Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 945
  • 199
  •   1
Отговори
# 135
  • София
JoyJoy
Или поне пред пенсия. Да не мисли за глупости.
//
Връзка имаше. Той скапа нещата. Сега съм дала дистанция. Той продължава да си иска връзка и да търси скъсяване на дистанцията. Ми да иска, всеки има право. Joy
Е, айде сега – кой иска да живее вечно. Наясно съм с биологията човешка.
Виж, сестро, от самото начало е ясно, че става въпрос за конкретен мъж. Третирай го като всеки мъж. И не очаквай каквото не предлага, а той явно дрънка каквото искаш да чуеш, на практика нещата се разминават. Не е проблемът възрастта, вероятно просто си е лайно. Не се кори и продължавай напред.

# 136
Темата може да звучи като "секудни за (само)реклама", но явно си готина и те харесват мъжете, а вече в твоите ръце е да дадеш зелена светлина на по-младите от тях.
Оставям настрана общите причини като за едипов комплекс и т.н. и се спирам на конкретните.
Вярно е, че колкото и добре да изглежда една жена 40+ й личи, че не е на 20 или 30.
Но аз бих казал и обратното - колкото и да им личи на някои жени, че не са на 20 или 30, пак изглеждат по-добре от 20 или 30 годишните си конкурентки.
Скоро се шегувах със съпругата, че сега да съм едни студент, ще си намеря някоя кака 40/45+ като нея и въобще няма да си губя времето с връстнички.
По принцип се приема, че жените на 40+ просто умеят да се обличат по-добре и са наясно как да подчертаят красотата си, като се предполага, че без дрехи голата истина лъсва.
От моя съвсем скромен опит ще кажа, че и това не винаги е правило. Понеже тук-там имам достъп до по-прикрити от масовата публика части на тялото на някои по-млади и като цяло добре изгреждащи външно жени, си дадох сметка, че разпространението на целулитът, стриите и други леки "забележки", съвсем не е строго обвързано с възрастта, вкл.  как изглежда "най-милото"Yum
Това беше по отношение на външността. Да казвам ли, че голяма част от младите въпреки (или може би поради) лесния достъп до всякаква информация, дрънчат на кухо и речникът им е по-беден от на всяка звеноводка в селско ТКЗС от 70-те години на миналия век.
Даже се учудвам от нивото в бг-мамма, напук на пренебрежителното отношение в обществото за пишещите и четящите тук. Може да не съв съгласен с всички мнения, други пък откровено си ме дразнят, но 90% са поднесени изключително грамотно.

# 137
15 години са  огромна разлика, в сравнение с 12, да!

# 138
Мен целулит и стрии не са ми водещи и в леки форми не са ми пречели. Самата младост е водещото и това, което ме е привличало, естествено и добрия външен вид като цяло. Може би защото съм свикнал да съм водещ във връзката, с по голяма жена някак просто не мога да си го представя. А като бях на 25 40 годишните ми изглеждаха като абсолютни лелки и грам интерес не съм проявявал към тях. Все едно си търся втора майка.
Иначе и на времето си имаше такива, дето движиха с по големи каки, че и лели, не е някво ново изобретение тва, ама изглежда е по масово и неприкрито в днешно време

# 139
Разлика до 7 години аз не я броя.

# 140
Аз -  до 10 г , нагоре  рано или късно поколенческото мислене се отразява .

# 141
  • Тра-ла-ла
Разбира се, че има хора, които изглеждат с 5-10г по-млади. Например АЗ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Преследвана - за лесен секс и връзка без отговорности.
Почти никога за "докато смъртта ни раздели".
Елементарно, Уотсън.

# 143
При мен подлъгващото е, че имам 7-годишно дете и хората автоматично снижават възрастта ми в представите си (имам предвид другите майки на площадката например).
Иначе спокойно можех да имам и 24-годишно дете на тия години. Grinning

# 144
Елементарно, Уотсън.

Именно, от каката се очаква тя да се пази, а не той да го мисли. От каката се очаква да умее и знае какво и как. И пак като я зареже се очаква, че никой няма да го упреква, че се е възползвал от младо и невинно създание.

# 145
И най вече няма да има сълзи и сополи накрая, ама откак чета този форум не съм съвсем сигурен за което.

# 146
Елементарно, Уотсън.
Обратното е.
Аз търся лесен секс и връзка без отговорности. Поне в тази.
Момъкът напъва за останалото. Брак, семейство, деца, градежи....
Това е озадачаващото.
Затова е и темата. Каква им е играта на подобни мераклии.

# 147
Доколкото помня, и ако правилно съм разбрала, търсиш/искаш повече от лесния секс - да създаваш и поддържаш приятна домашна среда, за повече от сам човек…..

# 148
Може да е влюбен, токова ли е странно?
Аз не го разбирам, но при други се случва, а като си влюбен си представяш подобни неща

# 149
Да, Дренче, но тук изплуваха едни мнооого подводни камъне. Та се спрях на друг вариант, уж улеснен, но пак не е ок.

Общи условия

Активация на акаунт