Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 748
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 365
Някой помни ли да са я давали по бански като бяха в басейна в началото? Когато Габи сдухала Пам да си смени шезлонга. Аз не съм много внимателна в детайлите. Тази сутрин преброих не 15, а 17 рози в промото 😀

# 1 366
  • София
Имаше нещо облечено - ракопчана риза или нещо подобно.

# 1 367
Любо Жечев? Та този човек се е срастнал с анцузите на "марката си", която рекламира. Grinning Как си го представяте в подобно шоу? Ще изглежда супер нелепо.
Продуцентите са го канили, така че явно си го представят.

Не е гола Елена, бледорозов бански е.
Момичето, което скача от скалата и за мен е Боряна - вие сте забелязали краката, а аз забелязах русите кичури. Тя ще да е Simple Smile

Иии едно пиленце ми каза, че Пам отпада преди Айлин, но не е много скоро, ще видим.

# 1 368
Теодора си показала майката в Инста
Не ми прилича на чистачка
Знае ли се
Теодора пътувала много, имала гадже и щяла да си разпродава дрехите
Четох го в един сайт

# 1 369
В кой сайт ще си разпродава Теодора дрехите,в този на ГабитУ ли,дето имала онлайн "магазин" Sunglasses

# 1 370
Момичето, което скача от скалата и за мен е Боряна - вие сте забелязали краката, а аз забелязах русите кичури. Тя ще да е Simple Smile
И нали е по екстремните преживявания, скокът от високо пасва.

# 1 371
dina64, така ми разказаха. Всъщност само за нея питах дали е още там и за майката и сина (само епизодично съм хвърлила око този сезон и тези тримата ми се набиха в очи). Съответно повече ми беше интересно да ми разкажат за обстановката и сцените с “гостите на ресторанта”. Информацията е от втора ръка, надявам се да не подведа никого, но преразказах дословно какво съм чула.
Не, не бих се учудила, ако е така. Около това неграмотно и глупаво момиче се въртят всички, съотборниците й я търпят с огромни усилия, така че - може и да я видим с черна куртка по някакви неизвестни за зрителя причини. Например - огромният скок, който е направила като готвач и после да се мъкне в Черешки, Като две капки вода, дори и в Ергена (там направо ще е на мястото си).

# 1 372
Вие как си представяте продуцентите да позволят на Елена да се разхожда гола? 😅 После не могат да излъчат никакви кадри от срещата. Това се случва в контролирана среда все пак, има си продуценти, които внимават за това да се получат добри кадри от тези срещи. Най-вероятно й е бял банския и й се слива с цвета на кожата.

Представям си я точно така, както в последствие се снима в гората, затова на всички  пуснати кадри е гушната в ергенът, от далеч и сякаш защитена от близък план.., но разбира се това са някакви си наши си “виждания”, според мен си е само по татусите от кръста нагоре Simple Smile)) не знам дори да си мисля, че това отдолу не са бански, а гащи… нарами я и тръгнаха

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 20:49 от anzhelina

# 1 373
  • До сърцето...
Каква готина идея за Григор Димитров Stuck Out Tongue Winking Eye ако не бях дъртичка за него, се записвам отма!! Yum
По темата - скорошно разочарование на Евгени от Валерия. Но само намеци от човек, който се хвали че е бил в екипа. Така че да се брои за клюка.

# 1 374
Ами приятелката и си тръгва, останалите ги разкости… ако аз бях на нейно място пускам щорите, пия мохитото “с пуканки” и екранът да “бумти”, ама тя е малка и….    сама ще се прецака, но я разбирам… гадно е.
Каквато и да е тя- гадно е, много.
да те детронират по този помиярски начин..

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 20:57 от anzhelina

# 1 375
На мястото на Валерия бих върнала розата, всички я намразиха, че е уж фаворитка, това продиктувано от отношението на Евгени, писма, глупости, щуротии. А сега в един момент,вече 2 епизода не са си разменили и дума. Пълен смях.

# 1 376
Като нищо ще се окаже, че Елена е по евино облекло (или само по бикини), той и Евгени изглежда, че е по боксерки, а не бански. Може би  срещата им не е предвиждала плуване, но нали толкова се набляга на спонтанността в последните епизоди, може да са решили да поплуват и хоп Елена дибидюс. Което до голяма степен би обяснило и кадъра с дрехите им на плажа на преден план и те влизащи във водата на заден план. Още като видях обувките на Евгени на пясъка ми стана странно кой отива на плаж с такива обувки, панталон и риза, а пък Елена с бизнес кежуал рокля, обикновено им съобразяват облеклото с предвидената за срещата дейност. Та, по всяка вероятност плуването е било демонстрация на спонтанност.

# 1 377
Млада е, все още се чувства поласкана, а и не е гледала предаването (за Валерия, по предпоследния коментар) 🙂
Боряна беше коментирала, че иска среща с адреналин и точно за скокове обсъждаше с другите (по спомен поводът беше срещата на Айлин).

# 1 378
Като нищо ще се окаже, че Елена е по евино облекло (или само по бикини), той и Евгени изглежда, че е по боксерки, а не бански. Може би  срещата им не е предвиждала плуване, но нали толкова се набляга на спонтанността в последните епизоди, може да са решили да поплуват и хоп Елена дибидюс. Което до голяма степен би обяснило и кадъра с дрехите им на плажа на преден план и те влизащи във водата на заден план. Още като видях обувките на Евгени на пясъка ми стана странно кой отива на плаж с такива обувки, панталон и риза, а пък Елена с бизнес кежуал рокля, обикновено им съобразяват облеклото с предвидената за срещата дейност. Та, по всяка вероятност плуването е било демонстрация на спонтанност.

От тази “спонтанност” на Евгени главата ме заболя, вЕрвайте ми… аман.
Това ли е защитния му механизъм -“бях спонтанен, така го почувствах”…..
Ама ти да не си бил на синджир досега, та олигави де щото срещна спонтанно!?
Блях
Гнусно ми е момичета
Не искам дори да го коментирам

# 1 379
Ясно, Виктория ще си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт