ръчен багаж? Колко са стриктни в проверката на размерите?

# 348
Проверяват на случаен принцип.
Ако не влезе в рамката ще си го платите.
Точно ся указани размерите за позволен безплатен ръчен багаж.
Пътуваме само с раници, напълно достатъчни са.

# 349
От няколко дни трескаво плануваме пътуване до Лондон. Очертава се да летим с Уизеър. Отдавна не съм летяла с тях и виждам, че е безплатен само багаж едва ли не с размерите на чанта или мини раничка. Преди време, като че ли ръчният багаж беше безплатен. Таа имам нюню куфарче за ръчен багаж с размери 57х36 х23. Мога ли да си мина с него, без друга чанта или задължително трябва да го чекирам като ръчен багаж? Колко са стриктни в проверката на размерите?

На сайта си пише размерите на безплатния багаж, това ми изглежда по-голямо, тоест ще трябва да платите за допълнителен багаж.
Обикновено без да проверяват минават сакове и раници, които са меки и може да се смачкват, не твърди куфари.

# 350
57 см ще се плати. Много са.
И аз ще пътувам с мин.размери ръчна чанта + 55 см лек сак. Но за него съм предвидила priority.

# 351
  • на третия етаж
Привет, дами, предстои ми пътуване до Мюнхен от 16 до 22 юни. Още през февруари купих билети  София - Меминген , че бяха на изгодни цени, Днес обаче видях, че от Варна са пуснали изгодни билети за този период. А аз съм от Шумен и от Варна ми е изключително удобно. Мисля да прежаля парите от първите билети и да купя нови. Предполагам, че няма да имам някакъв проблем щом не искам   възстановяване на сума или промяна на  полет?

# 352
Привет, дами, предстои ми пътуване до Мюнхен от 16 до 22 юни. Още през февруари купих билети  София - Меминген , че бяха на изгодни цени, Днес обаче видях, че от Варна са пуснали изгодни билети за този период. А аз съм от Шумен и от Варна ми е изключително удобно. Мисля да прежаля парите от първите билети и да купя нови. Предполагам, че няма да имам някакъв проблем щом не искам   възстановяване на сума или промяна на  полет?
Абсолютно същият ефект като да не се явите на полет, каквото всъщност ще направите.

# 353

Нищо не правите, просто като не се явите ще Ви отбележат като NO SHOW и това е.

# 354

The promotion applies to selected flights and is subject to availability. One way price, including administration fee. One carry-on bag (max: 40x30x20cm) is included. Trolley bag and each piece of checked-in baggage is subject to additional fees. The price applies only to bookings made on wizzair.com and the WIZZ mobile app. Number of seats at indicated prices are limited. The 24.99 EUR price applies on 10 May 2023 from 00.00 till 23.59 CEST for selected flights departing before 31 July 2023.

# 355
Уиз тотално са изтрещели...летя за България от Дортмунд,защото това ми е най-близкия и директен полет и досега с много добри цени,само екзотиката на пътниците ми е в повече,но 2 часа се издържат някак.
За лятото обаче цените не падат под 200 евро в посока ....Луфтханза ми е толкова,обаче нямат директен полет,само с прекачване. ...да, лятото винаги са по-скъпи билетите,но не съм купувача билети повече от 100 евро в посока. Чудя се на какво основание държат такива цени....

# 356
Така е от началото на годината, дестинации които летим редовно за по 50/100 евро стартитаха с по 300 евро. После падат цените, но е шокиращо. Нямам идея каква им е логиката, може би ако някой се излъже първоначално?!

# 357
Здравейте, някой има ли представа много по-скъпи ли са цените за багаж, платен на мястто на летището
Решихме да добавим чекиран багаж, но нитто мога да плаття по банка /полета е след два дни/, нито мога с карта /сайта им бъгва постоянно/.

# 358
Нямаме представа, но на сайта пише - 60 и 120 евро за 20 и 32 кг

# 359
По телефон дали не може да се добави, опитахте ли?

Общи условия

Активация на акаунт