Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 979
  • 199
  •   1
Отговори
# 120
На всяка възраст жените сме ухажвани от мъже на всякаква възраст. "Преследват" тези, които сме допуснали по-близо.  Вероятно теб те впечатляват по-млади за да допуснеш близки отношения.
Не познавам такива с повече от 10г в полза на жената..Но с 8-9г -да.
Вече жените са по-близо до 60 и са хепи. Просто жените не са скучни, напротив.
Дали 25-35 или 35-45, все е разлика и се забелязва отстрани, но не е проблем за двойката.

# 121
Нали беше сериозна и не беше само за забавления.
Нещо ти издиша концепцията.

# 122
  • Тра-ла-ла
Че кой е казал, че искам да съм във връзка с такъв мъж "докато смъртта ни раздели". То като им гледам навиците, аз ще ги надживея. Но не в това е въпросът.
Явно младоците надушват, че си по-свободолюбива и самостоятелна и за тях е дюшеш. Няма да ги напъваш за деца, вероятно си си осигурила живота и няма да изплащате заедно ипотека и т.н. Ако имаш дете - ще му отделяш доста време, респ. няма да искаш левентът да е лепнат 24/7 за теб и той може да си ергенува...

# 123
Беше, беше, Хепи. В минало време.
Там е работата, че аз не напъвам за нищо, а те напъват.
Но нищо, де. Ще държим фронта, пък кото доди. Smiley

# 124
нито след 15 години ще си окей до него.
Това пък защо? По принцип изобщо не споделям глупости от рода 40 са новото 20, още по-малко да изглеждат като него - важи и за двата пола - но жените не погрозняваме внезапно на 40-50-60 - такива са си грозни по принцип. Мъжете също.

# 125
  • София
Какво ще очаква една жена в такава връзка, зависи единствено от нея - ако тайно бленува златна сватба, вероятно ще страда. Ако си прави кефа и щрака с пръсти докато може, ще е щастлива. 20-годишен с 40-50-годишна, едва ли е толкова различно от 20-годишна с 40-50-годишен - търсят кой да им плати младините. Само дето жената по-трудно ще върже младежа с дете, което всъщност за него прави връзката дори още по-удобна.

# 126
  • Далечният изток
Нищо не разбирам, уж се оплакваш, пък излиза, че ти харесва...
Как те напъват?! Ти къде си в цялата схема?!

# 127
Нищо не разбирам, уж се оплакваш, пък излиза, че ти харесва...
Как те напъват?! Ти къде си в цялата схема?!
Авторката сериозно беше замислена дали да не отговори "да", чела съм нейни мнения по този повод. Сега явно се замисля. Има и доза хвалене с този казус.
Тя си решава. Човек обича да му е сложно Wink

# 128
  • Швейцария
С доста млади мъже съм говорила по темата. Нито се замислят дали жената може да им роди дете, нито нищо. Всички дават един и същ отговор - секс. Според тях зрелите жени са милфки с нимфомански наклонности и това им харесва.

# 129
Моите наблюдения са, че връзките между по-млади жени и по-възрастни мъже често издържат във времето, но обратното - по-възрастни жени с по-млади мъже - не. Не казвам, че по принцип е така, а че това съм видяла. Сериозна и дълготрайна връзка с по-зряла дама - трудно, по-скоро се търси секс, забавления и особено често въпросната дама е по-заможна и/или имотна. Колкото и свежа и младолика да е жената, не е на 20-30 г.

# 130
Ей, няма да я оставите авторката докато не я пратите да търси някой с ишиас.

# 131
  • София
Ей, няма да я оставите авторката докато не я пратите да търси някой с ишиас.
Нищо подобно. Просто е хубаво човек да си дава сметка какви са реалностите, особено ако има желание да се обвърже и да търси любов. Ако просто търси забавление защо да пуска тема? И аз съм 40 плюс, даже към 50.  Изобщо не се питам кой и защо ме харесва, нито кой и защо ме търси, за да пускам тема и други хора да ме убеждават, че съм единствена по рода си богиня, затова мъже от всякакви възрасти ме преследват. С цялото ми уважение към всеки, който има нужда да е вечно млад и безсмъртно красив.

# 132
JoyJoy
Или поне пред пенсия. Да не мисли за глупости.
//
Връзка имаше. Той скапа нещата. Сега съм дала дистанция. Той продължава да си иска връзка и да търси скъсяване на дистанцията. Ми да иска, всеки има право. Joy
Е, айде сега – кой иска да живее вечно. Наясно съм с биологията човешка.

# 133
  • Тра-ла-ла
JoyJoy
Или поне пред пенсия. Да не мисли за глупости.
Ба! Пред пенсия си мислят за....пенсия и рЕзко почва да им личи. Направо ги удря в психиката и физиката

# 134
Според мое скромно мнение, не мисля че възрастта на двама души е определяща за сериозна връзка и взаимоотношения. По скоро е съвместимост и общи цели, принципи и идеали. Аз бях с 11 години по-възрастен и дете имаме, разделихме се - грешки и от двете страни естествено. После бях с един 4 години по-малък за няколко месеца, оказа се кофти човек, естествено Х, Блок и Чао. Сега пак съм с 4 години по-малък заедно от 1 година, и ако не ни провърви за по-задълбочени отношения, определено няма да гледам разликата в годините, а ще потърся вината в себе си и в него, защо не се е получило - характери, виждания, дух, съвместимост. Познавам случай на двойка с 11 години разлика в полза на жената. Накратко, той на около 20, тя на около 30 с две деца и всички гледат скептично на връзката, но в крайна сметка си остават заедно и до ден днешен, имат 2 деца техни си след брака, едната, от които успешна и интелигентна влогърка в немскоговорящото пространство. Та, случаи всякакви.
Но да си призная огромна разлика във възрастта не приемам. 10, 12 години - да кажеш, че не е фрапанта разлика. Но 15-20 години ми се струват множко.

А по темата - защо някой  на 30 би тичал към 40 годишна...ми според мен е просто. Поради същите причини, поради които би тичал и след 20 годишна. Влече го жената, харесва я, интересна му е, грабва го с нещо. Според мен за мъжете по-важна е жената, не собствени деца. Нямат майчински инстинкт, не се грижат основно те за децата - в смисъл водене на градина, училище, не си прецакват кариерите заради тях, не дондюркат бебета, не си вземат те болничен, за да гледат болно дете, не работят на половин работен ден, за да са на разположение на децата и така.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 23:40 от Allwewant

Общи условия

Активация на акаунт