Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 924
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз съм така. Не мога да се пазя толкова защото малкото си иска своето.
Пробождания имам в яйчниците, но не го мисля толкова. За сега всичко е наред ми каза АГ-то.
За групата - нашата е скрита и няма как да се намери в търсачката на ФБ. Който иска нека ми пише на ЛС ще му пратя линк за да прати покана и да го добавя. Така може след това да пишете и да не се притеснявате, че близки/приятели ще видят в коя група сте и какво сте писали Simple Smile

# 466
Сладурки от самото начало пия Огестан.Ама от седмица не мога да ги гълтам само при мисълта че ще пия хапчета и ми се повдига.Та въпроса ми е има ли такива витамини в течен вариант 😁

# 467
Благодаря, ще й пиша ☺ Ти да не си априлска мама, аз съм и в априлските и в майските 2021, защото бях на границата кога ще родя 😄 Започнахте ли да подготвяте госпожицата за бебето или не сте все още? Ние изчакваме засега, тя е доста привързана към мен и обмислям още какво и как да й говоря, а и искам най-малкото да мине БХС.

[/b]quote author=Petya42 link=topic=1532707.msg46324235#msg46324235 date=1682163476]
Здравейте и от мен 🌸 Последен цикъл на 31.01, седмица не знам коя точно, на прегледите все се оказва, че не смятам правилно 😄 Имам момиченце, което след две седмици ще навърши 2г., лудницата е пълна и не успявам да си обърна вниманието, което си обръщах с първата бременност. Другата седмица съм на БХС при Сигридов. Като цяло заради липсата на време съм по-притеснена от първия път и съветвам всички момичета с първа бременност да се наслаждават на макс на тези 9м., ако имате възможност излезте по-рано в болничен, общо взето поглезете се, аз го направих с първата и не съжалявам, защото сега вече с едно дете е доста различно 😄 Да попитам имате ли усещание около и под пъпа, както и пробождания в яйчниците, всичко съм забравила от преди близо 3г. и все намирам за какво да се притесня. Лека и успешна бременност на всички ❤
Пс: снощи пуснах рикуест за фб групата, трябва ли да пиша тук лс, за да бъде одобрен ☺

Много е различно... моето момиче също е на 2. Ми не мога да се пазя както с нея... тогава се ограничавах до степен, да внимавам колко  пъти качвам стълбите вкъщи, или пък гледах да спя само наляво... сега ми се налага да я вдигам, колкото и да внимавам за това, качваме стълби, ходим много на разходки, умарям се бързо и лесно, но няма как, има си потребности и аз не трябва да я ограничавам. Предната бременност и не шофирах с цел избягване на стреса, сега никакъв шанс да не шофирам... та да, първескините да се наслаждават на макс!!! Grinning

За фб групата, най - вероятно си намерила другата, която до колкото разбрах я води някаква влогърка... пиши на Wonder_woman__ за да ти прати линка! Heart
[/quote]

От Февруарските 2021 съм Grinning чакам да мине другата седмица ФМ и БХС - то. Иначе съм си купила разни книжки за подготовка и още ще търся. От време на време й казвам, че ще е кака, но не го говоря много все още. Все си мисля, че колкото и да я готвя, същинският факт ще й е голямата житейска промяна и е важно моето държание след това. Също е много привързана към мен. В момента всичко е "мама", много се е залепила за мен, ама като дойде и каже "мамо, бичам" и се разтапям...

# 468
  • софия
Благодаря, ще й пиша ☺ Ти да не си априлска мама, аз съм и в априлските и в майските 2021, защото бях на границата кога ще родя 😄
И аз бях в априлските 21год Simple Smile) подкрепям с две ръце, че с дете на 2год е малко по-трудно да си почивам и да се гледам Simple Smile иначе баткото знае, че мама има бебе в коремчето и не тря ва да скача върху него :д както и че мама вече не го носи, а ходи за ръчичка Simple Smile но няма какво най-малкото да го измия, изкъпя и сложа да легне няма как да не го вдигам,а си е 12кг.

# 469
Моята майска госпожица е 15кг и заради това още от преди да разбера, че съм бременна я научих, че с мен навън се ходи само за ръка, номерата ги пробутва само на баща си 😄
А веднага като разбрах, че съм бременна се захванах с гърнето, за да спра да я вдигам за миене поне, а къпането го пое изцяло баща й. Попринцип докторът ми каза, че то ако не се захваща добре и ще стане белята, няма да е заради вдигане на тежко и да не се притеснявам толкова, ама все пак е добре да се пазим.

Благодаря, ще й пиша ☺ Ти да не си априлска мама, аз съм и в априлските и в майските 2021, защото бях на границата кога ще родя 😄
И аз бях в априлските 21год Simple Smile) подкрепям с две ръце, че с дете на 2год е малко по-трудно да си почивам и да се гледам Simple Smile иначе баткото знае, че мама има бебе в коремчето и не тря ва да скача върху него :д както и че мама вече не го носи, а ходи за ръчичка Simple Smile но няма какво най-малкото да го измия, изкъпя и сложа да легне няма как да не го вдигам,а си е 12кг.

# 470
Момичета, здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но много ще съм благодарна, ако някой знае отговора и ми помогне.
От ноември месец съм на работа, но по заместване. Преди това имам само 6 месеца трудов стаж. Говорих с шефката и тя каза, че най-добре ще бъде от сега да съм в болничен. Чета в интернет, но нищо не разбирам… Другия ден излизам болничен докато родя. Та преди да изляза в болничен ли трябва да имам 12месеца стаж или докато родя. Защото сега имам 11месеца, но ако и болничния се води, докато родя ще имам 18/19 месеца трудов стаж. Много ще съм благодарна ако някой в наясно с нещата да ми обясни.

# 471
# 472
Кога се връща титулярът ви? Доколкото знам гледат две години назад и се брои и болничният разбира се.

Момичета, здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но много ще съм благодарна, ако някой знае отговора и ми помогне.
От ноември месец съм на работа, но по заместване. Преди това имам само 6 месеца трудов стаж. Говорих с шефката и тя каза, че най-добре ще бъде от сега да съм в болничен. Чета в интернет, но нищо не разбирам… Другия ден излизам болничен докато родя. Та преди да изляза в болничен ли трябва да имам 12месеца стаж или докато родя. Защото сега имам 11месеца, но ако и болничния се води, докато родя ще имам 18/19 месеца трудов стаж. Много ще съм благодарна ако някой в наясно с нещата да ми обясни.

# 473
Здравейте Simple Smile

И аз в групата на февруарчета (2021) и априлчета (2017) Simple Smile На мен тези дни ми е доста зле, особено вечер си е мъка Grinning В момента съм в 9та седмица, а с предишните 2 бременности забелязах, че 9-10-11 седмици ми бяха едни от най - тежките седмици (постоянно гадене и повръщане). Слава на Бога, за сега успявам да хапвам, но с течностите съм много зле.

Има ли още момичета, които се борят с тези неразположения? Ще премине! Heart

Някоя вече да е била на ФМ? Аз нямам търпение, много се надявам и ММ да успее да присъства Heart Simple Smile

# 474
С прискърбие ви съобщавам, че моята красива мечта се срина!
Днес ЧХГ ми показва малко по-ниска стойност от на 5.04.
Беше твърде красиво, за да е истина! Бяхме в една седмица с най-добрата ми приятелка! Тази вечер ще ходя на преглед.
Тези дни не си чувствах гърдите, както преди. Още тогава усещах, че нещата са приключили. Надявах се тялото ми да лъже. Да, ама не.
От сърце ви пожелавам красива и лека бременност и здрави бебенца! 🍀❤️

# 475
Съжалявам много, Милослава! Болката е огромна, но ти желая бързо да се възстановиш! Прегръдки!

# 476
Съжалявам за загубата, Милослава! Бързо да мине всичко, да се възстановиш и да изпълниш до край мечтата си!

Аз днес бях на преглед. Не бях ходила почти 4 седмици, 80% от които изкарах болна. Мислех си, че ще ми кажат нещо лошо, но за щастие нещата изглеждат ок. На 5-ти съм на първа ФМ, да видим какво ще става. Продължавам да се чувствам като парцал, гади ми се, въобще не се чувствам в час. Не знам вече какво ми е…

# 477
Сигурни ли сте, че всичко се е сринало?
ЧХГ нали започва да пада с напредването на бременността?
Най-добре един ехограф би помогнал да се каже, какво точно се случва.

С прискърбие ви съобщавам, че моята красива мечта се срина!
Днес ЧХГ ми показва малко по-ниска стойност от на 5.04.
Беше твърде красиво, за да е истина! Бяхме в една седмица с най-добрата ми приятелка! Тази вечер ще ходя на преглед.
Тези дни не си чувствах гърдите, както преди. Още тогава усещах, че нещата са приключили. Надявах се тялото ми да лъже. Да, ама не.
От сърце ви пожелавам красива и лека бременност и здрави бебенца! 🍀❤️

# 478
ЧХГ не пада, просто не нараства толкова бързо.

# 479
Moмичета, някоя от вас ще пуска ли пренатест някакъв? Къде, какъв пакет?

Общи условия

Активация на акаунт