Психология на изневярата

• 21 544
  • 465
  •   1
Отговори
# 105
От описаното в горния пост идва раздялата, изневярата идва от слаб характер и погрешно мислене.

# 106
И не е причина за развод.
Колкото повече остарявам, все по - често се случва, но семействата оцеляват.

# 107
Кое не е причина за развод? Мъжа ти да има дете от друга ли? Чак такава мазохистка не съм. Секса си е секс, но да не ползва предпазни мерки...

# 108
Деца са риск за изневеряващия и акъла му.
Да продължиш с мъж, след като ти е изневерил, решение на приелия го.
Казвам, че се случва. Нямам идея дали причината е дългогодишния брак за причина и последствия после.

# 109
Това ми се струва толкова унизително за жената - мъжът й не само да спи с друга, но и бебе да й направи.

# 110
аз съм си мислила ако ми изневерят дали бих простила
Не знам, по-скоро не, никога няма да му имам доверие и ще се измъчвам дали не изневерява пак
Не мога да си представя ситуация , в която изневярата да е простима, дори пиян, това е безотговорно и да го причиниш на някого е знак, че не държиш достатъчно на него

# 111
Не бих простила изневяра.

# 112
Аз бих простила и продължила. Секса си е секс, ако обаче се влюби в друга ще го освободя да си гледа щастието. Но да създава деца и да простя, че и да остана с него е абсурдно за мен.

# 113
Моя близка-мъжът и не е спирал да изневерява,от както са заедно и в момента също има сериозна връзка от повече от година.Освен това няколко пъти я е удрял.
Тя търпи ,ревнува,прави скандали,разправя се с другата жена...
Казва,че го обичала...
Съчувствах и ,но така и не я разбрах.
Мазохизъм е това.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 13:43 от Анонимен

# 114
По тоя начин да живееш,е много саморазрушаващо, токсично и пагубно,за самата теб, не за мъжа, който ни му пука, вероятно от нищо. Такова нещо, да не се заричам, но не мога дълго да понеса.

# 115
  • София
На такива не мога да съчувствам.

# 116
  • Най-красивата страна
Аз се чудя,защо другите жени са виновни.
Все едно Мунчо насила го карат да изневерява.
И как можеш да обичаш някой,който те бие...

.

# 117
Несигурността създава тръпка и желание да си го отвоюва. От това, което съм виждал, наистина действа много саморазрушително. Не знам защо си го причиняват такива, разбирам да е няколко месеца докато се осъзнаеш, ама с години и вече да се вкарат в брак, с деца и т.н... Това си е избор и аз не им съчувствам.

# 118
Понякога са виновни, да,защото има страшни жени, но естествено не оправдавам и другата страна.

# 119
Мега тъпо е да се стои в такива ситуации. Нито една реална не съм видяла, за която да си кажа - ето, тук си струва да търпиш.... други жени, посягане или каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт