Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 937
  • 199
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Истинската истина е, че и 18 и на 48, много трябва да внимаваме какво допускаме до нас.

# 181
Ми, не се прай тъй. Предлагаш се, ама без ангажименти. Ето ти и резултатите. Повтарящи се грешки с различни мъже. Очевидно така ти допада Simple Smile
За да не ни питаш повече - защо, режи с ножа. Ако искаш, де.
На всеки му  се намира чалъм за психопатията.

# 182
  • София
Бояна, не е 1, но няма да навлизам в твърде лични детайли, но съм мислила и този вариант – да. За подсъзнателната игра. Но не мисля, по-скоро още съм влюбена, а тогава човек е склонен яко да мижа и да е с широко затворени очи. Разумът съвсем друго казва и вижда. Понякога някои любови са невъзможни. Не е нужно да е свързано с употребяване или рационални избори.
Мъжете са стадни животни, видели са те с едно зайче и сега и другите зайчета искат да видят какво пък толкова специално им при теб. Често някоя жена така става модерна и я налазват в дадена среда, даже жените, които настояват да са на мода си влачат една пейка ухажори, което привлича и всички останали да се състезават. Мъжка им работа Simple Smile
Колкото до титулярния – щом си влюбена той го усеща и си настоява да не се разделяте. Ако си категорична няма да те преследва, ще кротне в един момент. Така че, прецени си какво точно искаш и като вземеш решение го приложи. Иначе с тия преследвания, емоции можете да си карате, докато един от вас не се отегчи или не грохне от умора.

# 183
  • София
Ми, то значи ревността му съвсем на място.

# 184
Абсолютно съм съгласна с последното, Бояна! Така опитвам.

# 185
  • София
Абсолютно съм съгласна с последното, Бояна! Така опитвам.
Не опитвай, направи го ако си решила. Веднъж обясни, че не сте един за друг и ще запазиш хубав спомен от връзката ви, която няма да продължи при никакви условия. Пожелаваш му всичко най-хубаво и си сигурна, че ще намери подходяща за него жена един ден. И го отрежи от всякаква комуникация, а ако пробие някъде и те причака се дръж с него като с малко дете – емоционално неутрално и без злоба, с леко снизхождение, гаранция, че ако не е с психични отклонения, ще се омете и като си намери друга вече ще си се отървала.

# 186
Пробвах точно горното!
Не работи към момента.

# 187
  • София
Ама този ненормален  ли се оказа? Офф.

# 188
  • София
Пробвах точно горното!
Не работи към момента.
Ако си го блокирала навсякъде и те причаква му кажи, че ще подадеш жалба в полицията и наистина  я подай ако не вдява.

# 189
  • Далечният изток
Е, айде сега, друго си е да те причаква влюбен, 15 години по-млад от теб, мъж...

# 190
Е каква жалба, като реално,  тя не иска да скъса с него наистина.
Всичко е цирк и голяма доза неуравновесеност.
Хем, сърби, хем боли.

# 191
  • София
Никога не ми е било кеф да ме причакват. Тези, които оставят такива индивиди така, според мен наистина се радват на вниманието. Всякаква комуникация в такива ситуации е кодкокоросване.

# 192
Нима при всички жени, все още влюбени в неправилния поради ред причини и психо-липси, мъжът е все с 10 години по-малък?

# 193
  • София
Темата си дойде на заглавието и отговора е - не хранете животните в зоопарка, вредно е за тяхното здраве.
Ай, мерси съм от такава нарцистична, себична и отровна любов.

# 194
  • Сф
Чакай сега Басилиа. Не знам предишните ти истории и нагласи. Но..като оставим настрана възрастта, излиза че тази връзка не става , заради характеропатии. Сама казваш. Излиза ,че виждаш че човека е боклук, ама щото си влюбена и имаш чувства...разума там нещо си, обаче пък сърцето... Ама на 50, ако си .. наистина е глупаво да правиш филм? Не знам, аз със сигурност съм по- невървежна от теб, но критериите и достойнството си ги пазя и такива игрички като твоите не бих играла. Щом не става или не е по моите правила- шут!
Ама категоричен!
И ако си наистина вървежна , така решихме в началото , поне аз, давай следващия. И да , подбора се прави още в началото и тогава няма шанс някой хахав да се лепне. Търси стойността на човека, не годините. В случай, че търсиш нещо освен секс де. Въпреки че жените тръгват с това- само секс и после..оле майко, кога лапнах. Това не отменя подбора де. Ще висне някой под нас да причаква  ...еееее 🤕🤕
То това дори не е признак за сериозни намерения. Това е жалко.

Общи условия

Активация на акаунт