Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 409
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм на пролетна вълнА вече:

# 286
Момичета, препоръчайте ми Ел.пила до 50лв. Има ли такова нещо изобщо и да е сносно? Не държа да е много мощна. Да си има там разните приставки и тепърва ще се уча. Гледах на първа страница линковете към алиекспрес обаче не ми отваря точния модел.

# 287
Тази лилавата до онзи ден излизаше с доставака 24 евро. В момента  с доставка ще ти е 30 евро. Може да
 я има в някой магазин в али на далавера, но предвид скорошното голямо намаление си мисля, че сега ще са вдигнати цените. Ако намеря някоя по-изгодна ще си редактирам мнението и ще добавя. Пилата я имам и съм доволна. За цената си е топ. От бюджетнте пили силно я препоръчвам. Естествено има и по-висок клас и по-хубави, но цената е друга. Мощна, удобна, не загрява, не вибрира в никой случай. Заключва се фрезата, сменят се посоките(и пак не вибрира), има пауза, няма кабеляци излишни и батерията държи. Веднъж съм я зредила, след като я получих в края на декември и все още батерията е на около 60 процента. Правила съм маникюри и педикюри на себе си, баба ми и майка ми. Тоест към 10 процедури ги смятам +-.
https://www.aliexpress.com/item/1005004731245503.html?aff_fcid=2 … afSmartRedirect=y

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 14:51 от karmilla

# 288
Моята е ето такава, но не мисля, че е 45 вата https://prettyzone.net/maniciur/uredi/elekriceski-pili/elektrich … 5-000-oborota-45w От Али със сигурност ще ти дойде под 50 лева. Доволна съм, не вибрира много, посоката се сменя, не е много шумна. Даже на фона на новия ми прахоуловител си е тиха Laughing Използвам поста и да споделя за прахоуловителя - поръчаш този https://prettyzone.net/maniciur/uredi/prahoulovitel%20za%20manik … oulovitel-jmd-801 . Освен че е доста по-шумен, не намирам разлика със стария ми, който уж беше по-мощен. Остава малко прах по масата, но и аз въртя ноктите до ми е удобно с пилата и може това да е причината.

# 289
Препоръчаната от Pupii я има за 20 евро в али. Първата ми беше подобна, но едно телефонче от прити пак. Разликата е оот земята до небето в обороти, вибрации, писалка и пр. И мястото, което заеам и кабели, които стърчат. Ако трябва да избирам - за 7-10 евро отгоре бих си поръчала портативната. НО това си е моя мнение, всеки се съобразява с негови неща и бюджет включително.
https://www.aliexpress.com/item/1005004402197854.html?spm=a2g0o. … gUid=fX8xjPtZp11w

# 290
Съгласна съм напълно, и аз я взех само да пробвам дали ще се справя и се оглеждам за добра оферта за портативна, но нямам никакъв опит за поръчка от Али, а от ОЛХ изпуснах, когато бяха на добри цени. Ако някой поръчва с удоволствие ще се включа и ще продам моята. Само споделих модела, защото се питаше за до 50 лева от кой модел сме доволни.

# 291
Puppiii, разбира се все пак е и сред препоръчаните модели, но сега гледам и цените и правя сравнение. И тя със шипинг идва на стойността на портативната. По принцип няма нищо сложно с али. Преди дълго време и аз мислих, че няма да се справя и дълго време не ползвах сайта. Открих заешката дупка и край. Реално си правиш профил, в който въвеждаш правилно данни за доставка и контакт(първият път си бях объкркала теелефонния номер и ми беше малко филм, но от самия си профил имаш настройки и си коригираш кети ти телефонен номер, кеф ти адрес). После си плащаш както в другите сайтове с карта. Ако магазинът позволява може и куон за отстъпка да "събереш" и да го ползваш. В последствиие в orders на профила ще си виждаш поръчкаа, ще получиш транкинг номер и чак като пристигне при теб ще цъкнеш "confirm receit". Продвачът ти дава краен срок и защита за пристигане на поръчката и ако не пристигне до тогава можеш да си получиш парите обрстно. Има и около 15 дневен срок след получаване на поръчката, ако е развалена, за възстановяване на сумата.  Важно е да си въведеш пощенски код правилно, за да пристигне в правилния пощенски клон пратката. Получчаваш смс като можеш да я вземеш. До сега съм взимала пратки от пощенски клон и един клон на изипей, който работи с ExpressOneBG. Проверяваш си в сайтовете за проследяване до къде е стигнало. Общо взето изключтително лесно, само неудобството е чакането на някои от продуктите. Пилата ми пристигна за 40 дни, фрези и стикери са идвали за 20, а сега  чакам едни джидавки около 30тина. Едните са в бг, но май са спрени на митница и чакам да ги освободят. И друго важно е - хубаво е да има отзиви продавачът. Но има и случаи на нови продавачи, които нямат отзиви и пускат в началото дадената стока на по-ниска цена, за да зарибят. Аз така рискувах с моята пила-нямаше отзиви, но цената беше много атрактивна(24 евро тотал) и рискувах. Иначе, ако имаш по-голям бюджет на yokefellowимат хубави пили за 48-55 евро, от които съфорумки са доволни също. Дават опция с доставка до 7 дни от европейски склад, но тя оскъпява 10-15 евро.
Ето една малко по-евтина. 24 и нещо евро и 4 евро доставка. Тоест ще дойде с около 2 евро е по-евтина, но продавачът е без фийдбек:
https://www.aliexpress.com/item/1005005266400491.html?spm=a2g0o. … gUid=nGc4uW06D2gx
Anyyyone, Hatersgonnahate много хубави, и свежарски маникюри! Открива се сезона!
А на Есмералда ноктите са безупречни, както винаги! Това синьо е много красиво! Просто много ми грабва окото!
Голяма рдост за очите е тмата!

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 15:46 от karmilla

# 292
Ръкавици ползвам винаги когато чистя с агресивни препарати, като белина примерно, но за миене на съдове и под не ползвам.
Ето и моят маникюр на няколко дни. Идеята беше друга, но това се получи. Двете ръце са различни.
Ще си го търпя няколко седмици.

# 293
Това е моята пила. Поръчана от Али, дойде за около 10 дни с Интерлогистика. Започвам да гледам клипчета и да се уча. Ще пробвам първо на краката. Знам, че накрайниците не стават, но все пак да ми кажете кой за какво е.
Благодаря!

# 294
  • София - град
Здравейте момичета,
 чета ви от много време, престраших се най-накрая да пиша.
С гел лак се правя вкъщи от около 2 месеца, от нетърпение да си видя цветовете на лаковете и как се държат  всяка седмица го сменям 😆
Инвестирах в няколко Блускай за да съм сигурна че лака е ок, взех си и няколко цвята на Веналиса , а от скоро си купих и 2 бази на didierlab и както и няколко лака, единия от които на снимката. Имам още много да се усъвършенствам, но гледайки нивото ви само се мотивирам.
С много чупливи нокти съм, до сега повече от 10 години само при едно момиче лака ми се задържаше 3 седмици. За това се мотивирах да се правя вкъщи омръзна ми от часове висене по салони, уговаряне на часове , а това че се чупеха ме побъркваше. Супер щастлива съм в момента, ноктите ми са в много добро състояние и изглеждат ок .
Имам Ел. Пила но си търся нещо по-добро, но и бюджетно. Виждам точно сте споделяли линкове, мисля да си поръчам от тях.
Хубава вечер от мен Simple Smile

# 295
  • Варна
pepina709 със здраве да си я ползваш. Керамичния накрайник баш си става. Аз свалям с такъв.  От зъболекарския сайт си вземи безопасен,пламъче и топче и някой и друг силиконов за полиране може да си харесаш от някъде,но не е задължително.
 За начало за кутикула ползвай безопасния докато ти свикне ръката. С него няма опасност да се нараниш.

Тропи
красиви ноктета браво! Блускай не е особено добър избор въпреки,че масово се ползва по салоните,но щом го харесва и ти държи лошо няма.

Blomst много сладурско Heart. Аз харесвам китки Grinning. Рисуваш ли или са стикери?

# 296
Pepina, да ти е честита. Керамичната фреза (бялата) става за сваляне на маникюр, другите стават само за кофата.

Показаната пила от pupi лично според мен не си струва. Имах такава, ползвах я година (разбирайте я съм я ползвала 15 пъти я не) и се развали първо ръкохватката, а после започна да поддържа неправилни обороти. Аз също бих дала 10-20лв отгоре за нещо читаво,  най-малкото ако решите, че не е за вас по-лесно ще я продадете в олх.

Кармила, сърдечно благодаря.

Момичета, наистина ако можете да ми препоръчате читав бял лак ще съм благодарна.

# 297
  • на брега на морето
Аз имам хубав бял лак на HNM. На 2 слоя е плътен и хубав. Hug Страхотни маникюри видях! Hug Бломст, разкошни сини цветя! Heart Eyes

# 298
Белите на Коди и на Палу са добри.

# 299
Бърз въпрос за пилите, приятелка иска да си вземе, колебае се между тези двете, аз имам първата и съм доволна, но за другата нямам мнение, вие какво мислите

Общи условия

Активация на акаунт