Боледуване на децата ни-тема 71

• 35 433
  • 822
  •   1
Отговори
# 135
Аз го спирам постепенно. Примерно два дена намалям дозата на половина.

# 136
И аз спирам постепенно.

# 137
  • shumen
Аз го спирам постепенно.Последния път ни беше изписан 5 дни по 2 инхалации,после още 2 по 1.

# 138
И аз спирам постепенно, но не намалявам дозата, а примерно правя инхалации само вечер, ако са били сутрин и вечер. Да кажем, ако инхалациите са за 7 дни, 5 дни сутрин и вечер, последните 2 дни правя само вечер и го спирам.

# 139
  • София
Скоро не съм се включвала, не че е бил здрав толкова време, ама имаше 2-3 дни с температура и сополи на два пъти. Беше цяла седмица на градина, уикенда изкарахме супер и бааам….39 градуса посреднощ. Ей така. Надявам се други екстри да няма и пак да мине бързо.
Момичета, кажете, че това приключва в даден момент 😀 Леки вирусчета го хващат явно, обаче това търчане по педиатри, аптеки през 2-3 седмици, имам чувството, че в някакъв маратон ми минават дните. А работата и тя хич не е малко и добре, че ММ е гъвкав да го води по лекари.

# 140
За Пулмикорта,аз съм го спирала и постепенно и от раз,според случая,когато е болен.Дори и като сме го правили месеци,по цяла зима ежедневно,не съм го спирала постепенно,а от раз.
Моя след цели две седмици на училище 😁 е с яка хрема и кашлица от уикенда.

# 141
  • shumen
Лайт,и моя предния път изкара две седмици на училище и се разболя.
Сега мен ме лепна този вирус с кашлица и хрема.

# 142
Ох и на училище ли нямат край вирусите ...

# 143
  • shumen
Мими,нямат край и там.Дори положението става още по зле,защото си ходят кашлящи и сополиви деца.Спират се само,ако са с Т.

# 144
Някой и с температура ходят. Пример при нас. Родителите коментират през входа дали все пак не го оставят вкъщи. Еми...решиха да го пуснат в училище. След половин час учителката го хваща топъл - 39 градуса. ( първи клас)

# 145
  • shumen
Sun,ужас.Аз дете с Т не бих пуснала в училище.Но права си има и такива родители,за които това не е проблем,но за моето тези кашлица и сопол са я бронхит,я пневмония.
Аз сега проверявах,но гърления секрет още не е излязъл.За мен си има пак любимият ми стафилокок ериус.

# 146
  • Враца
И ние най-накрая успяхме да отидем на почивка. Беше супер, децата много се забавляваха, но разбира се днес сина ми се оплака от гърло, вече има и температура. Утре ще обикаляме лекари вместо да се наслаждаваме на прекрасното време, но след месец затишие си беше време.

# 147
  • shumen
Анелия,дано е някакъв лек вирус.
При нас още си въртим любимия ми стрептокок ериус.Що АБ изпи и няма отърване от него от нищо.Писна ми вече.Явно той е виновника да се разболява през 2-3 седмици.

# 148
Danaeka, с риноджермина пробва ли ли сте? При нас след 3 курса обикновено изчезва и следващите 5 месеца не го лови.
И нашата мома след нощта със сопол, днес с 38.8 следобед и 37.7 вечерта. Правихме комбиниран тест (реално някъде около 20-тия час от симптомите - два и двата отрицателни). Но чета, че и другите са с температура, кашлица и хрема. Явно това е следващия вирус. Аз така се надявах да устиска до 26-ти. Даже и от градината сме я спряли, но баба и дядо я гледат и от водене на някакви места сме си го лепнали. Не им се сърдя, когато не я гледам сама не мога да имам претенции.

# 149
Точно така ,. когато завидим от други хора, стискаме зъби и каквото стане. Но и времето е калпаво, а децата са изнежени.
За риноджермина и аз съм чувала. Аз сега пръскам Zyme сутрин. Обаче вече го спирам , че да не му прецакал лигавицата на носа с това постоянно пръскане. Иначе, миналата седмица като бях с блокиран нос и аз пробвах това пръскало , отпуши ми носа за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт