ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 716
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
.......
И друг въпрос ме мъчи. Бихте ли пуснали 15-годишно дете да посреща Джулая? Ако да, при какви условия?
Здравейте, момичета, аз наминавам през няколко години тука....Kissing Smiling Eyes

Дайв, пускам я от 2 години. 1-та не спах, 2-рата заспах като светна. Тая ще видим.
Условията са ми - да са повече деца, които да познавам; да са на централния плаж, където има и много полиция; да отидат до там с такси, че преди това спят 4-5 момиченца в една приятелка в центъра; и да е с постоянно включена локация.

# 406
  • В центъра на моретата

Да питам тихичко, има ли други луди като мене, които дадоха НВО 10 на наборите?

И друг въпрос ме мъчи. Бихте ли пуснали 15-годишно дете да посреща Джулая? Ако да, при какви условия?

Луди всякакви, и мен понякога ме причисляват в тази графа (пък аз нямам против) - разпечатах НВО 10 по БЕЛ и го оставих на бюрото на щерката. Споменах й мимоходом, че съм го оставила. И... с това се приключи. Отговорът беше: "мии, хубу".

Наборката искаше да ходи на Джулая на плажа в града. Чудеше се как точно става - обясних й от моя опит, както и от този на брат ми. Май се отказа - доста ценна си е Laughing Бих я пуснала, ако е в рамките на града - а и плажа е на 6-7 мин. от нас. Иначе на Камен бряг или в Каварна няма да я пусна, освен, ако не отиде с мои приятели, които не пропускат.

# 407
Ние тази година ще ходим на Камен бряг, набора уж ще идва с нас.

# 408
  • Варна
Зайче, и аз извън града не бих я пуснала. Но се събират една малка групичка (познавам почти всички деца) и ще ходят на плажа (вероятно централния или между 2-3 буна). И баща й като подскочи: НЕ! как можело да си помисли даже, че ще се развява по нощите из плажовете... Пък аз сякаш съм ОК да иде. На нейните години правехме далеч по-опасни неща, без да искаме разрешение, защото знаехме, че няма и да получим. Та, рекох да си сверя часовника - аз ли съм много ларж или ММ пак е заел позицията на баща-орлица.
А за НВО - разпечатах математиката аз Simple Smile) Казах й какво е прогресия и й показах къде е косинусовата теорема в четиризначните таблици. След 1ч и 10 минути беше готова. Учудвам се, че само това са новите неща, които ще учат в 10 клас (поне според задачите в това НВО). И предвид задачите, не проумявам как се стига до скока на ДЗИ.

# 409
  • Пловдив
Като бивша студентка във Варна, с ММ се гаджосахме на Джулая през... 1995-та. Та, имам впечатления. Миналата година цъфнахме четиримата на 1 юли сутринта на плажа във Варна, пътували от Пловдив.
Ми, имаме сантименти към този ден и това място Sunglasses
Но, наборът не напира. .. Иска да го пуснем на 1-2.07.на Копринка(язовира) със съученик от Казанлък да ловели риба...
ММ мисля, че изобщо не го има като възможно да му разреши...

# 410
...Наборката искаше да ходи на Джулая на плажа в града. Чудеше се как точно става - обясних й от моя опит, както и от този на брат ми. Май се отказа - доста ценна си е Laughing .....
Аз на това разчитам - и моята си се пази сама, затова и давам сравнително голяма свобода. Ходят там, където се събират набори и познати, останалите компании ги заобикалят отдалеч, уж. Като цяло споделя почти всичко /надявам се/, съдейки по подробностите, които разказва. И начините и на разсъждения, преценки и действия ме успокояват. Само се моля и Господ да ги пази!
Олеее, с тва НВО 10 - много сте смели! И през ум не ми е минало да си причиня последствията! Laughing

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 12:47 от Гретел

# 411
ЧРД на порасналия Врячо!

Аз ходех на 16 на Джулая и нашите естествено не знаеха. Не знам дали бих я пуснала,  ще ме е страх.

За НВО изобщо не ми е дошло на ум да й го дам и сега се засрамих от безхаберието си. Откакто влезе в гимназия, не съм поглеждала никакви училищни неща.

# 412
Честит рожден ден на момчето на Кати, много здраве и късмет!
НВО за 10 клас абсурд да се съгласи да погледне, но пък с нейната приятелка решили за 7 клас, че братчето е този набор и се били справили, ха-ха, оставаше и да не могат.
За Джулай, предвид, че сме от София, сама не бих я пуснала до морето. Тази година обаче, отиваме семейно на 30.06 на морска почивка, в малко селище, плажът е на 50 метра от базата и ако иска с приятелката й, бихме ги пуснали, ама не вярвам да не спят цяла нощ заради това или пък да станат рано преди изгрев. Все пак ще видим. Двете са си поспаливи, миналата година едвам ги вдигах за закуската, която е до 10,00ч., а за изгрев - никакъв шанс.

# 413
  • Варна
Дайвче, нашичкият не и повдигал въпроса за джулая и не сме обсъждали с ММ нещо по въпроса. Ако стане дума ще питаме за подробности, за да преценим. Ако е във Варна може, но не и нази година, защото на 1.7 му е изпита по програмиране от 10 до 13, та няма как да стане. Трябва да се е наспал добре.
За НВО-та за 10-тш щлас нито сме се сещали да дасем, нито ще е във възторг сина. Днес щеше да го изпитва класната по БЕЛ, та учи за това.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 14:15 от ysap

# 414
  • на Мелмак
Честит рожденник!
Здрав, щастлив и много успешен!
Моята завършва с три петици. Доволна съм. За Джулая нямам инфо дали иска да ходи някъде. За 10кл и аз не съм се сетила. Ама ето го - след 3 месеца сме в него Grinning

# 415
  • София
Уж писах, но явно не публикувах.
Наборът се движи самостоятелно отдавна. Аз не исках да "скъсам синджира", но ММ надделя. Ходиха до Русе с приятел от училище, до Пловдив, самостоятелно море. Е, винаги имаше отряд за бързо реагиране наблизо.
За НВО 10.клас - на мен ми мина еретичната мисъл да ги дам, но не исках да си късам нервите и гласните струни. Учителката му по математика обаче направо действала - няма "Искам-не искам", направо му дала да решава това, по математика Joy
Не съм сигурна обаче, че ММ ще пусне щеркинсона  - там е като лъв-тигър-орел в едно Joy

# 416
  • София
Кати, жив и здрав да е младежа и много хубави неща да му се случват.
Още след като са публикували теста на НВО от МОН, го е решила с изключение на две задачи и вечерата се похвали, че било много лесно. Ще я видим догодина колко е лесно.
Тя е оформена още от миналата седмица. Завършва с две петици.
От 3 дни е на заслужена екскурзия из Европа. Много й харесва, но пътуват и много. Вероятно като се приберат, ще спи поне 3 дни. Относно моите притеснения за различните валути, се справя засега идеално. Тук е и мястото да благодаря на zaek, за идеята за дубликат на моята банкова карта. Не я е ползвала все още, но в Швейцария са от вчера и все още има пари в брой.

# 417
  • София
Кати, честит да е Врячо Simple Smile Здраве и късмет да има - другото да си го нареди по собствен вкус Simple Smile

JiD, etty775, Buzzy, anitsa пожелавам точките да стигат за там, където най-много искат децата! А че (ще) се пие, е ясно Simple Smile

Да питам тихичко, има ли други луди като мене, които дадоха НВО 10 на наборите?

Много благодаря на всички!

Къде може да се видят условията на НВО-тата за проба?

На последния въпрос: само и единствено, ако го посреща с мен, но дори и тогава е по-вероятно да си остане вкъщи с баба, отколкото да се подмотва по тъмно на Камен бряг. ДОРИ и с мен.

swetlanago, дали са разумни не зная, знам колко пъти седмично ходехме на свиждане на някого... и ние бяхме разумни. Разумът не помага...

# 418
  • България, София
Кати, честит да е рожденикът малко на патерици Heart
Да е жив и здрав, много, много обичан и щастлив и с лекота да сбъдва мечтите си.

За Джулая, не знам дали бих я пуснала.
Всичко зависи с кого би отишла. Но така или иначе сме далече от морето, та тази година не го мисля.
Като сме на море с наборката поне една сутрин ставаме да посрещаме изгрева. Е, не на 01.07., но все е през юли.
Ако си пуснем и любимия ми хит, ще си представяме, че сме на Джулай Simple Smile Само няколко дни по - късно.

Хич и не ми е минавало през ум да я пробвам с НВО за 10 клас. Но много добра идея давате Simple Smile

# 419
Ние ще сме с кемпера. Мислим се за разумни, но и не мога да го вържа за себе си.
Когато бях на неговата възраст с баща му станахме гаджета , същото лято ходихме САМО двамата на море. Моите родители ми казаха само да не се върнете трима . За 1993г. става въпрос. Батко му се роди 2000г.
Пък да седи с баба си няма как да му се случи. Ще си седи сам у дома , ще си готви и т.н. Големи са вече.

Общи условия

Активация на акаунт