Боледуване на децата ни-тема 71

• 34 572
  • 822
  •   1
Отговори
# 120
Не знам и аз вече. Тая постоянна кашлица ме побърква. 1 година мина, всички вдигат рамене. Купища пари за прегледи и лекарства (не ме разбирайте погрешно, не е за парите, но поне нещо да даде ефект) и нищо.

# 121
  • shumen
Мартина,Applegarden,не сте сами.Вече като чуя кашлица и косата ми се изправя.Моя уж е здрав,а от време на време се изкашля едно такова влажно по 2-3 пъти на ден.Имам чувството,че тая бактерия няма изчистване и тя прави поразии при него.

# 122
А аз като го видя да си търка носа  по " оня начин" и ми е ясно, че се започва.

# 123
Sun и аз съм така 4г вкъщи от 2г нон стоп от болест в болест. И дойде ли деня от месеца + херпес направо откачам. Взех си витамини разтворими обаче от А до Я + разтворим калциев глюконат за 10 дни. И почнах да ям много зеленчуци. Нон стоп съм на броколи,патладжан, супи всякакви … плодове (правя си ударно на организма) не че пак не кашлям и не съм с болки в гърлото. Не знам какво се случва вече

# 124
Аз от позицията на поратснало бяло и синеоко и почти естествено русо, да ви кажа че накрая се оказах с астма. Ама бях голяма, ако тива е някакво успокоение.

# 125
  • shumen
И мен много често ми избиват херпеси.Аз съм доволна от Ацекловир за тях.
Аз на обяд пих Парацетамол,завих се и цял след обяд спах.Сега ми е малко по добре,но сякаш ще почват гърло и ухо да ме болят.

# 126
Mimi, моите съболезнования!

danaeka, и дъщеря ми й я боля и заглъхваше едното ухо.
На мен парацетамол и нурофен не ми помагаха. Така беше също при първия ковид. Само ужасните за мен разтворими, пих Тайлол хот.
Надявам се хубавото време да разкара повечето вируси. Не знам дали е друг, но аз все пак си мисля за ковида. Един ден се подобряваш, после по- зле. Направих й теста на първия ден от симтомите, може да не  е отчел правилно.
Знам, че има и други вируси. Грип А ни се разви като “ по учебник”. И тестът си отчете веднага.

Може ли да споделите досега имало ли е такъв шум и бум за скарлатина. Всяко болно дете от групата й, а и други, го изпращат на тест. Не се поема от каса. Това не е най-важното, но как се появи и явно доминира в момента.

# 127
Аз до тази година не бях чувала за болни от скарлатина. Нашето дете като се обрина, също го водихме на тест

# 128
По новините казаха,че миналата година от януари до март били 41 заразени от скарлатина, тази година за същия период са над 2500. За варицелата се отнася същото.

# 129
Тя варицелата , поне откакто аз имам дете и се интересувам, си е все някъде - я ясла, я градина. Но скарлатината сега плъзна

# 130
  • Пловдив
При нас за ларингит винаги са изписвали терапия с пулмикорт. Нашият също е протичал с температура около 37.5.
90% от ларингитите са вирусни и не е необходимо антибиотично лечение.
Пуснете си CRP.

# 131
  • shumen
Скарлатина съм чувала само,но моето не е карало.Варицела е имало и има от едно време.
Аз съм настинала.Кихам,сополи на кило и гърло.

# 132
Ами започнахме го вече,следващия път ще настоявам за црп поне ....
(Поне някакво успокоение от две г не е пила Аб)
Аз като я чуя да киха и си знам,че нещо тръгва ....🤯
Благодаря 🤍покрай нея нямам много време да тъжа някой трябва да я гледа,тя все иска нещо.

# 133
От пет дни е Пулмикорт,след колко дни се намаля дозата до спиране,ще попитам док но да ме ориентирате в дните поне😇

# 134
Мими, спира се от раз в случая, не се прави поддържане. Правите само инхалации с физиологичен разтвор след това, за да до изкашля.
При нас също като че ли започва нещо ново. Тази вечер по интензивно преглъщаше като легна, леко за червена е едната сливица.

Общи условия

Активация на акаунт