Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 936
  • 199
  •   1
Отговори
# 195
Абе оставете Бази да се забавлява с агънцето. Всичко е доброволно. Вреди едва ли ще настъпят за някой от тях.

# 196
И се отдръпнах, казах му, че в такъв случай предлагам да е само мед – да не се чувства ангажиран с мен. И да е само за забавление. Ако не му е ок – довиждане.
Преследването е буквално, с чакания пред вкъщи и подобни. И, не, това не е ок...
Това си е чист stalking! Още от темата за брака се очакваше подобно развитие, с неговото настояване и неприемане на твоето НЕ. Дано не се задълбочи и няма опасност за теб.

# 197
  • Тра-ла-ла
Аз вече се обърках колко мъже има в картинката, кой какъв е, от кога е и с кой каква е драмата. Изтървала съм предните теми...

# 198
Така става като се пренебрегнат собствените ни критерии.
Веднъж в живота си го допуснах, преди много години. Резултат - тормоз и причакване, което продължи 10 месеца.
Тук явно трябва да се реже. Пък било то и софт.

# 199
Няма резон тук възрастта.
Подобно поведение не ме ласкае, плаши ме. Мъжкото внимание не ми е било важно или проблем никога.
Бащата на детето ми е 5 години по-голям от мен и с него имаше 1 година подобни сцени. Разликата е, че там бях скъсала тотално всякакви контакти. Но пък там поантата е друга – имаше връзка над 10 години и дете в картинката. 6 месеца през ден идваше да спи пред вратата и да тропа, крещи. През другото време намираше сгоден случай да ме "засича" на обществени места. Самоубийства и "ти ми взе детето". При спокоен разговор да се разберем и поделим грижите за детето или да остане при него, ако толкова настоява, отговорът беше – ти ще го възпиташ и гледаш по-добре. Толкоз за разума и чувствата.
Сега се повтаря подобно поведение.
Търся причините и в себе си.
Правя препратка със страха от изоставяне на подобни мъже и общото между тях – властни, отхвърлящи ги майки. Отключвам им някаква лабилност.
Не са психопати, интелигентни мъже са, но то те правят по-големи пакости.
//
Благодаря на всички за мненията. Прочетох интересни и различни мнения.
Моля, администратор да заключи темата.

Общи условия

Активация на акаунт