WIZZAIR - 44

• 48 027
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • В полите на Витоша :)
Здравейте, откъде мога да си взема плик за течностите? Приблизително с какви размери са, понеже се чудех дали пликовете от шейн няма да ми свършат работа. Летя за първи път, сиреч питането ми. Благодаря Simple Smile

В Лидл и Кауфланд има, в кутии по 20 бр. май бяха и на самите кутии има нарисуван самолет Simple Smile демек са подходящи точно за това.

На летище Бове точно преди скенера имаше такива пликчета за пътниците, които не са се подготвили. Би било чудесно и на летище София да има.

# 586
Дали някой знае колко време преди полета може да се добави wizz priority?
Докато свършат, те са по-малко на брой от седалките в самолета.

# 587
Някой знае ли какво става със стачките на Уиз еър в Италия? Когато има стачка какво се прави?

# 588
Като има стачка полета може да бъде отменен, а може и не, зависи кой стачкува.
Ако ви отменят полета, имате стандартния избор - да летите друг ден, когато има полети (трябва да ви платят хотела до новия полет, ако не помагат събирате бележките и им ги пращате), от/до друго близко летище, ако има полети (само с Уиз, няма да ви платят полети с друга компания), или да ви върнат парите за билета и вие се оправяте.

# 589
Доколкото разбрах стачкува наземния персонал. Това според Вас как би се отразило.

# 590
  • Балчик
Доколкото разбрах стачкува наземния персонал. Това според Вас как би се отразило.
Точно с отмяна на полета може да се отрази.

# 591
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Здравейте, откъде мога да си взема плик за течностите? Приблизително с какви размери са, понеже се чудех дали пликовете от шейн няма да ми свършат работа. Летя за първи път, сиреч питането ми. Благодаря Simple Smile

В Лидл и Кауфланд има, в кутии по 20 бр. май бяха и на самите кутии има нарисуван самолет Simple Smile демек са подходящи точно за това.

На летище Бове точно преди скенера имаше такива пликчета за пътниците, които не са се подготвили. Би било чудесно и на летище София да има.
[/quote]

Би било чудесно и на Летище Варна да има. Simple Smile

# 592
Здравейте, някой резервирал ли е чекиран багаж допълнително? Резервацията е направена за 30 човека, не през моя профил /няма как да ми дадат потребителското име и паролата/, а аз искам да добавя чекиран куфар. Някъде бях чела, че може с номера на резервацията и фамилията на пътника - някой да е опитвал по този начин?

# 593
  • София
Можете да влезете в резервацията с код за потвърждение и фамилия на пътника като цъкнете на "Чекиране и резервации" в сайта на Уиз.

# 594
Откъде вземате информация за стачките в Италия. По-конкретно за Рим в началото на следващия месец?

# 595
Откъде вземате информация за стачките в Италия. По-конкретно за Рим в началото на следващия месец?
Информирали са сина ми на имейла, че ще има стачка на 20.06. в Италия. И сега търсим варианти ако отменят полета как ще се прибира. На сайта на Уиз Еър също има информация.

# 596
Лошото е, че докато не отменят полета няма какво да направите (ако не ви се дават пари за доброволна смяна).
А те отменят обикновено в последния момент, защото се водят преговори и стачка може и да няма.

# 597
# 598
Здравейте, някой дали знае дали имам право безплатно да взема на борда столчета за кола, ако детето не е бебе? Едното се вози с бустерна седалка, а другото е на столче тип 2, за над 18 кг.
Не, доколкото зная. Безплатно при Уиз се полага само количка за бебе. Може да им пишете или да ги попитате по телефона все пак.

# 599
Здравейте, без да искам да расърдя някой, ако вече е отговаряно искам да попитам нещо 😊 Баба ще ми идва на гости и й взех билет само с ръчен багаж, защото няма какво толкова да носи. Помолих я да измери сакчето, с което ще пътува и то е 50х40х20. Естествено полупразно, няма да носи буркани я 😁ще се намести в мерилката смачкано, но съм виждала как служители обясняват, че трябвало свободно да пада(никъде на тяхния сайт нямаше такова инфо), но хората тогава браха ядове. Какво точно е правилото, да се смести в тия размери под седалката, или..?

Общи условия

Активация на акаунт