Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 432
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Белите са керамични, а другите диамантени?

# 196
Белите са керамични, а другите диамантени?
Белите са керамични, другите са някаква сплав, не мисля, че са диамантени.

Аз имам от тези син и червен, но използвам червения. Синия ми идва груб и ми разкървява кожичките.
BGN 0.80  36%OFF | 29 Types Diamond Ceramic Nail Drill Milling Cutter for Manicure Rotary Bits Cuticle Clean Accessories Nail Files Art Tools
https://a.aliexpress.com/_mKp3dQa

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 21:23 от garnitura

# 197

Имам тези ,но не помня от кой продавач,с топчетата не се справям ,другите са ок .Червеното пламъче или капка незнам как е точно много е фино и пили кожи много нежно без усещане за парене.

# 198
Днес пак се вкарах в приключение да лепя гел х. Мацки, евала на тези, коио правят всичко за час и нещо - два часа. Аз си правих едната ръка около 4 часа. Така не съм се клепала от много време. Накрая за разкошфизвадих и едно котешко око да го разучавам тепърва и цирк Буш. След толкова време н лепене реших, че няма да си давам зор много да пиля, скъсявам, че ако паднат ще е голям сеир един маникюр правен половин работен ден време да изпопада. Та сега съм с една готова ръкахи ноктаци в нетипична за мен форма е дължина, но с джджан лак. Като ще е гарга да е рошава! Другата ръка за утре, та да навъртя цял работен ден за 1 маникюр :😀 И с магнита се борих и с удължениятта, та голама борба падна. За сметка на това цветът е много красив. Luxton 9d cat 8ми номер от мейкъп. За жалост камерата не хваща цалата разкошна прливка и форумът ми обръща пак снимките, сори.

# 199
  • на брега на морето
Наистина е много е красив цветът, Кармила! Heart Eyes HugАз никога не съм пробвала да си правя котешко око, даже нямам такъв лак. И хубаво ти стоят гел Х! За дължината и аз съм така като слагам гел Х, оставям ги дълги. Жалко, че ти е отнело толкова много време...
На Венислава маникюра също много ми хареса, супер! Heart Eyes Hug

# 200
  • София
Момичета ползвали ли сте този гел и бонд? Свърши ми Коди Ултрабонд, и последните пъти слагам кисел праймър бла-бла, нищо общо. На 3-6 ден ми се отлющват изцяло на люспа. Предвид, че всичко друго ми е същото, реших, че ми трябва бонд. Гелът ми свърша и реших да взема и гел.

# 201
Здравейте, момичета! Тези гелиш според вас дали са оригинални? Искам да пробвам този топ, че кодито ме дразни как се драска. Имам и на блускай, който е по-добре от Коди, но пак не е лъскав до края.

https://m.olx.bg/d/ad/promotsiya-gel-lak-gelish-top-promo-CID655 … eason=observed_ad
https://m.olx.bg/d/ad/top-lak-gelish-CID655-ID80PMr.html?reason=observed_ad

# 202
Здравейте момичета! Не съм била с гел лак повече от 2 години и някъде от тогава са ми леко вдъбнати ноктите на двата палеца. Питането ми е дали това е възможно от гел лака да са ми така? В момента  съм в проучване какво да си закупя да си правя гел лак в домашни условия.

# 203
Гелиш от много време не са в такава опаковка и за цената си два продукта са менте. Преди години се излъгах да купя от олх гелиш и нищо общо. Мелина и принцесата са шервали линк в ибей за топ на гелиш. Един топ илиза към 20 долара с доставка. Не си давай парите. По-добре избери друга марка, ако искаш да е от бг или ибей гелиш. Момичетата бяха говорили за някакъв бг сайт, който има гелиш и не изисквал сертификат, но не помня кой беше.Марки, които на мен ми допадат за топ са neesss top of the top-стои воден и лъскав до край и като се цената си е супер. Но имай едно на ум момичета тук се оплакаха, че са поапднали на партида, която ставала на дупки. Аз нямам този проблем, но не ме кефи лепкавият слой. Semilac top no wipe също лъска и не се драска. По-скъп е, но е хубав и няма лепкав. Има и един TOP NO WIPE REAL COLOR(тоет да не се променя леко цвета от топа), но не мога да дам още отзив, него ще го пробвам на неоните- на тях най-много личи дали се сменя цвета.
Иначе ето го продвача от ибей(има го и на заглавната). Съответно така и изглеждат шишетата. Тия другите са от 10 години назад.
https://www.ebay.com/itm/400779263324?hash=item&campid=533780808 … fes_redirect=true
Мелина_3, б;агодаря ти Hug! Мен повече ме фрустрира, че докато оцеля количество залепя, изпека и цялата се омазах много. Трябва ми трета ръка Grinning Днес на другата ръка ще видим как ще е. Аз преди не бях много фен на котешките очи, но първите модели ми бяха едни перлени и ми напомняха на соц секретарка, която чука с ноктаци по пишещата машина. Но напоследък много се кефя на разни преливащи 5д,9д и 100д-та или дори едно цветни, но много блестящи. Много ефектно и красиво стоят и сега имам няколко. Само още се опитвам да им хвана цаката с магнита как се правят ефектите.
Относно накрайниците. Зас свсаляне съм най-доволна и си поръчах пак от тези. В случая на първи ред 5-ти се пада, жълто-червена насечка и един червена насечка. Свалят много добре и формата ми е удобна, дори и по-тумбеста. Има и по-заострени ттип чадър, които Есмералда е похвалила и работи с тях. Аз съм си взела от първи линк и един керамичен много тънък като игла за запилвнае и коригиране.
https://www.aliexpress.com/item/1005001715024040.html?spm=a2g0o. … .3.39abf19czIGRQC
Тук има коплекти с диамантени накарайници, а има и комплекти диаманени с керамични и/или разни за полиране. Там има и въпросният по-заоствен накрайник да го видите как изглежда, тъй като нямам време конкретно да го търся. Присъства в комплект номер  Set20-44. Напоследък съм доволна и ползвам за кутикули накрайник "морков" или поне така го наричат рускините. В set20-43 го има пада се 2ри от долу.  По-ззатъпен е и по--трудно може някоя да се наръга и чисти добре, даже тъй като е по-дебел го ползвам и вместо топче, ако не ми се сменя.
https://www.aliexpress.com/item/4000534358621.html?spm=a2g0o.ord … .9.39abf19czIGRQC
Друг вариан е зъболекарският сайт. Много са им хубави нещата, но съответно цената е малко по-висока. Тук са диамантените и се разделени по форми:
https://www.ebay.com/itm/400779263324?hash=item&campid=533780808 … fes_redirect=true
Espressolover, каква е вдлъбнатината? Черта тип вълна или по-фоляма? Обикновено такива деформации са от ръчкане на кутикуата и прецакване на матрицата на нокътната плочка. Тоест от агресивно ръчкане с ибутвач(най-вече железен по маий опит) или сгресивно сваляне/почистване на гел лака и кутикула с ел. пила. Тоест грешно.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 11:28 от karmilla

# 204
Благодаря Кармила! Тя цената е за брой продукт, но щом шишето е различно няма да взимам. Аз видях, че има различни шишета, но не знаех кое е на оригиналния продукт. Кой знае какво гаражно производство е 🙂

# 205
В стари теми съм чела, че основно Киттайците ги правят тези реплики, както и на Коди. Скоро пускаха съфорумки питане за кодитаа от бг сайтове, които внасят и работят с лакове от али-то и не са официалин доставчик и съответно и те бяха ментак. КОди и Гелиш от алиекспрес оригинал също няма. Преди много години и аз като започвах се бях излъгала да закупя от олх такъв гелиш и се отлепваше и паадше на 3ти ден. След като намерих темата тук разбрах каква е работата и съм много благодарна, че не съм си докарала някоя алергия тогава. Ето ги китайчетата за по 2 евро Гелиш в същата опаковка:
https://www.aliexpress.com/item/1005005314740491.html?spm=a2g0o. … gUid=gIallGgDVakh

# 206
Аз уж търсих в Алито да видя имитацията на гелиш и не намерих, но търсих по името им. И си казвам: Супер, поне едно нещо да не имитират... А то какво било! Опасни са тези китайчета! Пазара е наводнен с китайска стока, човек трябва да се рови много, за да не си купи китайски боклук...

# 207
То 90% от всички продукти на пазара са made in china, но е хубаво за козметика да знаем кое от къде е. Едно е да си купим доброволно китайски гел лак в случая с ясното съзнание какъв е прозиходът на рози продукт, какви рискове, плюсове, минуси има в случая. До тук добре, но много лошо впечатление ми правят практиките на въпросните търговци, които купуват менте за 1-2 евро и после препродават като оригинал на не петорна, а умножена по 100 цена. Относно ндценката-ок в свободна пазарна икономика се намираме, но е морално неправилно да се подвеждат така хората с такива продукти, които могат и да навредят на здравето. Не всеки знае всички подробности и ще се подведе да закупи предвид, че гелиш е име и се асоциира позитивно с качество и по-безопасно му се струва. Не е незаконо, нo мен лично не ме кефи тази практика. Вече нна някои продукти пише "Madi in PRC",  което пак е "Made in China".
Между другото подозирам, че скоро ще позаредят нови неща в мейкъп, защото е бая ошушкано в гел лак секцията.
И да питам - ползвали ли сте обезмаслител на Hi Hybrid, Клареса, Палу или силкеър(тоест бюджетните марки)? Доволни ли сте? Моят е на FOX, но търся по-бюджетен вариант.
Момичета, има някакви намаления в Алито. За търсещите добри бюджетни пили -може да закупите пила като лилавата за 25 евро общо с доставка. Пробвах в количката ми е всичко 25 евро. Има някакво намаление -3,9и нещо евро на всеки 15 похарчени и като нацъках и купон за отстъпка огтг магазина за полагаща ми се сума, който е още около евро и стана толкова. Реално цената е добра, от много време не е била такава, върви все по 30 евсро с транспорт минимум. Естествено това важи и за пилите от по-висок клас. Аз тук си направих опита и нацъках да видя колко ще ми е крайната стойност. Пилата за 50 и нещо  евро отстъпки излиза 47 евро с вкл. транспорт.
https://www.aliexpress.com/item/1005004731245503.html?spm=a2g0o. … %21BG%21193624107

# 208
Karmilla, маникюрът ти е супер. Струвало си е времето и усилията.

И аз забелязах намалението в Али и имам желание да си поръчам разни нещица, но ще се въздържа, защото в последно време напълно безразсъдно поръчах няколко ел.пили и сега се чудя какво да ги правя Grinning Реално си ползвам само новата безчеткова.

Иначе аз имам cleaner на Палу и на Клареса, хубави са, но те са тип в голямо шише и се минава с тампонче, не са в малко шишенце за нанасяне с четка.

# 209
Благодаря ти и за препоръката и за похвалата, Есмералда! Довечера, ако приключа по-рано мога да ги подпиля малко и да дооформя.
 Аз точно шише търся, така съм си свикнала, а и да си обирам прахта. Старая се да съм само window shoping и да не купувам в момента, защото ми идват страхотни идеи къде да сси изхарча заплатата. Стикери, пила с безчетков мотор, кърпички(въпреки, че тях бих ги взела, но още имам бая от моите тъпи), накрайници, още магнити, камъни, фолио... абе take my money. А реално ми трябва само обезмаслител ии бих взела диамантен накрайник за кутикули да не чакам като се изтърка моя. Гледам да удържам фронта и за това тук споделям.
Може вече магазин  да правим  тук дружно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт