Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 746
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 380
Значи като нищо Иринка наистина затова да е споделила онова видео.

Каква готина идея за Григор Димитров Stuck Out Tongue Winking Eye ако не бях дъртичка за него, се записвам отма!! Yum
По темата - скорошно разочарование на Евгени от Валерия. Но само намеци от човек, който се хвали че е бил в екипа. Така че да се брои за клюка.

# 1 381
  • Монреал
Мдааа, и аз очаквам някаква издънка с Валерия. Дори мисля, че ще си тръгне преди финала. Жалко. Единствено там усещам някакво влюбване… как се гледат в очите, неговата нежност… абе, сладки са ми. Мъничка и незряла е Валето още и няма да устиска в тази среда. Най-хубаво ще е ако тя си тръгне, връщайки розата…

# 1 382
  • Вестерос
На синхрона от преди малко Елена е с бретон ,разделен настрани

# 1 383
Роклята на Елисавета е същата, с която плачеше на промото. Май днес ще ди ходи половинката й.

# 1 384
# 1 385
Със сигурност една от двете Габриели заминава. Като гледам може и двете.

# 1 386
Аз се обърках, много сложна история. Даже се загледах и оставих всичко друго. Виктория е тази с катарзиса, която вече няма да се въргаля с всеки. А Габриела е друга. Нервна, защото не й свирят на пиЯното. Затова и е пияна. Поне така изглежда. Много сложен е техният мир.
По-симпатична ми е Виктория. Дано не си тръгне сама, защото се надявам да изгонят Габриела (няма значение коя от двете).

# 1 387
  • Луната
Роклята на Елисавета е същата, с която плачеше на промото. Май днес ще ди ходи половинката й.
Но нея въобще не я дават... все едно, че я няма

# 1 388
  • София
Но нея въобще не я дават... все едно, че я няма
Дано си събира багажа, ама надали...

# 1 389
Засега моето разследване познава 😂 Да видим следващата ще бъде ли Айлин,макар хич да не ми се вярва де

# 1 390
Снимката от скалите е с Елена, видя се и в промото за утре. Имах усещане за двете Габриели накуп, но ми се виждаше малко невъзможно.

# 1 391
В последния кадър за утре се видя в дясно ,че едната вече имаше роза преди церемонията. Някой ако намери стоп кадър можем да се уверим,но по всичко личи,че ще е Елена на среща

# 1 392
Някой беше писал по-рано, че ще даде 2 рози на едно момиче и двете Габита ще си ходят (нали не се лъжа, че нещо ми се сливат коментарите)  Предчувствие или вътрешна информация?

# 1 393
  • Луната
Някой беше писал по-рано, че ще даде 2 рози на едно момиче и двете Габита ще си ходят (нали не се лъжа, че нещо ми се сливат коментарите)  Предчувствие или вътрешна информация?
Да имаще такова нещо...
Иначе се видя, че на руините е Елена - видя се синият гащеризон
Скрит текст:

# 1 394
И оттук насетне (9ти октомври) имаме дупка до 25-ти ако не се лъжа, когато Айлин се появява в България. Някой май беше писал за Крисия, че се появява средата на октомври, ако е така значи тя има още 2-3  епизода макс. Не вярвам утре някоя да си замине. Ще ни залеят с любов, диаманти, приятелство и съскане.

Общи условия

Активация на акаунт