Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 155
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за темата, не знам защо, но продължавам да вярвам, че Елена печели и това с височината на мъжа е заигравка нарочно.

# 61
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се струва, че само Валерия е над нещата с предаването. Другите две се надпреварват да пускат намеци.

# 62
На мен ми се струва, че само Валерия е над нещата с предаването. Другите две се надпреварват да пускат намеци.
А може би не пуска нищо, защото точно тя печели Ергени накрая?

# 63
Видяхме,че Евгени предпочита тъмнокоси,естествени-без подобрения и слаби.Идеалният вариант,според мен,от тези,които са във формата,е....Наум !

# 64
Един мъж може да е във високото и без да е физически висок. Така, че Ленчето може и това да е имала предвид - Евгени е високо над другите, нали лъстив, къдрав и пр. Постът е отпреди началото на предаването, та със сигурност не се е обяснявала на нас.
На мен пък поведението на Валерия ми е тишина, защото е бясна за начина, по който я представят.
Интересно ми е коя е грозната, че като гледам нямаме общо мнение Grinning

# 65
  • София
Може би е имало някаква драма между Валерия и Виктория, защото питаха в инстаграм втората за мнение за първата и тя каза, че не може да коментира, да сме изчакали да видим.

# 66
Видяхме,че Евгени предпочита тъмнокоси,естествени-без подобрения и слаби.Идеалният вариант,според мен,от тези,които са във формата,е....Наум !

# 67
На снимки в инста Ирина може да мине за хубава,но с филтри и грим. Като я показват в предаването,дори на коктейлите никога не бих казала,че е красива. Има някак селско излъчване.
Все едно току-що е смъкнала чемоданите от влака от Новосибирск и е махнала забрадката.

# 68
Тази Жаки от Тик Ток, твърди, че Валерия е победителката. Вие какво мислите, познавала била и преди победителите от предаванията.

# 69
Новосибирск е голям град все пак, има силен университет, а и сибирячките са много светли, някои от тях-много красиви. По-скоро влака от Челябинск, или, по-вероятно, някое молдовско село.

Иначе се смях много на коментара, че Ирина имала маниер и поведение на руска жена с класа. Дано не се обиди някой.

Грозната печели според спойлера, това остава Ирина и Елена в играта.

# 70
Щях да пиша залозите ми кой е на снимките:

Това е Виктория:

Това е Ивелина или Ирина:

Това е Елена - по-добри сте в сравненията от мен, но не са ли същите дрехи на пясъка, като тези тук?

# 71
Сетих се да проверя кога е имал участие Евгени в Австралия,което спомена в един епизод. Това,което намерих е било на 25-ти ноември.
Елена е била най-активна в този период от трите. Разбира се,няма как да сме сигурни,че снимките които е качила са правена тогава. Ирина пък на самият 25-ти е качила снимка от Лисабон(може би стара). Валерия на 26-ти е качила снимка от излизане,което очевидно е било минимум на 20-ти.
Реално,която и да е избрал не е задължително да се е възползвала от втория билет,просто реших да споделя.

# 72
  • София
От фейсбука на братовчед на Ергени 😂😂

Скрит текст:

# 73
Кефи ме как единият се казва Евгени Генчев, а другият Генадий Генчев... тоя дядо Гено... Grinning

# 74
  • София
Не им знам имената на всичките- Евгения има ли? Ако има, свирено е ‘начи 😂

Общи условия

Активация на акаунт