Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 910
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 065
С третата след финала 😀
В храстите е само Наум.

# 1 066
Аз дори не се питам кой са трите моми, а се питам кой точно храст е станал свидетел. Две нощи има с финалистките в неговата къща. С третата къде?
В морето например.
Аз се изненадвам, че само с три е спал, може би. Така им налита, че сякаш всичките почти ги иска. Без Гъби и чичо и де.

# 1 067
Това се вижда с електронен подпис в ТР. Аз не мога да помогна тук. Презимето е Антонова, ако върши работа за нещо.

Да. Елена-Антоанета Антонова Сергова. Няма инфо за години,но намерих 2 неща- изпитът й по журналистика е бил с 4.25,което няма нищо общо с предаването. Както и че в един сайт за фотографи ли,пише,че е 32г,което значи,че е 1990г
Или 90та или 91ва е .

# 1 068
Аз дори не се питам кой са трите моми, а се питам кой точно храст е станал свидетел. Две нощи има с финалистките в неговата къща. С третата къде?
В басейна Joy

# 1 069
Вероятно Ирина ще се е развихрила.
Изпаднала е в абстиненция. Нали си имала дрога.
И е било все едно къде. Smirk

# 1 070
  • София
1990 година е Елена.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 16:51 от V_e_S_i

# 1 071
Евгени ни препраща към каратето Wink

# 1 072
Момичета, кажете ми, кой набор е Елена и твърдо ли е това за 28.10, за да й направя една карта.
Елена наистина е в Нидерландия...

90 набор е. Изпращам ти ЛС 😊

# 1 073
Колко пъти да й напишем датата? 28.10.1990 - от Търговския регистър е.

# 1 074
Нападайте тоз спойлер. Топъл е още, пари.

# 1 075
Страшен спойлер... А за това какво ще кажеш? 😈

# 1 076
  • Мюнхен
Елена сама си е написала защо е в Нидерландия - да изпуши едно в кофишоп и да си се разхожда сред сгради с еднаква архитектура...или по нейни думи "да попивам визуална хомогенност и да гледам витрини". Витрините и те са ясни.Laughing

Нищо общо с Ергена, нищо общо с берлинското ѝ минало. Нидерландия е популярна уикенд дестинация само за хората от Западна Германия и пак не за всички. От Берлин до границата са минимум 600 км, как го виждате това? Берлинчани най-много до Полша да мръднат, даже има супер много бисери как си минават границата с 10 стека цигари, щото в немско струват майка си и баща си.

Наистина нямаме един читав спойлер тоя сезон. Миналата година това с чашата беше супер детайлно и се оказа вярно, пък сега положението е малко..."мълчанието на агнетата"

# 1 077
Моля някое разстроено бивше / настоящо гадже на Ергени да се появи с разкрития! 😁🙏

# 1 078
Е, беше се появила някаква, след като се разбра кой ще е ергена, с твърдение, че наш Генчо бил хомо. Ама ние пък предположихме, че е или зарязана от него, или мераклийка, на която не и се е отворил парашута

# 1 079
  • Варна
Значи 99% сигурно е, че печели Валерия и 1% че печели Елена.

Общи условия

Активация на акаунт