Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 211
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 470
Охооо, Елена топлес.

# 1 471
  • Луната
Накой позна, че Ленчето е по гащи Grinning Grinning Grinning

# 1 472
Браво на детективите тук
Ленче е по гащурки
Познахте📮

Валя бълва змии и гущери

# 1 473
Започна ли?: ))) да, бях сигурна, че е по татуси нагоре…. дали ще ни спестят секса или само ще загатнат

# 1 474
Признавам ви, не вярвах, че ще е топлес! Евала на детективите!

# 1 475
Само аз ли усещам, че с тази среща Елена дава сериозна заявка за победител?
Но пък опита сочи, че тези който получават подаръци, не получават мъжа. Елена ми е Александра 😀

# 1 476
Ирина беше споделила в инстаграм една снимка от някакъв мото събор. Та там е с мъж, който обаче е с каска и поне аз не мога да преценя възможно ли е да е Евгени или не. Като цяло не ми изглежда като човек запален по моторите.

Има и статус във Франция. Нали някой ги беше видял заедно там. Но не намирам негово посещение в профила му там

# 1 477
  • Монреал
Не чакам спойлери вече. Нямам съмнение, че Елена ще спечели. Пролича си днес по доста неща…

# 1 478
Моля някой да пусне нова тема и тя да бъде месечна.
Текущата ще заключа утре.

# 1 479
Само на мен ли ме се струва, че някак липсва страст, огънче в погледа на Евгени, когато е с Елена 🤔 А тя сякаш го усеща и на моменти реакциите и са пренавити- смехът, жестовете... Имам усещането, че още в началото от продукцията са разбрали накъде отиват работите с Валерия и за да има все пак интрига, са "избрали" момиче от другия лагер, което да е нещо като антипод на Валерия. А Евгени трябва да го играе влюбен и да разиграе драматичен избор на финала може би 😄

# 1 480
Аз пък недоумявам как е възможно Айлин да си тръгне скоро … с грозния грим ще е в следващия епизод .
Валерия ми става все по противна .

# 1 481
Много се надявам Елена да спечели, днешната среща ми го потвърди. Дано първият спойлер е верен, а не нашите натъкмявания, дано!

Иначе тук сме топ детективи - от ред на напускане, до отсъствие на горнища разнищваме. Ето и за Крисия познахме.

Разбор за следващата серия - среща с Пам (ясно), Джия е с ръкавиците, с които пеят Shallow на пианото, а Боряна май е с роклята, с която се целуват на втората снимка, която имаме (доста еднотипно я обличат). Не си тръгва Айлин, има още непоказани тоалети.

# 1 482
Кои са следващите изгонени според инстаграмите,че е останало много назад?

# 1 483
Най-вероятно и след целувката с Боряна в сряда, с нея ще е срещата в четвъртък
Много се надявам Елена да спечели, днешната среща ми го потвърди. Дано първият спойлер е верен, а не нашите натъкмявания, дано!

Иначе тук сме топ детективи - от ред на напускане, до отсъствие на горнища разнищваме. Ето и за Крисия познахме.

Разбор за следващата серия - среща с Пам (ясно), Джия е с ръкавиците, с които пеят Shallow на пианото, а Боряна май е с роклята, с която се целуват на втората снимка, която имаме (доста еднотипно я обличат).

# 1 484
Местенето на Елена в Пловдив отново се актуализира като спойлер.
Минал ли е вече или още не моментът от промото на сезона, в който Елена гони Евгени и му казва, че не я е разбрал?

Общи условия

Активация на акаунт