WIZZAIR - 44

• 48 013
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Каквото трябва и се налага да махнете,  ви го казват още преди скенера.  Ако изпищи ще ви върнат и накарат да се събуете или да свалите голямо колие или друго подобно.
Тези въпроси тук са малко излишни.
Всичко  описано на сайта на летище София. Отворете и прочетете.

# 571
  • HH
Малки обеци, сребърни, трябва ли да се махат?
Не, разбира се. Златните си бижута никога не махам също.

Точно в София са ме връщали и на Т1 и на Т2 поне 5-6 пъти са си свалям златото, защото скенерите им пищят.

# 572
  • оттам, откъдето започва България
При мен нито от златни, нито от сребърни накити е пищяло устройството.

Що се отнася до отпадането на изискванията за течности, аз предпочитам да си го има ограничението, за да чустваме поне спокойствие, че ще пристигнем там, закъдето сме тръгнали.
То сигурност вече за нищо няма. Anguished

# 573
Аз предпочитам да не се занимавам с глупости и да си броя течностите.Технологиите се развиват усоешно,така,че,споко-ще стигаш успешно,за където си тръгнал😊

# 574
А крем в кутийка слага ли се в плик?

# 575
  • София
да, до 100 мл крем в опаковка.

# 576
А крем в кутийка слага ли се в плик?
Аз не слагам крем в пликче на софийското летище.Сако парфюми и серуми.Крема не в течвн.

# 577
Ограниченията не са само за течности, важи и за кремообразни и глообразни.
Много хора са се оплаквали от взет течен шоколад.

# 578
правилата са за течности и гелове (мед, паста за зъби, лютеница, течен шоколад)
което не пречи някои да гледат през пръсти, споменавам го за да не останете изненадани

ПП в Южна Америка не обръщат внимание на това, може да вземете бутилка вино или нещо такова, но за вътрешни полети

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 20:32 от neuromancer

# 579
Аз осранах бвз мед след една Коледа в София,но ми оставиха под 100 мл бурканчето.Паста,крем и подобни,никога не съм отделяла в София.

# 580
Здравейте, някой дали знае дали имам право безплатно да взема на борда столчета за кола, ако детето не е бебе? Едното се вози с бустерна седалка, а другото е на столче тип 2, за над 18 кг.

# 581
Здравейте, откъде мога да си взема плик за течностите? Приблизително с какви размери са, понеже се чудех дали пликовете от шейн няма да ми свършат работа. Летя за първи път, сиреч питането ми. Благодаря Simple Smile

# 582
Здравейте, откъде мога да си взема плик за течностите? Приблизително с какви размери са, понеже се чудех дали пликовете от шейн няма да ми свършат работа. Летя за първи път, сиреч питането ми. Благодаря Simple Smile
Какъвто и да е прозрачен плик с цип около 20*20см става.

# 583
  • София
Дали някой знае колко време преди полета може да се добави wizz priority?

# 584
Прайорити е най-добре да добавите още с купуването на билета, за да ви излезе  най-евтино. После може да добавите по всяко време, дори и докато се чекирате онлайн, но е по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт