Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 761
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 350

Тази и аз си мисля, че е Боряна, такава бледа е и краката са й доста дълги, освен това се вижда надолу леко светлата коса.

Тази си мисля, че е Елена, вижда се как тя е седнала малко по-назад и изглежда почти колкото него на височина. А и косата е като нейната. Ако беше Валерия, то щеше да е над или колкото него.

# 1 351
Тази си мисля, че е Елена, вижда се как тя е седнала малко по-назад и изглежда почти колкото него на височина. А и косата е като нейната. Ако беше Валерия, то щеше да е над или колкото него.
Принципно руините на стар град пасват и с концепцията на срещата с Елена, като знаем, че са били на крепостните стени.
Но пък в крайна сметка, може и да не е същата крепост. В онзи регион крепости и отбранителни съоръжения да искаш от всякакъв период.
И действително момата е по-дребна от Евгени. Макар и той да е приведен към нея тя пак е по-ниска.

# 1 352
  • Варна
То това за обрата в средата на сезона от къде тръгна всъщност? Сигурно ли е?
И Теа и Наум наистина ли така директно са казали,че ако е две седмици щеше да има друг развой. От една страна може да е въдичка,но от друга защо да си измислят..нали Наум ще се гласи за трети сезон - ако ни подведе така,кой ще го харесва после? Ще настрои публиката срещу себе си..

Директно си го казва - между 3:40 - 3:55 мин. от видеото им.

# 1 353
Айлин вчера е била на рождения ден на Блажка, с компанията около Блажка може би

# 1 354
Принципно руините на стар град пасват и с концепцията на срещата с Елена, като знаем, че са били на крепостните стени.
Но пък в крайна сметка, може и да не е същата крепост. В онзи регион крепости и отбранителни съоръжения да искаш от всякакъв период.
И действително момата е по-дребна от Евгени. Макар и той да е приведен към нея тя пак е по-ниска.

за мен това не е  Елена, а по скоро Валерия, но не мога да я приближа повече и само гадая : ))

@Yan25
два пъти Наум коментира въпроса за вземане на много важно решение
като първо отговори, че е имал мнение , но не може да си позволи да го каже на Евгени
на втория въпрос каза, че всъщност това е същия момент - с взимане на важно решение от Евгени, от което "зависеше в много голяма част как ще протече остатъка от развитието на сезона и беше много вълнуващ момент, включително и за мен, защото наистина с Евгени се сближихме и си станахме наистина приятели и бях много съпричастен към това, което той преживява".

след което завърши мисля с отговор, че Виктор е бил в Бодрум по време на снимките.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 16:19 от anzhelina

# 1 355
  • варненка от София
Еее, Григор Димитров ще е мега попадението, но няма начин 😍

Веднага се записвам, поне да го нацелувам Simple Smile)))

# 1 356
  • Варна
Веднага се записвам, поне да го нацелувам Simple Smile)))
Хаха.. там конкуренцията ще е кървава... Но пък той не е ли обвързан и то с милиардерка..
Да сложат за ерген някой стар бтв герой - мисля че Доктора от предния Сървайвър ще е много подходящ.

# 1 357
Развърза се от милиардерската щерка, май е сам в момента.

# 1 358
  • софия
За сезон с Гришо като ерген и аз ще се запиша ;д
Валери Божинов и той е ерген доколкото знам. Мале с него какъв цирк ще е ;дд

# 1 359
  • Варна
За сезон с Гришо като ерген и аз ще се запиша ;д
Валери Божинов и той е ерген доколкото знам. Мале с него какъв цирк ще е ;дд
Е, не... чак толкова дърти Ергени няма нужда, до 35 години е добре. Пък и с по две деца.
Не мисля, че от тези които държат лиценза ще го одобрят.

# 1 360
  • софия
Шегувам се само. Представих си Валери и Габи и ми стана смешно. Един за друг са Simple Smile

# 1 361
Гледам кадрите от срещата с Елена и... защо ми се струва, че е гола.. и това, което изглежда като бански всъщност е разлика в тена.. Дори на промото изглежда все едно е леко блърнато дупето..

# 1 362
Няма логика извън предаване да се е пекла с бански, а в предаване да се пусне без. Без горнище само мога да си представя, но другото е твърде дръзко и то пред мъж по бански 🙂

# 1 363
Любо Жечев? Та този човек се е срастнал с анцузите на "марката си", която рекламира. Grinning Как си го представяте в подобно шоу? Ще изглежда супер нелепо.

# 1 364
Вие как си представяте продуцентите да позволят на Елена да се разхожда гола? 😅 После не могат да излъчат никакви кадри от срещата. Това се случва в контролирана среда все пак, има си продуценти, които внимават за това да се получат добри кадри от тези срещи. Най-вероятно й е бял банския и й се слива с цвета на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт