Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 910
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 050
Viliiv, много благодаря за инфото. Явно ще има яко разврат на събитията. Това обяснява и отношението на момите към ергена. Сега остава да видим дали ще го излъчат и дали ще имаме възможността да разберем как избранницата е реагирала на промискуетния ергенин.

# 1 051
Аз продължавам да смятам че промяната, която предстои в живота на Елена не е за пренебрегване като спойлер. За пръв път пише за нея веднага след излизането от формата, а тази седмица - почти всеки ден. Явно, че смята предстоящите за нея събития за съдбовни, но дали са свързани с Ергенчето, ще разберем едва през май, ако до тогава няма по-сигурни индикации.

# 1 052
Мони отново има правилна преценка
Казала е на Пам, че Джия няма да я очарова с поведение🦦

По Култ дават три моми от предишния Момък

# 1 053
Относно изпъкналите жили и вени на Валерия, според мен Евгени ги наблюдава едва сега, паралелно с нас. Другият вариант е да не му дреме жената до него да е злобна и неуравновесена. Защото нали уж е 100 про сигурно, че Валерия е на финал. А нямаше да е, ако го беше разочаровала. Така че, ако наистина има някакъв обрат, то не мисля, че ще е свързан с преосмисляне на отношението му към Валерата. Даже мисля, че вече го гледаме "обрата" - до някакъв момент тя беше единствена фаворитка, а вече започват да се включват и други в играта. Т.е. може и нищо да не се е случило кой знае колко уау. Освен тъпи скандали между момите... Ако въобще това може да бъде наречено "уау".

# 1 054
Момичета, кажете ми, кой набор е Елена и твърдо ли е това за 28.10, за да й направя една карта.
Елена наистина е в Нидерландия...

# 1 055
Момичета, кажете ми, кой набор е Елена и твърдо ли е това за 28.10, за да й направя една карта.

Сега ще се опитам да потърся и коя година е родена. Но със сигурност е 28.10

# 1 056
Аз съм от тези, които не са сигурни, че Валерия печели.
В последните епизоди не ми се видяха "влюбени", нито пък той се дърпаше на другите моми.

# 1 057

Сега ще се опитам да потърся и коя година е родена. Но със сигурност е 28.10

По мои сметки Елена е на 28.10.1991г.

# 1 058
  • Вестерос
Евгени щял да спи с три моми 😳🤣.
Ехааа, ако е така, вече и аз ще си преосмисля впечатленията... Wow! 🤔
Бреййй

Боряна е едната. Другите две хммм Джия и Айлин Grinning

# 1 059
  • Вестерос
Нали имала фирма и  може да се види от тр егн-то ѝ

# 1 060
"Бреййй" какво?

# 1 061
Нали имала фирма и  може да се види от тр егн-то ѝ

Да,има 2 фирми,но няма никъде егн

# 1 062
Евгени щял да спи с три моми 😳🤣.
Ехааа, ако е така, вече и аз ще си преосмисля впечатленията... Wow! 🤔
Бреййй

Боряна е едната. Другите две хммм Джия и Айлин Grinning

Ако е вярно, бих заместила Айлин с Виктория, заради това, че Виктория е писала за своя голяма грешка в предаването (от спойлер). Айлин не ми се струва нито увлечена, нито наивна, че да стигне толкова далеч.
 Вместо Джия ще предположа Валерия - все пак е сигурен финалист и нали имало по регламент пренощуване при ергена.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 15:56 от Mama xxl

# 1 063
  • София
Това се вижда с електронен подпис в ТР. Аз не мога да помогна тук. Презимето е Антонова, ако върши работа за нещо.

# 1 064
Аз дори не се питам кой са трите моми, а се питам кой точно храст е станал свидетел. Две нощи има с финалистките в неговата къща. С третата къде?

Общи условия

Активация на акаунт