ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 720
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • на Мелмак
Вече не ме тресе.
Преживях го, объркал, сгрешил...
Ще редим желания.
Утре заминава на екскурзия за 4 дни и аз уж ербап го раздавам, да ходели да учат в чужбина, сега сърцето ми е на фльонга и то за 4 дни, представям си за повече Grinning
Бебчо, как сте вие?

# 391
  • Някъде на край света
beb4o_fb , не си закъсняла. Денонощно се пие. Simple Smile
Уж външно не давам вид, но си ме треска отвреме навреме. Плаши ме неизвестното. Знам, че * вече е отсякла кой къде ама пусто човешко...
Наборната някак остана на втори план и за това също се дерзая.

# 392
  • София

16...
Не мога да повярвам - кога мина това време!?

# 393
Жив и здрав да ви е, katiABV! Да расте умен и разумен!
Пораснаха ни децата вече...аз на 16 си мислех, че света е мой и мога да хвърча безконтролно накъдето си поискам...Нашият син, поне засега, няма подобни видими заявки...Да видим докога...
Стискам палци на всички тръпнещи за утрешните резултати! Дано децата имат шанс да влязат там, където ги влече!
Не очаквам, докато стане време за ДЗИ за нашите деца, проверителите да са по-обективни и старателни, така че остава да се надявам да се представят максимално добре...

# 394
  • София
Кати, жив и здрав да ти е младежът...
Ако щеш ми вярвай,. видях поста ти като 1б... и т.н. И си викам, покрай седмокласните братчета и сестричета и Кати я лови носталгия.... Ако marini не беше писала,нямаше да загрея...

# 395
  • Някъде на край света
Честити 16 на младежа, Кати! Жив и здрав да е и с лекота да сбъдва мечтите си! Наздраве! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 396
  • София
katiABV, да е жив и здрав рожденикът! Много успехи и късмет му пожелавам и занапред Kissing Heart

А вие защо не изпускате пАрата тук, седмокласни майки? Страх ви е да не ви вземем пиенето ли Joy Joy Joy Шегата настрана, малко остана, момичета, стискаме силно палци Kissing Heart

etty775, добре сме Hug При нас вятърът духа много силно и рязко сменя посоката на движението ни Joy Луд мИра няма, да зна'йте

# 397
  • В центъра на моретата
katiABV, да е здрав младежът! Да е мотивиран, целеустремен и с лекота да постига успехите си!

# 398
  • Пловдив
Честит рожден на порасналия младеж на Кати! Здрав, щастлив и успешен да крачи смело напред!

# 399
  • Пловдив
На мен като седмокласната майка ми е по-уютно тук да споделям, отколкото в седмокласната тема. Не зная защо...
Blush
Кати, честит, доволен, щастлив от живота да ти е младежа.
Ако помните, ние сме на море майки с деца. От събота до сряда. И Седмокласничката е тук. Но тя движи с 4-те майки.
Уж големи, а... "ти не ми ли взе очилата за плуване"... Те са си в отделни 3.двойни стаи. Ние - в други.... Joy

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 11:54 от JiD

# 400
  • Варна
Кати, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, обичан и щастлив и да сбъдва мечтите си!🥰

Jid, много са хубави младежите и покрай усмивките си изглеждат миловидни и по-малки от 16.  Да са живи и здрави всички!😍

Стискам палци за седмокласниците да дочакат много точки и да ги приемат в желаните специалности по първи желания!

# 401
  • В светлината на слънцето
Кати, честит да е младежът! Hug

Стискам силно палци на всички седмокласници за резултатите! Heart

# 402
  • Варна
Кати, честит да е Врячо Simple Smile Здраве и късмет да има - другото да си го нареди по собствен вкус Simple Smile

JiD, etty775, Buzzy, anitsa пожелавам точките да стигат за там, където най-много искат децата! А че (ще) се пие, е ясно Simple Smile

Да питам тихичко, има ли други луди като мене, които дадоха НВО 10 на наборите?

И друг въпрос ме мъчи. Бихте ли пуснали 15-годишно дете да посреща Джулая? Ако да, при какви условия?

# 403
  • София
JID, изпращайки набора за училище тази сутрин, получих много въпроси - къде ми е парфюмът, къде са ми слънчевите очила. Тръгна, а портфейлът му стои върху шкафа в антрето. Държах обувалка в ръка, без малко да я използвам като гьостерица Joy А искал да живее самостоятелно, ще има да почака Joy

# 404
Миналата година го пуснах да посреща Джулай с приятели. На 7-8 км от нас на високо има един манастир от който искаха да посрещат. Тръгнаха с колелета в 4 часа сутринта. Свито ми беше майчиното сърце , но трябва да ги пускаме да си изживеят мечтите.
Онзи ден ми събщи , че вече карал мотор и моята коса се изправи . Викам му ще ти сгрея врата и ММ ми викаи  аз на неговите години карах , познайте дали на набора не му поникнаха крила. Не можем да ги затворим у дома. Разумни са ни децата.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 13:34 от swetlanago

Общи условия

Активация на акаунт