Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 399
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Какви са стъпките за лакиране на палитра?

# 301
На едно ниво са тези две пили - най-ниското допустимо за мен. Но за 20 лв отгоре от Али може да вземе нещо в пъти по-добро.

# 302

Имам малко напредък с тази позната,преди като я правих и имаше отслоени ,напукани нокти,сега почти израснаха и изпилих тези участъци та вече държи по 3 седмици ,надявам се и този път да е толкова .Слагам на Пърпъл праймер ,бонд и база втривам тънък слой на Сикретли,после пак база.И чак сега се сетих ,че не и сложих линд базата на Коди за такива нокти а заради това я взех, хм.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 13:53 от StellaRose3

# 303
Tropi моята маникюристка работеше с блускай и ноктите ми почти никога не са издържали три седмици без поражения. Аз също съм с тънки и чупливи нокти, но откакто се правя сама лакът ми не мръдва въобще за три седмици. Открих темата тук и се запалих и аз покрай момичетата, за което съм много щастлива 🙂. Изчетох всички теми с голям интерес и научих много. Накрая си закупих за начало каквото трябва, започнах сама и се включих и аз в темата.

Princesata благодаря 🙂. Радвам се че ти харесва. Китките са рисувани.

# 304
  • София
Кой е броката от заглавния маникюр?

# 305
Claresa Full Glitter 4.

# 306
Мога ли да отменя поръчка от Али, направена снощи? Някой знае ли как става?

# 307
Отиди в muy orders и виж дали са я изпратили илии не. Ако още в чакаш сатус от страни виж дали няма cancel или нещо подобно. Продавачите ти пращат и съобщение, пробвай да им наппишеш, че канселираш, ако не е изпратена. До сега 9 от 10 са ми отговаряли за промени преди да е изпратена поръчката. В момента всичките са ми шипнати и ги чакам, но по спомен казвам как беше.
Blomst, много касиви китки! И двете ръце са станали много хубави!
Тропи, добре дошла! Много хубав маникюр. и Аз да кажа за Блускай-не са найкачествена марка, но ако ти върши работа е супер! Внимавай при лакиране, защото са силно алергенни гел лаковете им.
StellaRose3, много хубави цветове! Дано вече да държи на мацката.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 11:06 от karmilla

# 308
  • София - град
Благодаря ви момичета за топлото посрещане.
Blomit, каква база ползваш?

В момента ползвам на Веналиса праймъра, беше в някакъв стартов комплект, но се замислям за по-хубав , нещо да препоръчате?

Днес чакам фибро базата и мат топа на didierlab интересно ми е ще видя ли разликата.

StellaRose много хубаво тъмно зелено, покривно ли е ?

# 309
Получих подарък един Блускай фосфоресциращ бял. Израдвах се, тъкмо пуснах по-дълги нокти, за да ги заостря и си представих една красота Joy Мъкааа... Гъст, остава на петна, непокривен. Четири слоя и пак прозира наместа. И на тъмно свети веднага след като е събрал ув светлина, след малко няма никой.
И пак се заиграх за някакъв апекс Blush
Кожи не режа, не им обръщайте внимание.

# 310
Tropi ползвам различни бази, но за сега имам само на Семилак, Коди и Дидиерлаб. Доволна съм и от трите. На Дидиерлаб имам каучуковата и съм много доволна от нея! Предполагам, че и фибробазата на Дидиерлаб ще е супер. Дай ни отзив, като я пробваш. Между другото маникюра ти е много хубав!

StellaRose3 много хубави цветове! Тъмно зеления как се държа при изпичане? Имаше ли проблем?

# 311
Благодаря ви момичета за топлото посрещане.
Blomit, каква база ползваш?

StellaRose много хубаво тъмно зелено, покривно ли е ?
Покривно е  средна работа,на 2 слоя.

# 312
Някой има ли наблюдения или някакви отзиви, за да направи сравнение на файбър базите на Дидие и линт базата на Коди? Или пък гледам някаква base power на Fox в makeup.. 🤔

# 313
На фокс с фибростъкло беше air base, но като я розглеждах преди време беше в бурканче само и се отказах. Ащо вземеш другата да щажеш как е. Аз бях взела обикновена каучукова, но те останах впечатлена как се държеше в сравнение с по-евтини еквиваленти. Иначе е вного лесна за работа и укрепване.

# 314
Аз имам тази на Fox air base. Не държеше на моите нокти, но се работи много лесно с нея. Може да не е държала, защото бяха доста препилени, но нали за това я бях взела Simple Smile Имам още една на Fox цветна, но и тя не държи, освен това цвета се утаява и не е еднакъв и е супер течна. Като цяло не съм доволна от базите им.

Общи условия

Активация на акаунт