Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 929
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 035
Иде ми да пусна една сълза вече за онеправданата Елена. 😥 Не е честно да се влюбят в друга, а не в нея. Една петиция освен да започнем?

# 1 036
Напротив, Елена трябва да черпи,  че се е отървала от тоя смотаняк. Заслужава много по-качествен мъж до себе си.

# 1 037
  • София
Иде ми да пусна една сълза вече за онеправданата Елена. 😥 Не е честно да се влюбят в друга, а не в нея. Една петиция освен да започнем?
Това към мен ли е? Защото аз съм разочарована от Елена и доста съм я хранила в основната тема.

Ама Генчо още по не харесвам с немъжкото поведение, което показа. В конкретния случай Елена незаслужено го отнесе и не ѝ пожелавам такава половинка.

# 1 038
Не е към никой конкретно, просто се чудя какво е това вживяване вече коя ще е победителка, имайки предвид формата на предаването. Не са ми ок и обидите към Евгени.

# 1 039
  • София
Така е. Аз се чудя същото, когато виждам по метър чаршафи с анализи на поведението на участниците и психологическите им профили. Ама- ей на, на всекиго нещо му е интерсено и си има мнения и предпочитания.

# 1 040
Едно е да се анализират участниците и съвсем друго да се сърдим и обиждаме Евгени, че не е избрал нашата "любимка".

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 09:31 от vermilion21

# 1 041
Не съм видяла някой в тази тема да се сърди, кого е избрал Евгени. Просто ми е любопитно какво ли е ставало там, за да са някои девойки негативно настроени и към него и към Валерия. Все пак си е негова работа, кого избира и си мисля, че мнението на момичетата има друга причина: може би поведението му по време на снимките. Или Валерия е била доста по недолюбвана от каквото ни показват, затова разочарованието им е голямо.

# 1 042
Не е към никой конкретно, просто се чудя какво е това вживяване вече коя ще е победителка, имайки предвид формата на предаването. Не са ми ок и обидите към Евгени.
А обидите към Елена, цитирам те "Елена ми изглежда нечистоплътна и ми е леко гнусна с тази мазна косица", как са ти? Grinning

Да поясня, че нямам проблеми с обидите към никого, Елена изобщо не ми е любимка и никога не съм докладвала ничие мнение в този форум дори когато е било атака срещу мен. Уважавам чуждото мнение и подкрепям правото на изразяване Simple Smile

По същество сега - косицата на Валерко също съм се забелязала, че стои мазна, май не я мие достатъчно често.

Генчо се оказа много нехаресван ерген - Лия, Крисия, Елена, Кристина, Мони, недвусмислено показват и след формата какво им е истинското мнение за него, за справка - нищо подобно не се случи с Виктор Grinning И докато за външността си Генчо наистина не е виновен, и може да се спори наистина доколко подобни обиди са Ok, за отблъскващото си незряло надменно поведение е напълно отговорен.

# 1 043
Явно не правиш разлика между изказване на лично възприятие за даден човек и обобщаване на общовалидно мнение тип "Генчо е много тъп, щото избра тая", спирам темата, безсмислено е.

# 1 044
Snow storm, а можеш ли да питаш колко е висок без токчета?
Моето дете е 1.55м. и му стига до врата, мааалко над раменете.
Някое от децата от групата им все пак го е питало коя печели и отговорил както се и очаква-подписал е много сериозен договор и нямал право да издава

# 1 045
В темата Ергенът 2 днес имаше коментар, че Елена има приятел сега и не е Евгени. Не помня на коя страница беше, не от нов потребител.

Аз го писах вчера, тук в спойлерите. Инфото е от доста сигурно място, не мога да кажа повече, за да не компрометирам човека. Другата част от спойлера е, че Джия не печели. Тоест победителката не е Елена и не е Джия.

Благодаря много! Търсих коментара в другата група, моя грешка.
Надявам се, че не Джия е третата на финала, но каквото такова.

# 1 046
Яко са си вързали гащите от продукцията тази година. Никой не мъцва бре.Само общи приказки достигат до мен през децата ми. Евгени щял да спи с три моми 😳🤣.Много,ама много сниман материал не е излъчен и няма да бъде излъчен. Което донякъде е разбираемо,те си следват основната линия-Елена-Валера-Евгени и тук там за лебералкоректност Пам,за секси намигване Айлин и Джия и Елисавета&Габи,за да има кой да отнесе по-хард хейта.
Отпадналата Райа,която беше неприятно изненадана,че за нея няма роза-еми всъщност срещата на диванчето е била приятна,нищо общо с показаното. Момичето изобщо не е очаквало,че ще си тръгне точно тази вечер.
А сега де,Евгени ли ги гони,продукцията ли? Или се редуват.
А,и още нещо -Тонката Стефанов не е част от екипа за втори сезон. Той просто си ги защитава по дифолт,щото все пак не трябва да хапе ръката,която му е давала хляб и може да се наложи пак да му дава.

# 1 047
За какво да са си вързали гащите продукцията, остана ли някой вече да  има съмнение кой е победителят:))

# 1 048
  • София
😄 Още Ваня като се обади, стана ясно, че Антон не е в екипа. Може и да си паснат с Джия, не знам, малко се разбира от една среща. На мен ми мязат на Мечо и Марулка около йониката, тъй че и този разврат не би бил за изпускане 😄

# 1 049
Евгени щял да спи с три моми 😳🤣.
Ехааа, ако е така, вече и аз ще си преосмисля впечатленията... Wow! 🤔

Общи условия

Активация на акаунт