Ноемврийски бебета 2023г.

• 47 277
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Аз напускам групата, момичета 😔. Вчера бях на ранна фетална и вместо да се зарадвам на оформено бебче, се видя спряло развитие от преди 3 седмици. Няма да обяснявам как се чувствам. Преди малко мина абразиото и се надявам да мога да се съвзема и да си гледам 2-те прекрасни деца. Мисля, че приключих с бебетата и ми дойдоха в повече 2 миседа аборта за 2 години. Желая ви успех, без нерви, без проблеми и да си гушкате бебчетата ноември.  ❤

# 661
Съжалявам, Ева. Пожелавам ти бързо да се възстановиш, особено психически. Прегръдки!

# 662
Много съжалявам Ева. Желая ти бързо възстановяване и физически и психически. Силни виртуални прегръдки. Да мине време, ти пожелавам третото ти чудо да се сбъдне🍀

# 663
Съжалявам Ева,😔

# 664
О, много съжалявам за това, през което си преминала! Бързо възстановяване и много хубаво лято с децата!

# 665
Момичета днес се обадих на доктора защото херпеса ми заприлича на топче и отидох на преглед.Той каза че е възпаление от врастнал косъм и да мажа с ихтиол .Някой ползвал ли го е по време на бременност много силно мирише.

# 666
Момичета, днес най- накрая се записах на ЖК. В 11+6гс съм
Всичко е наред засега, каквото може да се види. Следващата седмица съм на ФМ.
Казаха ми, че е госпожица НО не е сигурно още е много рано. Ще се радвам в следващите седмици да ми го потвърдят. Имам момченце на 2,6г

# 667
Ох дами аз само ви чета от страх. В 11.4 Г.с. Съм и минах през варицела, бях в 9г.с?!. Утре съм на втори преглед след този в 6г.с. , надявам се всичко да е наред. Имах няколко дни с гадене в 7г.с, но от тогава нищо. Освен, че спрях да пуша(най-много една със зор) не ми се хапва месо. На минали през бременноста дами, може ли да попитам по-слабичките около 40-45кг кога започна да ви личи коремчето? Много благодаря с удоволствие ви следя! А и за фб. групата на кого да пиша? Желая ни успешна бременност и всички бебчета да са здравички както и мамите❤💐

# 668
Не искам в никакъв случай да те плаша, но знам, че варицелата по време на бременност е много сериозно състояние. Комуникирала ли си със следящото АГ? На моя позната й правиха някакви изследвания, за да се прецени състоянието на плода.

# 669
Момичета как сте с главоболието и кръвното мен мен много ме боли главата бнес и кръвното ми е 128/100 а на прегледите винаги ми е нормално.

# 670
Момичета как сте с главоболието и кръвното мен мен много ме боли главата бнес и кръвното ми е 128/100 а на прегледите винаги ми е нормално.
В 14г.съм и до сега в клиниката не са мерили кръвното ми. Но от вчера насам е 130/90 пулс 98-100. Сутрин пия 1 хапче допегит, сега мерих пак е толкова изпих половин табл. На 26.05 съм на преглед и ще питам доктора

# 671
Относно главоболието и аз вчера имах много силно, а към вечерта ми изскочи информация, че имало много силни магнитни бури. Не знам колко е вярно, но пък една доза успокоение.

# 672
  • софия
Вчера вечерта мнооого ме болеше главата  чак повръщах от болка. Днес е по-добре, но нямам сила и ми е ниско кръвното. Sad ама малкото диване не ме пита и иска да търчим и да си играем. Кажете игри за 2годишни с които да си осигурим няколко мин почивка?

# 673
Здравейте,
Като човек, който страда от клъстърно главоболие и бях пристрастена към хапчета за глава и в продължение на 2 години всеки ден в 16:00ч си пийвах х 1 хапченце.. ще ви посъветвам следното.
Пийте вода, задължително по много.
Пийте х 1 кафе на ден истинско, не разтворимо или 3в1- ако ви е позволено. Аз като трябваше да откажа кафето получавах много силно главоболие.
По време на бременност може х 1 кафе стурин и до сега си пия и ми е ок.
Айряна е много полезен, ако не ядете солено, а наблягате на сладкото.
Аз нямам проблем със сладкото - не го ям, само сутрин в кафето мед.
И хапвам от време на време 1/2 банан с овесените ядки сутрин за закуска.
И най-накрая, но не на последно място - правете раздвижване на раменете, ръцете и вратът - най-обикновенни движения от едно време, въртете я в различни посоки и т.н. Малко се масажирайте и сами, някак си кръвчицата да ви дойде в главата и да имате кислород. Проветрявайте често вкъщи- аз го правя на всеки 1 час.
Дано да съм ви била полезна.

# 674
Вчера вечерта мнооого ме болеше главата  чак повръщах от болка. Днес е по-добре, но нямам сила и ми е ниско кръвното. Sad ама малкото диване не ме пита и иска да търчим и да си играем. Кажете игри за 2годишни с които да си осигурим няколко мин почивка?

Ох, това ми е много познато 😂 Моят син е на 2,6г. Ние играем на светофар: на секцията имаме осветление и като светна в зелено тича, като светна червено СТОП и така аз си лежа 🤣
Или в някакъв леген му слагам водичка и си мие колите, така не ме закача,  може и куклите ако е момиче.
За друго не се сещм сега 😂

Общи условия

Активация на акаунт