Бързи въпроси и отговори деца - 4

• 33 960
  • 841
  •   1
Отговори
# 390
За повръщане в кола давам Вомитусхийл или близалка против повръщане, за сопол също само хомеопатия плюс солна стая. За щастие по-далеч от градински сопол не стигаме, но и той си е гняс упорита.

# 391
Ние сложихме Варивакс първа доза този месец, след 1 месец ще сложим втората. Септември тръгват на градина. Не виждам защо да си причинявам мъките с две деца болни от варицела, при положение, че мога да си го спестя. Ходиха една зима на ясла, ами 3 месеца групата им беше под карантина. Пък и казват, че след варицела, колкото и леко да се изкара, имунитетът им след това е "сринат" за поне 6 месеца..

# 392
Ние сложихме Варивакс първа доза този месец, след 1 месец ще сложим втората. Септември тръгват на градина. Не виждам защо да си причинявам мъките с две деца болни от варицела, при положение, че мога да си го спестя. Ходиха една зима на ясла, ами 3 месеца групата им беше под карантина. Пък и казват, че след варицела, колкото и леко да се изкара, имунитетът им след това е "сринат" за поне 6 месеца..
Спряхте ли ги от ясла,моята ходи и изобщо нз как евентуално ще я сложим,тя все е болна 🙈

# 393
Спряхте ли ги от ясла,моята ходи и изобщо нз как евентуално ще я сложим,тя все е болна 🙈
Те от доста време не ходят на ясла, имахме един опит още преди да навършат 2 г., но супер много боледуваха. Та, точно заради това поставихме ваксината сега, преди да започнат градината, после няма как да ги опазя здрави.

# 394
За повръщане в кола давам Вомитусхийл или близалка против повръщане,

Вомитусхил това са свещичките нали? Как ги прилагате?

# 395
Одри, капки са. Нашето дете повръща основно на завои, но скоро и на прав път. Давам й 15мин преди да тръгнем и няма проблеми.

# 396
Дъщеря ми ме изненада и подкара на площадката баланс колело. Тя е по-тромава, съвсем скоро започна да си кара тротинетката и не очаквах, но искам да й купя, защото проявява интерес.

Някой с лични отзиви за Woom 1? Или други качествени баланс колелета под 3 кг и с надуваеми гуми? Ще идем идната седмица да видим Woom 1, днес за съжаление не работи магазинът на вносителите. Това, което ме спира, е че тя е 93 см, тоест реалистично ще го кара най-много година и половина и ще трябва да мине на по-голямо.

Мога и от чужбина да поръчам, гледам добри отзиви също за Islabikes Rothan и Hornit Airo.

# 397
  • Германия
Woom са хубави, но просто безумно скъпи. И по-евтино ще свърши същата работа.

# 398
Hornit Airo ми допадат и са малко по-бюджетни, но май не могат да се пробват у нас... Иначе щерката е по-скоро тромава; гледам разни жилави, активни деца в парка карат всякакви тротинетки, но тя се затруднява с повечето, пада, докато с Микрото се оправя. Та мисля, че и колелото трябва да е "пипнато", тоест с добра геометрия и дизайн, че да не се пребие или да си отлежава просто така в шкафа, без да го кара.

# 399
Специално за тротинетки има разлика според мен. Взехме една от Хиполенд, която е 200лв, кара си я с кеф. Свекървата й подари една от 50, нищо общо. Супер дървена е и изобщо не я  кара.

# 400
И аз се оглеждам за баланс колело, но май се спрях на Puky. Виждат ми се добре, като качество и цена

# 401
Стопли се и е  време е да търся сандали,какви купувате?3г.

# 402
  • София
Аз затворени отпред задължително.

# 403
И аз се оглеждам за баланс колело, но май се спрях на Puky. Виждат ми се добре, като качество и цена

Много бяха похвалени тук във форума в по-стари теми и доста ги позагледах, родителите и децата бяха доволни, но ме спира теглото и гумите, мисля, че тя няма да успее да го подкара, иначе изглеждат добре балансирани и са красиви. Ако ми се беше паднало по-пъргаво дете, сигурно и аз щях да се спра на тях.

# 404

Много бяха похвалени тук във форума в по-стари теми и доста ги позагледах, родителите и децата бяха доволни, но ме спира теглото и гумите, мисля, че тя няма да успее да го подкара, иначе изглеждат добре балансирани и са красиви. Ако ми се беше паднало по-пъргаво дете, сигурно и аз щях да се спра на тях.

Това, което гледам аз е LR M и е около 3,5 кг. Струва ми се добре, не съм го виждала на живо.

А при гумите, за какво да гледам?

Общи условия

Активация на акаунт