Само след някой час Европа ще почва от БУРГАС

• 16 470
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  Ох и аз искам, и знам къде има зала за разни танци - валс, латино и др. такива, има и аеробика, тае бо и още много такива, но незнам за народни дали имс. Залата се намира до КАТ, там нали има един магазин "Домо" или нещо такова, като се тръгва за там в дясно имало отбивка и там, първо имало едно кафе и зад кафето е залата.  Ама страшно обяснение вкарах и аз (не съм ходила и за това не мога да кажа с точност). Дано да я намериш, ако те е заинтерисувало.

# 76
daffodil , и ние бяхме в издирване на "нерозови" ботуши тази седмица, и след като  апреските като на Сашето на Галхен бяха без избор на номера, купихме едни белички от магазина, който се пада срещу "Трия"-та, да де, дето сменят плочките Crazy За 25 лв, ботушки с каракул, не са в желания оранжев или зелен цвят, но такъв е избора, особено за тази цена! Най- важно е, че не са розови, топлят й, дори взех да ги харесвам Flutter

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 18:54 от Nadejdica

# 77
  • вкъщи
момичета вече официално мога да се похваля.днес бях при д-р георгиев и тои видя сърдечна дейност на бебчо.всичко си му е наред,а лазарова каква е специалистка,как ме наплаши,че детенце няма сърце.на лято живот и здраве ще си имаме нов член на семеиството.да знаете само как ми олекна.вече можем да се радваме истински.
а случайно да знаете телефона на д-р дорийска,че смятам да се запиша при нея на консултация.а при георгиев ще си ходя на частно.

# 78
Мариамама честито! Искрено се радвам за теб. Телефона на Дорийска е 23148. Успех!

# 79
Яничка, благодаря ти! Нещо такова ми трябва, ако не намеря нещо по-близо до нас ще ходя там! Simple Smile

# 80
marianamama, много се радвам за вас! Ама колко се измъчихте с тези псевдо-доктори.....  Сега ти пожелавам една лека и безпроблемна бременност и скоро здраво и послушно бебче  newsm32!

Veselushka, преди ходех в една зала  в СМК-то. Имаше аеробика, каланетика, йога, пилатес и латиноаеробика. Добра зала била и тази във Военна болница - само за жени, имало и душове, но там не съм ходила.

# 81
ЧЕСТИТОООООООООООООООООООООООООООООО newsm44  bigdance2  ura dance newsm18

# 82
Veselushka, и на мен ми се ходи на нещо такова, да не е фитнес само. Ако искаш, може да се хванем заедно. Simple Smile

marianamama, Честитоооооо!
Супер новина.

# 83
Честитоооооо! на marianamama,
Живи, здрави, лека и безпроблемно бременност!!!

Veselushka, и на мен ми се ходи на нещо такова, да не е фитнес само. Ако искаш, може да се хванем заедно. Simple Smile

може и аз да се включа, ако не е фитнес, че ме изнеря мен фитнеса, не знам що за човек съм.....ама това до КАТ е много далече и забито, той и автобуса спира далеч, едно тъмно и страшно не е ли? newsm78
някой беше ми споменал че в клуб Аякс /до Механото/ имало подобни занимания. Да вземем и там да проверим

# 84
  • Бургас
  ................. но незнам за народни дали има ,

Има. Картата за месец струва 32лв, две посещения в седмицата (вторник и четвъртък) от 19,30ч.

# 85
  • Бургас / Славейков
Лека и безпроблемна бременност на marianamama. Hug

# 86
Малииии, много пари пък много малко часове. Аз преди ходех на тае-бо (супер релаксиращо и е подходящо за сваляне на килограми) понеделник, сряда и петък, взимаха ми по 3 лева на един курс (1 час). Треньорът се казва Киро. Само че разбрах че се е преместил, ако някой иска мога да поразпитам къде е.

# 87
Ей, ама много се радвам, че имало и други желаещи!
Вери, ще се радвам на компания, ако искаш пиши на лични къде живееш и да се разберем.
Амелия, и аз не искам фитнес, тези дни ще намеря време да проверя до механото. По принцип мога да ходя след 17.30, защото по-рано няма кой да гледа малкия!

# 88
Честито на marianamama.Аз искам на фитнес ако някои е навит да ходим заедно newsm78

# 89
Може и на танци newsm78

Общи условия

Активация на акаунт