Психология на изневярата

• 21 345
  • 465
  •   1
Отговори
# 420
На нас и на него не ни пречи, пречи й само на жената, дето си мисли, че са си взаимно верни, пък тя била друга работата. Wink
Ако е толкова горд от себе си, щом е толкова естествено, ама всички го правят, дъра-бъра - защо не си казва направо? Има и такива връзки, полиромантични / полисексуални. Разликата е, че в тях хората не лъжат.
Ама е много по-лесно да се изнасят пледоарии за човешката природа анонимно във форума, отколкото пред жената, дето искаш след това да не те изхвърли като мръсно коте на улицата Wink

# 421
Имаш ли нужда от връзка, изобщо, PITP? Можеш да си с различна и без връзки, тогава и изневери няма. Защо усложняваш?

# 422
Тифи19, не съм се почувствала и грам засечена, не знам с кое си ме засякал.
Някой пита за фетиши - при човек, който не обича секса сигурно фетиша му е да не прави секс. Иначе всичко съм пробвала аз. Не страдам от предрасъдъци и скруполи.

# 423
Образно казано, разбра се, че не ти пука.
Но да знаеш, че мъж не може да свършва по-рядко от веднъж на 2-3 дни, да не говорим, че е нормално и по 2 пъти на ден. Та да си правиш сметката с тези два пъти месечно.
То не е и здравословно.

# 424
Образно казано, разбра се, че не ти пука.
Но да знаеш, че мъж не може да свършва по-рядко от веднъж на 2-3 дни, да не говорим, че е нормално и по 2 пъти на ден. Та да си правиш сметката с тези два пъти месечно.
То не е и здравословно.
Знам, но какво да направя аз. Повдигна ли темата започват се цупения и изречения " ами нали скоро правихме", "спи ми се", "айде от мен да мине", ей такива. Иначе наистина го казвам - аз си обичам партньора и си го искам.

# 425
А той обича ли те?

# 426
Толкова ли си деликатна, че не му кажеш да се съблече и да си изпълни дълга? Спи, не спи, да си организира ежедневието така че да спести между 5 и 15 минути.
Да не е нещо кльощав или недохранен? Готви му, давай десерт.
Една нормална жена на това отговаря, че това не е нейн проблем.

Айде от него да мине всеки ден цяла седмица и после става навик. Като почне да му напира ще е от теб да мине и ще си станете нормално семейство.

# 427
Ама да се съблече и да си изпълни дълга означава да правиш секс буквално с дърво. Ей така, да го мушне и да се свърши. Направо си представям и позата каква би била!😂 Ужас!

# 428
Всичко е изпробвано вече Тифи. Мислиш ли, че не съм го правила. Изобщо не пиша тук за идеи хора. Аз съм пробвава всичко и изговорила и деликатно и директно. Писах и спиделих за да ви кажа, че изневяра от жена е възможна без никакви чувства и само заради секс.
За обич - да обича ме.

# 429
Ето, за такива мъже, като Rf, говоря.
Намират се, не са някаква изчезнала находка.

Такава четка заслужава минимум бутилка (много) хубаво вино !
Ре-фе-то да не се ослушва.

# 430
  • София
Толкова ли си деликатна, че не му кажеш да се съблече и да си изпълни дълга? Спи, не спи, да си организира ежедневието така че да спести между 5 и 15 минути.
Да не е нещо кльощав или недохранен? Готви му, давай десерт.
Една нормална жена на това отговаря, че това не е нейн проблем.

Айде от него да мине всеки ден цяла седмица и после става навик. Като почне да му напира ще е от теб да мине и ще си станете нормално семейство.

Че кой иска да прави секс с мъж, който отговаря така:

Знам, но какво да направя аз. Повдигна ли темата започват се цупения и изречения " ами нали скоро правихме", "спи ми се", "айде от мен да мине", ей такива. Иначе наистина го казвам - аз си обичам партньора и си го искам.

Мен ако питаш, такъв трябва да е благодарен, че жената си е намерила любовник, вместо да му бие шута.

# 431

Но да знаеш, че мъж не може да свършва по-рядко от веднъж на 2-3 дни, да не говорим, че е нормално и по 2 пъти на ден.
То не е и здравословно.

Тука някаква дискриминация има. Да не би, това за жените да не важи? Особено тия с високото либидо.
Rf,чу ли, бутилка отлежало за мен.😆

# 432

Но да знаеш, че мъж не може да свършва по-рядко от веднъж на 2-3 дни, да не говорим, че е нормално и по 2 пъти на ден.
То не е и здравословно.

Тука някаква дискриминация има. Да не би, това за жените да не важи? Особено тия с високото либидо.

Жените нали си имат говорител - ти Joy

Щом не му е била шута да не престава да го наляга, ще се пречупи.

По принцип изневярата и/или обратен партньор са опасни неща, защото има болести. Това, че някой ще тресне за да се запише не го прави нещо повече от щастлив и самодоволен домашен хамстер, пак ще го придърпат в мишовината.
Но контакти с хора, които може да са имали контакти с хора ходещи по професионалистки да речем или с т.н. модерни би-три и т.н. са наистина много опасни.

# 433
Тифи, колкото и да съм активна, в един момент на всяка ще й омръзне да изнасилва, някакво асексуално дърво.
Още повече, че се намесва и достойнството и отхвърлянето.
Ми, като нейния не ще- има други. В такива случаи, изневярата е оправдана.

# 434
Абе а-сексуално дърво. Защо да е А, а не Б, В и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт