💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Настроението тези дни...

Изчезни от живота ми Керем Бюрсин!

Купил съм си къща в Бейкоз Ханде Ерчел!

# 691
Sparkling HeartПоздрави от снахата, скучае докато Керем снима! Ха, ха!

Revolving Hearts Хубава вечер!

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 20:56 от didi54

# 692
На предните снимки изглеждаше доста по - добре, Керем сваля години, а г-жата ги качва.
Явно предстоящата раздяла не и понася.
Не искам да съм лош пророк, но ако беше сериозно след този хейт,  който се изсипа срещу нея, Керем щеше да я защити.
Явно и той си има приоритети и Мехтап не е сред тях.

# 693

Това е от последната история. Не виждам да има посърнал, измъчен, остарял или сърдит вид. Напротив, тя е активна, както и преди. 😉

Някои хора не се възприемат като жертви и не очакват другите да ги виждат като такива. 😀

# 694
Ханде напредва Wink Trophy

В очакване ... малко остана до 17 април Simple Smile

# 695
Лоша новина,  починало е кучето на Серенай - Орфи

В момента на Керем надали му е до русата г-жа и каква кознетика рекламира.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 22:01 от tina-latina

# 696
Съжалявам за кучето на Серенай. ☹️
Домашните любимци стават част от семейството и тяхната загуба винаги е болезнена. ☹️
Орфе беше в един момент част и от живота на Керем. Керем със сигурност ще се разстрои от тази новина 😢.

Не знам до какво му е в момента на Керем. Всъщност той си знае най-добре. Т.нар. Руса Госпожа продължава своя живот и изпълнява професионалните си задължения, необезпокоена от мнението на хората по проблем, за който тя отдавна е имала смелостта да говори сама. Ако е заедно с Керем, със сигурност ще знае да прояви състрадание след като стоеше в БабалаТВ офиса да помага на засегнатите от земетресението.

# 697
На предните снимки изглеждаше доста по - добре, Керем сваля години, а г-жата ги качва.
Явно предстоящата раздяла не и понася.
Не искам да съм лош пророк, но ако беше сериозно след този хейт,  който се изсипа срещу нея, Керем щеше да я защити.
Явно и той си има приоритети и Мехтап не е сред тях.

tina-latina това са 3 пози от днешното  IG сторито  на Мехтап, а 4-тата я качи GeryFan. Наистина в последните сторита на Керем, той изглежда като момченце. Разликата със сторитата му от средата на февруари са големи, свежарка и подмладен защо ли?
Sparkling HeartЖълтите таблоиди гърмят, " Керем Бюрсин отплава къв нова любов".
Revolving HeartsКоя е любовта той си знае!

Animal Dog2По ирония на съдбата Керем страда за загубата на Орфе! Живота е шарен и непредвидим!

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 22:27 от didi54

# 698
Диди, сигурно новата снаха му е подарила някой чудодеен антиейдж крем и затова изглежда толкова добре. Joy Шегувам се, да не се засегне някой. Ако Мехтап е причината за новата визия на Керем , аз лично много й благодаря. От 2 години мрънкам за косата и брадата му. Joy Има прекрасни черти и няма защо да ги крие. Heart Eyes Дано си задържи по-дълго тази визия.

08.03.2022 - спомних си, че и тук се бяхме зарадвали , но бързичко пусна пак брадата Grinning

# 699
  • София
Цветница е!

На този красив пролетен празник ви пожелавам да бъдете винаги с ведро пролетно настроение, щастливо усмихнати, споделено влюбени, заобиколени от пъстри цветя и слънчева светлина! Честит празник на именниците в темата! Gift Heart

Любимците ни:

Бъдете щастливи! Heart

# 700
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

П.С.
Гости, Честит Имен Ден! Flowers Four Leaf Clover
Желая ти много здраве, късмет и сбъдване на всичките ти мечти! Hug

# 701
Честит имен ден на всички цветя в темата
Бъдете благословени!

# 702
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus  Честита Цветница!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Grinning

# 703
Честит празник и от мен!
Гости и момичетата с имена на цветя да се чувстват специално поздравени 💕

Един от любимите ми клипове, но така и не запомних, че в темата не се отваря. Оставям линк https://youtu.be/zkYJ_w2lREY

# 704
  • Dupnica

Весел празник на всички празнуващи на този светъл и цветен ден!

Общи условия

Активация на акаунт