Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 694
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Относно дрехите и аз съм в истински ужас. Решила съм този път никакви дрехи за бременни доколкото е възможно. Рокли и поли ще заложа предимно все пак лятото ще е основното време, в което сме бременни 😄. През месец май имам три специални повода, за които наистина обаче съм в кошмар какво да облека. Няма значение дали ми личи или не, а просто да ми стои хубаво и елегантно искам. За мое щастие все още успявам да си закопчая полите.

# 631
Относно дрехите и аз съм в истински ужас. Решила съм този път никакви дрехи за бременни доколкото е възможно. Рокли и поли ще заложа предимно все пак лятото ще е основното време, в което сме бременни 😄. През месец май имам три специални повода, за които наистина обаче съм в кошмар какво да облека. Няма значение дали ми личи или не, а просто да ми стои хубаво и елегантно искам. За мое щастие все още успявам да си закопчая полите.

Аз си мисля за някаква рокля от тези, които се регулират с колан/връзване високо под гърдите и надолу са свободни.
Иначе не успявам да си закопчая нито един панталон. 🙈

# 632
При мен проблема е че не искам дълга рокля, пък и да не е с тънки презрамки. Имам един милион претенции 😄.
Може нещо такова, но с тениска.

Аз си мисля за някаква рокля от тези, които се регулират с колан/връзване високо под гърдите и надолу са свободни.

# 633
При мен проблема е че не искам дълга рокля, пък и да не е с тънки презрамки. Имам един милион претенции 😄.
Може нещо такова, но с тениска.

Точно такава пола пробвах вчера, но ми е много тясна горе. Иначе този тип и аз ги харесвам. ✌

# 634
Мамита ще споделите ли дали усетихте вече вашите бебчета. На мен ми се случи вече няколко пъти. Едно пърхане в корема, потрепване и въпреки, че знам че е рано, не мисля че е от перисталтиката. Става когато легна и тялото е в покой. Ще се радвам да споделите😊

# 635
На 06.05 за първи път усетих бебчето. 13 г.с. Това чуство не се бърка с нищо друго... Първият път, когато бях бременна със сина ми го усетих доста късно. Като цяло през цялата бременност не беше от най-активните бебета, за сметка към днешен ден, където ми спира тока. Сега чакаме момиченце и явно тя ще бъде по-дейна в стомаха ми. Simple Smile

# 636
Ми вчера усещах някскви работи, днес е затишие но и цяла сутрин летя по някакви задачи с колата и детето та може и просто да не съм се вглъбявала. Не знам вие как сте, аз имам моменти в които корема страаааашно ме сърби, въпреки, че се мажа. Най - вече усещането се усилва като се изкъпя със сапун. С душ гел всякаш ми е по - добре. Но се благодаря, че ме сърби в зоната около пъпчето, защото с дъщеря ми ме съсипваше областта в която имам белег (в детските ми години съм оперирана от апендицит).

За дрехите, от предната бременност си бях купила едни дълги панталони от страхотен плат, широки от LC Waikiki + 1 рокля, за да имам за работа, но роклята облякох чак като родих, лятото... от Лидл си взех дънки за зимата, защото бях с голям корем в големият студ и 1 клин... никаква драма със сушилнята и сега като застудее ще ги ползвам. Иначе аз живея в провинцията, а някакви официални поводи рядко ми се случват, за това се снабдих с 2 XL анцуга от Декатлон и имаше едни супер евтини мъжки тениски за пилатес и ми беше чудно. Но и аз не съм никак суетна, не ми пречи да се движа така.

За болничните няма никакво сериозно значение, не се притеснявай!

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 16:05 от Petya42

# 637
  • София
Купих си 5 броя рокли. 1 от HM за бременни, а другите обикновенни, но разкроени та ще си изкарам с тях бременността. Има и няколко тениски от предната бременност. Ако още нещо ми дотрябва в последствие ще си купя.

diksi, за болничните - не е голяма разликата, като сума ако излезеш в болничен.

Усещания все още нямам, но съм в 13+2 г.с. имам още доста време докато го усетя въпреки, че ще ми е 3-та бременност.

# 638
Момичета как сте с кръвното, от вчера се чувствам изтощена, болки в главата , на моменти световъртеж, като хапна за момент се оправя после пак е същото. Днес си го измерих 100/60, но не знам колко са верни домашните апарати за кръвно. Попринцип съм си с ниско кръвно, но усещам че тия дни нещо ми играе и ми е лошо, в 14 седмица съм ако е от значение

# 639
Момичета имам генитален херпес предполагам че е от стрес или спаднал имунитет защото имам и на устните .В петък съм на доктор и ще питам какво да взимам на вас случвало ли ви се е и какво вземахте?

# 640
Момичета как сте с кръвното, от вчера се чувствам изтощена, болки в главата , на моменти световъртеж, като хапна за момент се оправя после пак е същото. Днес си го измерих 100/60, но не знам колко са верни домашните апарати за кръвно. Попринцип съм си с ниско кръвно, но усещам че тия дни нещо ми играе и ми е лошо, в 14 седмица съм ако е от значение
Онзи ден бях така,сега излезнах в болнични щото ми се случи на работа и  не беше добре

# 641
Аз попринцип съм с ниско, а сега имам дни и с 90/60, или се примиряваш, или някакви айрянчета, шоколад и прочие… аз поне не взимам медикаменти. Предполагам, че и разходките също биха се отразили добре, ако вече сте болничен и сте вкъщи и съответно, ако още работите, починете си известно време…

Единствено за херпес на устата мога да препоръчам с две ръце масло от риган. Капваш в капачката на маслото две-три капки, които попиваш с клечка за уши и мажеш само върху раната. Щипе, гори, но няколко секунди, а до ден-два няма спомен, а и е разрешено за нас Simple Smile

Момичета имам генитален херпес предполагам че е от стрес или спаднал имунитет защото имам и на устните .В петък съм на доктор и ще питам какво да взимам на вас случвало ли ви се е и какво вземахте?

# 642

Писах ти съобщение, ако е удобно Simple Smile

Онзи ден бях така,сега излезнах в болнични щото ми се случи на работа и  не беше добре

# 643

Миналият месец ходих на очен лекар. Когато ми преглеждаше зениците ме попита, дали ми причернява. Казах й, че ми се случва, ако стана рязко. Обясни ми, че вижда, че са ми много тесни кръвоносните съдове, което е признак за ниско кръвно налягане. Уточних й, че често ми се случва да ми става гадно, точно, сякаш ми пада кръвното, но същевременно ми се яде и сладко и като хапна - се оправя. Каза, че вероятно с кръвното свалям и захарта и съответно със сладкото се оправям. Принципно аз съм си с ниско кръвно, но леките отклонения ми влияят много. Препоръчаха ми айран със сол - помагал за вдигането на кръвното при такива случаи.

# 644
На мен ми пада кръвното напоследък, сутрин най-вече. Два пъти излизам без да съм закусила и звънях на мъжа ми да ме прибира, беше ме страх, че ще се хвърля някъде по улиците. Ако пък се наложи на гладно да гоня светофар, автобус, да изкачвам стълби или нещо такова, физическо натоварване, направо пулса ми удря тавана и се изпотявам цялата, въздух не ми достига. Парцал. Не знам дали ми пада и кръвната захар, напоследък уж започнах да се храня по-добре, имам апетит, не постоянно, и не за всичко, но определено е по-добре от предходните седмици.
Отделно постоянно се чувствам като плондер. Трябва да ям по малко, на някакви миниатюрни порции, иначе ако хапна дори малко повече, ми става ужасно тежко, сякаш съм изяла гюле. А не съм.
Много ми писна от всички тия луксове и придобивки Persevere

Общи условия

Активация на акаунт