Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 4

• 102 725
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 1 650
аз доколкото разбирам четат коментари като цяло, не специално в бг мама

# 1 651
  • София
Специално Азов бе афектиран, че го бяхме нападнали тук, че е прекалено краен и черноглед. И в предните си две видеа си го каза... Сега обаче е на топ ниво.

Айде топъл, топъл и новия Надкаст. Ния-Косара и Марта са гост-коментатори на Туджаров и Неделчо.
Добре, че Туджаров и Неделчо се извиниха на аудиторията си след простотията на Емо Каменов от предния кошмарен и срамен епизод.

# 1 652
Истината е, че ако няма сеир, няма да има и гледаемост.
Но трябва да дават всички участници, да има непринудени срещи с Ергена и да видим
повече
от живота извън организираните мероприятия.
Така не става ясно какво реално се случва, а после лесно се манипулира.
Макар че за нашия географски район точно това да е коз.

# 1 653
  • Варна
Истината е, че ако няма сеир, няма да има и гледаемост.
Скрит текст:
Но трябва да дават всички участници, да има непринудени срещи с Ергена и да видим
повече
от живота извън организираните мероприятия.
Така не става ясно какво реално се случва, а после лесно се манипулира.
Макар че за нашия географски район точно това да е коз.
Mного ясно.. Аз Ергена го гледам предимно заради сеира, не очаквам да ме обогати и възвиси духовно.. Simple Smile
Много забавни ми бяха първите епизоди, обаче вече много заскучня.. /Всъщност на мен ми стана скучно след излизането на Мони/.
Фаворитката е ясна, сега чакаме кални номера от останалите момичета и накрая все пак истинската любов да победи..
Замислям се дали не фаворизират нарочно Валерия за да е мразена от другите момичета - да я плюят и завиждат, за да я превърнат в жертва. Жертвата, която печели Ергена и симпатиите на зрителите.
В бг реалитата публиката винаги симпатизира на жертвата. Т.е. имаме уин-уин ситуация.

# 1 654
  • София
Само че Валерия не я виждам като жертва. Тя е в лагера на злобилките и хейтърките. И се хили и е забавно когато се подиграваха с Мони и Пам. Тя е нагла и безцеремонна и не и пука за останалите, гледа само себе си. Не спазва и правилата, взаимно си правят гадни номерца с Айлин една спрямо друго, а уж приятелки видиш ли...
Т.е. тя самата/продукцията си правят сами това, евентуално да стане ''жертва'' само дето аз изобщо не я виждам като такава. Най-малкото защото е умишлено търсен ефект, а ако не е, то е плод на собствените и егоистични действия.

# 1 655
Ами аз бях нападната в началото като казах, че искам сеир, че това било любовно предаване и щяло да има по-голяма гледаемост, ако показват любов, те взеха, че показаха, ама сега на по-голямата част вече им е скучно. Угодия няма.

# 1 656
Ако четат наистина да кажа, че явно съм единственият зрител и потребител на бг мама, който засега се радва на развитието на сценария. Simple Smile Според мен масово тук не се одобрява просто, защото е Валерия. Ако беше друга тази, която отиде, щеше да обере овации за смелостта, а Евгени щеше да е поздравен, че я е наградил с роза. Може и да греша. На мен тя ми е симпатична, въпреки злобата, която й се приписва.

Не, не сте единствена! Аз също харесвам това, което се случва между тях. Недоумявам защо зрители и съфорумци настояват той да избере тази, която те одобряват/ харесват!

# 1 657
  • Варна
Само че Валерия не я виждам като жертва. Тя е в лагера на злобилките и хейтърките. И се хили и е забавно когато се подиграваха с Мони и Пам. Тя е нагла и безцеремонна и не и пука за останалите, гледа само себе си. Не спазва и правилата, взаимно си правят гадни номерца с Айлин една спрямо друго, а уж приятелки видиш ли...
Т.е. тя самата/продукцията си правят сами това, евентуално да стане ''жертва'' само дето аз изобщо не я виждам като такава. Най-малкото защото е умишлено търсен ефект, а ако не е, то е плод на собствените и егоистични действия.
Почакай малко. Жаби и Елисавет от злобилки и хейтърки, станаха забавни коментаторки с точни наблюдения и шеги на място.
Айлин вече я предаде, Джия скоро и тя, с Елена се захапаха, а скоро и с останалите пренебрегнати от последната среща + тези които не присъстваха, но не са им позволили да идат без разрешение.
Така че тепърва ще има "скандали" в които ще нападат горката Валерия.

Скрит текст:
Ако четат наистина да кажа, че явно съм единственият зрител и потребител на бг мама, който засега се радва на развитието на сценария. Simple Smile Според мен масово тук не се одобрява просто, защото е Валерия. Ако беше друга тази, която отиде, щеше да обере овации за смелостта, а Евгени щеше да е поздравен, че я е наградил с роза. Може и да греша. На мен тя ми е симпатична, въпреки злобата, която й се приписва.

Не, не сте единствена! Аз също харесвам това, което се случва между тях. Недоумявам защо зрители и съфорумци настояват той да избере тази, която те одобряват/ харесват!
Защото изглежда фалшиво. "Любовните писма" са нелепи и категорично не са ги писали те.

# 1 658
Повечето момичета се държат все едно са в състезание с парична награда и искат на всяка цена да са първи.
Харесваме или не Валерия, има огромна химия между тях и си личи, че тя наистина го харесва, както и той нея.
В крайна сметка той е там да намери любовта, а не да награди момичето, което ние харесваме.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 13:12 от itsjustmeee

# 1 659
  • тук и там
Аз не държа да си избира някоя която не харесва. Като си харесва Валерия, да си я взема..Ама ние зрителите, какво да гледаме?! Имам предвид, че  е ясно че трябва да избутат до края сезона с някакви измислени драми , интриги и др. подобни трикове, щото Ергеня си избра мома съвсем в началото ..
Да беше дал шанс на другите моми обаче, не да се хванат с Валето и всичко да се върти около нея и още три моми ..другите статисти там..

# 1 660
Имаше шанс да харесвам и да повярвам, че между Валерия и Евгени има химия, ако той не мляскаше всичко живо наред, без да подбира. Като има велика химия, защо изяде Боряна и защо лигави Айлин цял ден?

# 1 661
  • София
Хексе,

О, да, със сигурност ще има, но с тази разлика, че тя самата ще си е виновна за всичко това, т.е. няма да им се получи номера с търсения ефект на класическа жертва. Тя със самото си поведение ще накара останалите жените да започнат да я критикуват и злословят.
Габи и Елисавет толкова много са се дискредитирали, че няма как да ги видя като забавни коментаторки. Самото присъствие на Габи е уронване на престижа на самото предаване, защото тя демонстративно не проявява никакъв интерес нито към Евгени, нито към случващото се около нея. Така че аз очаквам да я изгонят още следващата седмица. Вече се изтърка и не е интересна.

И пак за Валерия. Ако искат да повторят номера с Александра от сезон 1, то Валерия изобщо не е като Александра. Александра никога не е била толкова агресивна спрямо Ергена и поне уважаваше правилата и останалите момичета. Така че публиката я обикна масово и за това, не само защото бе нападната от Питона и кликата и. Докато не виждам всичко това у Валерия.

И още нещо. Александра никога не е нападала или обиждала злобно някоя ергенка, нито се е подхилквала на чужд тормоз. Нещо което Валерия направи много пъти досега.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 13:13 от Diavolo

# 1 662
Точно Александра и Ева ще ми дават тон в живота и ще ми казват какво да мисля. Грешка. Многоуважаемите продуценти пак не разбраха, че хората застанаха на нейна страна миналата година, не защото е авторитет, а заради питона.
Какъвто и монтаж да видя оттук насетне, си остава горчивия вкус от видяното дотук.
Радвам се, че екипа де забавлява с коментарите. Явно все още са във фазата на отричане. За мен сезонът е тотал щета. Рейтинга го показва най- точно.  
Голяма част от коментарите тук се препокриват, защото масово не се четат предишните и се получава епистоларна ( и аз да се направя на умна, макар, че не съм сигурна, че може да се употреби за тук) какафония. Тази година няма нито едно предаване в пролетния сезон, което да ме грабне и ергенът го гледам отгоре отгоре.
Мисля, че която и да се беше натрапила на груповата среща, щеше да има минимум
"тази пък за каква се мисли".
Припомням, не харесвам Валерия, нито отвън, нито отвътре. Но за мен тя е най- подходяща във всички аспекти за Евгени. Допълват се чудесно по едни не особено приятни характерови черти.

# 1 663
Аз не държа да си избира някоя която не харесва. Като си харесва Валерия, да си я взема..Ама ние зрителите, какво да гледаме?! Имам предвид, че  е ясно че трябва да избутат до края сезона с някакви измислени драми , интриги и др. подобни трикове, щото Ергеня си избра мома съвсем в началото ..
Да беше дал шанс на другите моми обаче, не да се хванат с Валето и всичко да се върти около нея и още три моми ..другите статисти там..
Това винаги съществува като риск - Ергенът си харесва някоя още в първите дни, и... повече нямаш реалити/шоу. Не знам защо, но в България, всички формати с романтична насоченост са пълен провал. Може би защото самата идея е обречена на провал...
Единственото реалити, което съм гледала, и след което мисля, че двойките имат шанс е Love is Blind (Netflix). Надявам се някой ден да го гледаме и у нас.

# 1 664
Не издържах и 5 минути Александра и Ева. Втората като се разкекерчи или каквото и там да минава за смях, и като видях още колко време остава до края... не мерси. Пък и едва ли има какво толкова да кажат, особено под шапката на бтв. Азов и на мен ми хареса този път Simple Smile

Аз харесвам (донякъде) Валерия, най-вече външно и именно затова не й пожелавам да спечели. Вече стискам палци на Ирина, да си го взима и му стопи лагерите от *екс Joy След което да мине на следващия.

Общи условия

Активация на акаунт