Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 937
  • 199
  •   1
Отговори
# 150
Нормална му е играта, иска да го харесваш. А дали наистина мисли каквото ти говори винаги е въпрос за един милион долара. Ако ти е хубаво с него, прибери го и си живейте. След една възраст всяка нова връзка става все по-сложно да е идеална и започва да се крепи на компромиси, с млад са едни, с връстник други, с по-възрастен трети, но винаги ги има.

# 151
  • София
Преследвана - за лесен секс и връзка без отговорности.
Почти никога за "докато смъртта ни раздели".
Елементарно, Уотсън.
Обратното е.
Аз търся лесен секс и връзка без отговорности. Поне в тази.
Момъкът напъва за останалото. Брак, семейство, деца, градежи....
Това е озадачаващото.
Затова е и темата. Каква им е играта на подобни мераклии.
Каквато е и на всички останали, сама го каза, игра. Докато се връзваш ще я играете. Ако не може да прецени, че не си на възраст за такива неща, значи още е в детската градина и не различава фантазии от реалност. Казах ти, че имам такъв познат, серийно ги прави тия неща и в крайна сметка няма деца, а само удобство. Не е и женен. От 20 години го наблюдавам.

# 152
Да, Дренче, но тук изплуваха едни мнооого подводни камъне. Та се спрях на друг вариант, уж улеснен, но пак не е ок.

Не щеш да гледаш под водата?
Simple Smile

# 153
Моят мъж знаеше, че за бебе шансовете с мен са ниски. Въпреки това никога, съвсем никога не ме е натискал за инвитро или за каквото и да е. Разликата е, че аз бях навита да родя. Ако природата ни даде шанс (без инвитро тоест). Ако категорично не исках бебе, щях да му го кажа и толкова. Но аз исках. И макар и след време, когато вече се бяхме отказали - при нас се получи. Така че има и изненади при жените на 40+, с по-младите мъже. Никога не съм живяла с мисълта какво, как предстои, къде ще сме след 10 години. А тази година стават 9 години брак при нас. Ей така, без да го мисля. Може би след първия си развод аз се промених и виждам само днес, сега и евентуално утре сутрин. Но никога не мисля какво ще е след 2 години. Да ви кажа, така е по-лесно.

# 154
  • Агент под прикритие
Тя играта в такива случаи не се знае кой всъщност я играе.
Този, които напира за семейство и деца с по-възрастна жена и очевидно е толкова замаен, че не вижда по-далече от носа си или жена, която не иска такива неща, но продължава да го храни по малко точно заради "лесния секс и връзката без отговорности".

# 155
Б2022, все пак си била на 41-42 като си забременяла, което е доста срещано при жени с нормална фертилност.

Но авторката е към 50 и темата е съвсем различна там и тук не в зададена правилно, защото от 40-50 има океан разлика. И при двата пола.

# 156
  • София
Ами, да. На 40 е едно, но дори на 42, да не говорим за по-късно – съвсем друго. Тази година ставам на 47 и освен, че не ми се играе с децата, определено ако някой е толкова лапнал, че да иска да живеем заедно, а аз не, директно му тегля чертата. И винаги съм правила така, защото иначе е лесно да си завъдиш антураж лапнали мъже, но не е честно.

# 157
Да, Дренче, но тук изплуваха едни мнооого подводни камъне.
Свекървата ли, Бази? Flushed

# 158
Мъжете се мятат на всякакви. Въпросът е жената на какви откликва.
Аз например на млади слагам хикса още в зародиш. Имам страх от използване, а и не знам какви бих ги вихрила с някой, който може да ми е дечко. Идеални са ми до 3 години около моята възраст или връстници. За деца и дума не може да става, нито за брак, така че...това е.

# 159
Има един филм с Джуд Ло - "Алфи", за един сериен сваляч. Там, поредната, която той зариби, беше героинята на Сюзън Сарандън - 60-годишна хай-лайф жена, той - просто млад и красив до безобразие. Тя не му играеше по свирката, както наборките му, които той прелъстяваше и изоставяше.
Та, един ден я спипа в леглото с друг и много огорчен я пита: "Искам да знам какво има той, което аз нямам?" Отговорът: "По-млад е от теб!" Simple Smile
Извън филмовото изкуство, което отразява действителността до някаква степен, аз съм женена за доста по-млад мъж (над десетилетие разлика) и мога да кажа, че проблемите и радостите на връзката са същите като при останалите двойки.
На моя не му шарят очите, отдаден е на семейството и детето ни. Ако ще се разделяме някога, то ще е заради наши непреодолими характеропатии.
Казвал ми е, че го привлича интелекта ми и дар-словото, както и това че не съм вятърничава. За секса - не е сексуален хищник. Може би подобни мъже наистина търсят дълбочина у партньорката си, която не намират при по-младите.

# 160
Няма такоз чудо като безобразно красив мъж. Още по-малко да го приказва жена. По-коректно е да се употреби “въздействащ”.

# 161
  • София
Джъд Лоу е не безобразно, нахално красив е там.

# 162
Абе има безобразно красиви, въпросът е какво стои зад това безобразие.
//
Michone, хубаво мнение. Радвам се за вас.

# 163
Добре, айде.
Пак се сещам за Цигуларката. Не знам някоя жена да е прокопсала с лов на мъже/мъжеотдаване през заблуда за потребяване.

# 164
  • София
Заблудата на никого от страните не е донесла удовлетворение.

Общи условия

Активация на акаунт