Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 439
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Аз моите ги лепих с гел в бутилка, много гъст. Като не задържа и при мен изскачат на горе, а специално подбрах да е размер, който да е по-голям и да няма гол нокът. Не знам къдед греша, че така ми се получаваше. Иначе бях взела това лампе:
https://www.aliexpress.com/item/1005004912354959.html?spm=a2g0o. … 60.1a561802kBwwwE
Гледала съм по клипове за гел х, че подобни ползват, но бях като от кръжока ръцете ми пречат. На мен ми беше любопитно как става и предполагам като всяко нещо с практика нещата се изглаждат. Сега вече ми е любопитно при мен колко ще идържат. Надявам се повече, че си орязах моите нокти и ако изпадат ще трябва да изградам. Благодаря ви много за насоките, момичета!

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 18:22 от karmilla

# 226
Момичета предстои ми да си скъся много ноктите,счупих нокът до дъно,и съм решила да ги скъся много всичките.Как ще се възприема незнам от как се помня съм с дълги нокти.Ходя с дълги нокти,защото ме мързи да ги скъсявам с пила.Някога , някой ми каза, че ако ги режа при скъсяване ще ми се разслояват.И от тогава има няма 10 години не съм рязала нокти,и .....не са се разслоявали.Съвпадение ли е това,или наистина не трябва да се режат, а само с пила да се скъсяват.

# 227
Аз мойте ги отрязах с ел. пила, защото ми беше по-удобно, а и не мисля че щях да се справя с друг уред Grinning Май бях гледала някакви клещи специални за скъсяване, мисля че с тях не би трябвало да има проблем.

# 228
Привет, момичета, малко извън темата, която сте захванали - пристигна ми поръчка от Shein. Спомням си, че някоя мацка наскоро беше писала също за дрънкулки от там за нокти. Ето моите
Фолиата са мега яки цветове на живо, а онзи ден от Али ми пристигнаха поръчани преди месец златно и сребърно за същата цена като тези от Shein. Смешни пари са, а пристигат за 7 дни. Взех си и възглавничка за гъзарийка, че ми е по-удобно на вдигната ръка да се лакирам.
Пристигнаха ми и фрезите от Али, но още не съм пробвала -

Та по въпроса със стикерчетата и фолиата, че се обърках като четох няколко коментара - лакирам с цветния лак, пека, после слагам база и върху нея фолиото/стикер, докато е неизпечена или слагам фолио/стикер и върху тях база, с която да донаместя и запечатам? Ще рискувам да се пробвам на следващия маникюр и да се подготвя да няма изненади 😀

# 229
Слагаш фолиото върху изпечен цвят, натискаш го хубаво да прилепне, след това запечатваш с база и топ. Аз лично база не слагам, а само топ и си държи перфектно, но при някои момичета не е така и затова се препоръчва базата.

# 230
Момичета предстои ми да си скъся много ноктите,счупих нокът до дъно,и съм решила да ги скъся много всичките.Как ще се възприема незнам от как се помня съм с дълги нокти.Ходя с дълги нокти,защото ме мързи да ги скъсявам с пила.Някога , някой ми каза, че ако ги режа при скъсяване ще ми се разслояват.И от тогава има няма 10 години не съм рязала нокти,и .....не са се разслоявали.Съвпадение ли е това,или наистина не трябва да се режат, а само с пила да се скъсяват.

Според мен ако ги изрежете след душ няма да се нацепят, защото стават меки. Нацепват се или разслояват нокти, само ако са много твърди.

# 231
При мен понякога се разслояват от кофти рязане с ножичка - например с лявата ръка на дясната. Става едно като накъсване, сдъвкване на нокътя от ножичката. Може да се обере с пила, но като цяло от доста години не съм фен на рязането с ножичка. Наскоро си купих една нокторезачка на Сталекс и ще пробвам с нея как е.

# 232

Ето и моите нови нокти ,за първи път рисувам малинка,но с този цвят такава идея ми дойде.Като изравних с база ми хареса и мислех така да ги оставя ,но трябваше да пробвам цвета докато съм в муза.Предишните бяха жълти ,но бързо ми омръзнаха.

# 233
И аз съм готова.

За пръв път жълто и за пръв път мат 😀
Сложих мат на един черен нокът и стана много грозно, та отгоре минах с гланц и не знам дали ще държи.
(Реалния цвят на жълтото е на горната снимка.)

# 234
И от мен нещо семпло:

# 235
Ето линк за много твърд гел: (солид гел го пишат)
https://www.aliexpress.com/item/1005004233424987.html?spm=a2g0o. … 37240006766887_11

# 236
Типсовете на тази марка NailPop също са много хубави.

# 237
Melany, а този гел само за залепване на типсове ли е?

# 238
Здравейте, в един сайт виждам евтини бази на Коди, някой знае ли дали са оригинални? https://krasivitenokti.com/

# 239
Преди време бях гледала една мацка да прави маникюр с този гел и листо. Много ефектно се получи, но е доста сложно за мен. Пускам линк към видеото, ако на някой му е интересно.

https://youtu.be/yHxfRMAmyso

Общи условия

Активация на акаунт