Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 437
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Esmeralda във Фейсбук има една група Купи,продай или замени всичко за маникюра. Всеки ден постват, че търсят пили, лампи и т.н. Можеш да направиш услуга на някой като му продадеш пила, да не чакат от Алито Smiley

# 211
Тази група не я знаех, много ти благодаря за идеята! Hug
Работата е там, че трябва и да спра да купувам бизразсъдно, не само да купувам и после продавам нови или ползвани по 1-2 пъти неща. Обаче нейсе, през ден гледам и в мейкъп, да не изпусна случайно нещо Grinning

# 212
То си е супер да купуваш и продаваш ако не ти хареса. Виждаш различните продукти и трупаш опит Simple Smile (Стига да ги продадеш после де. Че има и хора, които само си купуват)

# 213
Есмералда, какви са ти пилите? Аз една лампа от теб купих и съм много доволна, залагаш на качествени неща. Може на лични да ми ги покажеш, също и цени да ми напишеш.

# 214
Karmilla и аз загледах пилите покрай намаленията, коментара на Принцеската ми вкара мухата (нали съм в бокса за неопределено време), много се чудя, дали ще се справям и по-скоро, дали изобщо ще имам време..

Есмералда, може ли и на мен да изпратиш какви пили имаш за продан Simple Smile да поумувам още, пък да видим до кога Smile

# 215
За мен пилата е в пъти по-бързо и усобно от досадно киснене, но си изисква и там време. Но пък веднъж добре направен маникюр не мързо по 3-4 седмици.
Между другото дабравих да кажа - вече ползвам няколко пъти sunone и на себе си и съм много доволна. Супемхсилна и удобна. Единствено няма таймер и програмата 99 сек, но за мен не е проблем, а на майка ми не и гори като sunx. Предимство е, че заема по-малко място. Та акохсега купувах бих заложила на нея. Другата също и супер, но е по-обемна. Това го казвам, ако мястото ви е важно.

# 216
Мишчица, хубави са продуктите на ИБД.
Малко остаряла формула, но вършат работа, ако нямаш достъп до други професионални продукти. Аз доста години с този бонд и гел си правих ноктите и нямам оплаквания.

# 217
  • София
Karmila, супер ти е маникюра!

Ето и аз днес какви ги върших на майка ми, по случай първа пролет 😄  
Скъсихме ги драстично, че последния път ги изглаждахме с горни форми, за което впрочем пропуснах да се похваля 😄 но неудобни й били толкова дълги..
Иначе така решихме проблема с огъването й на ноктите навътре като фунийки и с клюмването надолу.

Мисля си...човек ако го схване веднъж това с горните форми май ще се окаже по-добро от долните хартиени...уви не е толкова лесно колкото изглежда по клипове.

# 218
Karmilla, LoLo, страхотни маникюри, както винаги! 😍

На мен ми се счупиха два нокътя от към точките на растеж и ги изрязах, колкото и да ми беше мъчно. :/ И понеже съм с къса плочка само квадрат ми стои прилично. Сега си гледам ръцете и все едно са на някое детенце 😂 Бях свикнала с дългите нокти хаха Но ще пораснат. Явно не лакирам хубаво по края и си остава гол нокът, който се чупи или препилвам..

# 219
  • на брега на морето
Лоло, разкошни са и твоите и на майка ти! Heart Eyes Hug Дори, и твоите са хубави! Heart Eyes HugАз пък така се радвам на късите си нокти сега! Толкова ми е удобно! Че отложих по- дългите и гел Х за в по- далечното бъдеще.Grinning Май ще поскъсявам известно време при всяка смяна на лака, докато не ми омръзне( че мразя да режа нокти и оформям).

# 220
Лоло, страхотни са и двете снимки!
В четвъртък ще се лакирам и мисля да е нещо в жълто. Никога не съм била с такъв цвят и още нямам ясна идея. Нещо да предложите? 😀

# 221
LoLo30, прекрасни нокти! Наисти8на много красиви Heart Eyes
Дори, тази форма ти отива също много и цветът е много хубав! Много нежен. Това на Коди Ванилия нещо си базата ли е?
Prime, аз също мислех някакво жълто, но после смених посоката. Идеята ми беше с някакви пчелички-от много време съм си наумила. Мислех жълто, черно, златно, пчела и мат. Но ми писна мата и сложих котешко. Жълто със сиво е  красиво или жълтичко с 1-2 нокътя за акцент с маргаритка нежна на нюд. Нещо инспирирано от този пост:
https://www.instagram.com/p/CpGWDH3hRym/?utm_source=ig_web_copy_link

Може и да се разбере с гел х, ако не изпопада. Снощи значително по-бързо го залепих, аи с магнита по-лесно се разбрах. И въпреки изгледаните хиляди клипове и изчетени обяснения още не мога да схвана как се лепи да не е баш криво, защото аз по 100 часа си нагласям, но като съм хванала удължиттеля и не виждам баш. И другото е да преценя материала, за да не излиза. Като го сложа  хвана с ръка нямам как да забърша, защото държа и ако излезе трия всичко и отново. На клипове толкова простичко и бързо изглежда...
И да споделя мнение, въпреки че казах че за неон пазя топа на Semilac real color. Реших да пробвам другата ръка с него и разликата е осезаема. Много ми хареса и видях нагледно кое как изглежда. Едното синее и мътни лака, а другото си е точно както си , което много ме кефи. Определено съм доволна много като първо впечатление, сега остава да го видя колко време ще стои лъскав и ще държи ли.

# 222
karmilla, На Джеси 016 е. Първият гел лак който си купих Joy

# 223
Karmilla, вземи си мини лампа с дълга шия (goose neck led lamp). Много е удобна за закрепване на гел Х. И Елена арт продава такава, но на доста солена цена, така че аз препоръчвам от Али - по 11-12 лв са.

Аз лично май не съм голям фен на ГелХ, особено на квадратните. Правят ми плочките доста широки и груби за разлика от реално изграждане с гел/акригел.

# 224
Х-Гуел ноктите се лепят идеално с гел или полигел. Така те реално се съединяват с гела и стават част от едно цяло. И лесно се задържат, не трябва да се придържат с ръка или щипка. Аз веднъж поставила си ги оставям дълго, може и 6 месеца да останат.
Отделно, сега има и супер твърд гел, но той май е като лепипо и след време се сваля. Т. е. не се разтварят ноктите в гела. Но много лесно с него се борави и моделира. По-късно, ще дам линка, че сега излизам.
Малките лампички (аз една мидичка си взех) са много удобни за по един нокът.

Общи условия

Активация на акаунт