Бързи въпроси и отговори деца - 4

• 33 273
  • 841
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Да козирува нещо мейби?

# 736
Всеки помни последната версия на детето. Моите са 2, дъщеря ми, която е на 9г в момента е много различна от когато беше на 2. Сега сетра й като е на 2, понякога се чудя с голямата тези драми имало ли ги е. Всяка възраст си има особености.

# 737
Да козирува нещо мейби?
И "чао" е невъзпитано! "Довиждане" се казва. Добре, местя 🤣

# 738
Много от възрастните не помнят когато те са гледали деца, а и сега е много по различно от преди.
Не е от децата,които тичат между масите например... 
Божкеее... ние сме от тези дето тичат между масите... и от тези дето са с телефон на масата... Ужас... ужас, ужас, ужас...

# 739
И между масите не обичам да тичат и в магазин не обичам

# 740
  • Наблизо
Здравейте,

При нас нощите захладняха осезаемо,детето си спи с олекотената завивка,но мърда като вентилатор.Вследствие на това е постоянно отвит и сопола вече потече.Не става вече с чувалче,твърде е голям,а не се сеща да се завие и си спи така.
Някакви идеи как да задържа този юрган върху него,без да се включват моите ръце..нощем го завивам по два пъти поне...и пак е леден.
Благодаря!

# 741
Beautiful, два варианта - има чаршафи с цип, с които ги завиваш, затваряш и стоят вътре. Като идея:
https://detetovteb.com/spalen-komplekt-s-tsip
Втори вариант, който аз практикувам е да обличаме по-дебела пижама - например в момента вече е с три четвърта, у нас е 24 градуса. Като стане 22 ще минем на дълга. Така и да се развие не мисля, че ще изстине.

# 742
Здравейте,сдобихме се с гъбички в устата незнайно как и защо,няма да са ми излишни съвети и кога изобщо ще изчезнат,мажа с дектарин и сода

# 743
Не е нещо притеснително, за няколко дни трябва да минат. Ако не минат от Дактарин, има и други лекарства като Фунгостатин, които са добри.
Мисля, че казахте, че пие антибиотик и е болно детето, така са се появили.

# 744
Антибиотик не са му давали само урбазон му биеха ,изопринозин и някакъв сироп още + 2 пъти дневно инхалация с някакъв разтвор,лежим заради бронхиолит и просто нямам представа от къде ни дойде това на главата ,до сега не е имал гъбички изобщо

# 745
Чувала съм, че при инхалации с кортикостероиди, каквито най-вероятно ви правят, може да се появят гъбички.

# 746
При инхалации, задължително се плакне устата след това

# 747
Никой не ме каза 😒 а той даже си плезеше езика по време на инхалация

# 748
Radii, те нормално си живеят в нас, но при спад в имунитета атакуват (стават много и масово). Има деца, които имат по-често от други и са по-склонни (например моето). Фунгостатин изписват най-често, понеже са упорити си трябва продължително лечение. Ако не са масово число, ние ги намаляме с витамини повече от група Б + пробиотик.
А от къде са дошли - антибиотик + пулмикорт в болница, няма как имунитета да не се е сринал. Ще ви изпишат с рецепта за 10 дни фунгостатин по 3 пъти на ден и толкова.

# 749
Здравейте,на каква възраст приучвате вашите деца /бебета на гърнета?Моето бебе е на 9 месеца и мисля че е подходящ момент да го запозная ...Вие какво мислите има ли смисъл някой казват колкото по от рано толкова по-добре,а други около година и половина когато са по осезаеми...Какво мислите?Има ли някой с опит от първо лице да ме посъветва?Ще му бъда искрено благодарна ако се отзове със съветите и опита си най-вече! Благодаря предварително 🌺

Общи условия

Активация на акаунт