Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 872
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 020
След всички главоблъсканици накрая Генчо ще се вземе с Джия, прилика са си, а и имаше тръпка на срещата им.

# 1 021
Мацки, моето мнение е, че Айлин ще е сред финалистките, а защо и не и избраната.

Не питайте защо, просто много голям presentiment.

# 1 022
До колкото четох, има само потвърждения, че родителите на Елена са били там, а на Валерия - близка приятелка, т.е. не родителите й. Или не съм разбрала?

# 1 023
Може за заблуда да са платили почивка на родители, които не са финалисти и да са ги накарали да се покажат, че са там, а на истинските финалисти да са казали дори да не мъцват, че са били в Турция.
Слабо вероятно, но възможно, особено ако се придържаме към теорията, че тази година продукцията пуска фалшиви спойлери за да ни обърка.

# 1 024
Спойлерът от Будапеща беше много лаконичен. Къде са го видели - на улицата, на летището? Това са важни неща. Може би не е случайно, че в същия този момент Елена също е в чужбина. Може да е била преди дни в Нидерландия и сега да пуска снимки.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 22:29 от nolii

# 1 025
Изглежда следващата седмица ще гледаме преломния момент в отношенията между Евгени и Валерия, и Елена. След титаничния сблъсък между Елена и Валерия Евгени ще трябва да вземе тежкото решение коя от двете е по-достойната за него. Затова и се налага да иска съвет от Наум. И Наум като един "безпристрастен" наблюдател, ще отсъди в полза на Елена. Така ги виждам аз нещата.

# 1 026
  • София
Може за заблуда да са платили почивка на родители, които не са финалисти и да са ги накарали да се покажат, че са там, а на истинските финалисти да са казали дори да не мъцват, че са били в Турция.
Слабо вероятно, но възможно, особено ако се придържаме към теорията, че тази година продукцията пуска фалшиви спойлери за да ни обърка.
Хахаха, едва ли.
Продукцията може да си даде труд да направи фалшиви профили за фалшиви спойлери, защото са безплатни!

Но да плати почивките на фалшиви финалистки... надценявате ги. 😂 Те са такива циции, че девойките се тъпчат по 3-4 в стая; не мърдат от комшиите, защото е евтино там; ресторант със звезди Мишлен само се споменава, но не се посещава и т.н. Няма кой да плати за допълнителни посетители. 😂

# 1 027
При Цитиридис сега момата с оранжевата коса Лия каза: Валерия е добра актриса

А въпросът беше влюбена ли е Валерия в Генчо?!

Лия е сгодена

# 1 028
В темата Ергенът 2 днес имаше коментар, че Елена има приятел сега и не е Евгени. Не помня на коя страница беше, не от нов потребител.

Аз го писах вчера, тук в спойлерите. Инфото е от доста сигурно място, не мога да кажа повече, за да не компрометирам човека. Другата част от спойлера е, че Джия не печели. Тоест победителката не е Елена и не е Джия.

# 1 029
Спойлерът от Будапеща беше много лаконичен. Къде са го видели - на улицата, на летището? Това са важни неща. Може би не е случайно, че в същия този момент Елена също е в чужбина. Може да е била преди дни в Нидерландия и сега да пуска снимки.

Ето го. Поизрязала съм снимката, за да не се виждат децата. Из града са се разхождали, видели са го и са се втурнали да се снимат с него. Усмихвал се, не отказал снимка на никого. Скарах се на детето, че не са питали коя печели 😁, но толкова се зарадвали като са го видели, че забравили.

# 1 030
Snow storm, а можеш ли да питаш колко е висок без токчета?

# 1 031
  • Sofia
Точно тези продуценти?!Да са платили почивка?!
Абсолютно съм съгласна с Илит,абсурд просто. Wink

Пуснах ги и аз девойките при Цитиридис,ама нищо съществено не казаха.То беше и доста кратко,де.
Николаос я пита Лия дали Евгени ще стане персонаж от неин роман и та каза - "по-скоро не".
А Валерия?Лия с усмивка - "може би някой,когото бих убила". Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 23:56 от avi10

# 1 032
По време на миналия сезон девойките как говореха за Виктор? Забелязвам, че някои от тазгодишните участнички се изказват негативно за Евгени (макар и прикрито). Примери от днес и вчера са Лиа и Микаела, макар че на втората коментарът й е по-скоро завоалиран, но се усеща негативната нотка.

# 1 033
По време на миналия сезон девойките как говореха за Виктор?
Почти всички се изказваха много ласкаво за Виктор, чак ми беше странно. Нещо, което сега и аз забелязвам, че не се случва с Евгени.

# 1 034
  • София
В темата Ергенът 2 днес имаше коментар, че Елена има приятел сега и не е Евгени. Не помня на коя страница беше, не от нов потребител.
Аз го писах вчера, тук в спойлерите. Инфото е от доста сигурно място, не мога да кажа повече, за да не компрометирам човека. Другата част от спойлера е, че Джия не печели. Тоест победителката не е Елена и не е Джия.
Сиреч, Валерия е. Което е и най-логично спрямо излъченото до момента.
Дано Генчо си я харесва и след показаното по тв, на което не е бил свидетел там. Особено частта, че ще бъде елиминиран, ако застане между нея и Айлин, откровените обиди и махленското поведение и близостта с Габка. Нелоооовкооо...

Всъщност, то ще е неловко, която и друга да спечели заради глупавите захаросани писма от втора среща и явното толериране на нарушаването на правилата от Валерия, за неодобрението на което всички останали бяха строго мъмрени, начело с Елена.

Общи условия

Активация на акаунт