🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 713
  • 427
  •   1
Отговори
# 330
  • Другата България
Според мен трябваше да променят метода на гласуване, а не да го махат. Много прецакано за играчи като Златина, Алекс и Крум, които вече си тръгнаха.
Както са тръгнали да променят правила в движение, нищо чудно след седмица-две да скрият някой идол в храсталаците.
Маргото къде я забрави? Blush
Иначе съм напълно съгласна, ние се радваме, но това не знам има ли го някъде по света, така да се променят правила в движение и да се правят нововъведения при изминала 1/3 времево от снимки и излъчване. Не знам какви са тези железни договори, но явно в тях има и такава клауза, че продуцентът си запазва правото да променя каквото си поиска в движение, иначе отпадналите наистина биха имали право да имат претенции, съвсем основателни. Аз така или иначе не вярвам в СМС - ите, да не говорим, че поне според мен много малко хора пращат, особено първото гласуване беше такава пародия, комедийна пародия.
Лошото е, че хората /тези, които не са фенове на истинския формат/ си създават грешно впечатление за него като цяло, след като гледат сега какво се случва.

Абе, знаех си аз, че Жени Джаферович ще оправи нещата, ето на - ден два след пристигането ѝ, и вече имаме прецедент!

# 331
Моля оценете епизод 12 (вторник)

# 332
Не знам на Сървайвър договорите, но бяха изтекли тези на Игри на волята и точно това присъстваше. Продукцията има правото да променя каквото реши и участниците се съгласяват предварително с това.
Според мен трябваше да променят метода на гласуване, а не да го махат. Много прецакано за играчи като Златина, Алекс и Крум, които вече си тръгнаха.
Както са тръгнали да променят правила в движение, нищо чудно след седмица-две да скрият някой идол в храсталаците.
Маргото къде я забрави? Blush
Иначе съм напълно съгласна, ние се радваме, но това не знам има ли го някъде по света, така да се променят правила в движение и да се правят нововъведения при изминал 1/3 времево от снимки и излъчване. Не знам какви са тези железни договори, но явно в тях има и такава клауза, че продуцентът си запазва правото да променя каквото си поиска в движение, иначе отпадналите наистина биха имали право да имат претенции, съвсем основателни. Аз така или иначе не вярвам в СМС - ите, да не говорим, че поне според мен много малко хора пращат, особено първото гласуване беше такава пародия, комедийна пародия.
Лошото е, че хората /тези, които не са фенове на истинския формат/ си създават грешно впечатление за него като цяло, след като гледат сега какво се случва.

# 333
Ако много се помолим, може и някой идол да скрият. 😃

Мария, Цецо и Ермина са едната коалиция. Другата Едис и Павел. Третата Елина и Геновева.
Аз мисля, че Светльо и Геновева трябва да заровят томахавките и заедно с Елина да привлекат Тино. Така ще оформят прилична коалиция.

# 334
Аааа не, никакъв идол, докато не си отиде Марчето. Току виж попадне при нея, не мога да издържам вече да я гледам.

# 335
  • Другата България
Ако много се помолим, може и някой идол да скрият. 😃

Мария, Цецо и Ермина са едната коалиция. Другата Едис и Павел. Третата Елина и Геновева.
Аз мисля, че Светльо и Геновева трябва да заровят томахавките и заедно с Елина да привлекат Тино. Така ще оформят прилична коалиция.
Това ще е страхотен ход. Неочаквано добра комбинация.
При известните същото ще е ако Божана и Снежана се съюзят за сметка на Татяна и Благой. Иначе Благо просто няма кой да го бутне. С дуел Чефо ще изхвърчи пръв, вероятно след Данаил, а така могат да оформят добра коалиция и да започнат да играят наистина играта.

# 336
  • София

Survivor - епизод 12 (14.03.2023)

# 337
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разбирам,че Алекс е изгонена(което се очакваше) и няма да гледам епизода.

Много хубаво,че са махнали смс-ите,но такава фондаментални промeни в регламента би трябвало да не се допускат.Въобще не е справедливо спрямо напусналите участници.
Продукцията..яко сте се изложили и виждате,че продукта,който предлагате е един булшит.Добре,че се вслушвате в зрителите,та да имате малко шанс за зрителска гледаемост.

На мен Мария въобще не ми харесва.Прилича ми на Мис Пиги в по-слабия й период.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 02:31 от Adoralova

# 338
  • Sunshine state
Ееее, голяма излагация! Как може Мария да остане за сметка на Александра??? Кухата лейка Мима само дето не заскача от кеф. До кога ще я влачат и ще й гледаме физиономията? Алекс имаше толкова много да покаже за сметка на джукестото недоразумение. Вместо тия наденици на устата, да беше си сложила малко и в пазвата. 🙄

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 02:08 от Pupitka

# 339
  • София
Еха, без СМС-и! Сървайвър започна!
Не мога да повярвам, че това мекотело Мария остана. "Зрителите" май играят за Известните, жалко!  На сините буквално им се приплака като чуха, че Александра си заминава. И те, и ние се надявахме да се освободят от котвата Мария, че да им се поизравнят малко силите с тези на другото племе.

Играта с думите този път беше несравнимо по-добра. Тино и Божана се представиха страхотно!
А погледът на Жоро през повечето време беше неописуем... напрегнат, сякаш действително мисли и всеки момент ще проговори. Joy

# 340
  • Sunshine state
По повод играта на асоциации - и аз забелязах, че Ваня подкрепяше много явно червените. И дисплея на таблета им даваше да местят, и да жестикулират, а и използваха думи от забранените без наказание. Обаче при сините дебнеше за всичко и ги бавеше със смяната на думите. Те реално си бяха взели играта, ама с подпирането от Джафера си беше кауза пердута.

# 341
Радвам се, че махнаха СМС-ите, според мен почти никой не е гласувал. Йо от миналия сезон също е коментирала във Фейсбук:

Сините също бяха на сянка по време на играта за награда, не само Благо е седял като бей.

# 342
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се стори, че Известните казаха една от думите след края на времето, но може да се лъжа. Също ми направи лошо впечатление, че Воините не си сменяха сами думите и Ваня ги бавеше.

Този Сървайвър ми е по-интересен. Махнаха и смс-ите и започват двубои. Променят в движение, но не към лошо, а към по-добро.

# 343
Последните игри, тези които не участват, стоят на сянка. Дори играта за личен имунитет Воините играха под дърво.

От продукцията се изложиха с повторението на играта. Няма ли каква друга да измислят?! Така все едно участниците бяха на поправителен.

Направи ми впечатление, че всички бяха като в нокаут след като обявиха резултата от вота. Още веднъж да кажа, че много съжалявам, че Алекс отпадна..

Не ми харесва Сървайвър в този му вид, но гледам, защото имам любимци и искам да видя как ще се представят и докъде ще стигнат. Сега ми е интересно какви коалиции ще се заформят и как участниците ще играят социалната игра.
Предположих една коалиция по-напред, да видим дали ще се случи.
Не е справедливо към отпадналите участници да сменят правилата в движение.

# 344
Мутрафон и неговите прозрения:

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 07:26 от Soney

Общи условия

Активация на акаунт