Боледуване на децата ни-тема 71

• 35 576
  • 822
  •   1
Отговори
# 525
  • shumen
Варицелата върви с кашлица и хрема.По добре заведи детето утре на спешен за слушалка.Аз за гърлото си пръсках Зивекс и мина,но тоя запушен нос ще ме умори.Легнах сега,но от носа направо откачам.

# 526
И моята кара Варицела със сопол и кашлица.
Бързо да минава!

# 527
Тези сопол и кашлица предвещават обривът при варицелата или се появяват заедно с тях?

# 528
Малко със закъснение, но отговарям за пробиотиците - Now foods BerryDophilus поръчах.

Тези, които бях качила в темата ли? Много са добри! Давах ги на Дани, доволна съм.

Priya, моя юнак започна да покашля два дена преди пъпките. Даже се чудехме какяо ствя, виках си сигурно от третата сливица му се стича нещо. Дааа ама не.. Иначе хремата продължи един ден, а кашлицата мина с варицелата, буквално. След карантината не е кашлял.

# 529
Честит Великден! Здраве и щастие на вас и семействата ви!

Моята дъщеря от два дни поддържа някаква температура от 37 до 37.4. Не е ходила на градина от началото на март, след вирус и после инфекциозна мононуклеоза.Станала е много нервна.След сън казва, че гърлото й е сухо. После й минавало. Нищо друго й няма.  И да я заведа на лекар, какво да кажа.

# 530
Поредна безсънна нощ виждам че му е не комфортно хремата е много обилна буквално и през ноща му течеше като чешма носа ..аз съм без глас ...

# 531

Тези, които бях качила в темата ли? Много са добри! Давах ги на Дани, доволна съм.

Изтървала съм какво си пуснала в групата. Тези са. 
Скрит текст:

# 532

Изтървала съм какво си пуснала в групата. Тези са. 
Скрит текст:

Даа същите му давах, и ги бях пуснала скоро в групат да ги препоръчам. Супер! Добър избор Simple Smile

# 533
От България или от чужбина ги взимаш Тони ?

# 534
От България или от чужбина ги взимаш Тони ?

От интернет ги поръчвам.

# 535
Здравейте и Весели празници!
Имам нужда от съвет.
Малкият, на 2г10м, миналата седмица беше със силна хрема и гъсти сополи. Пускахме микробиология на носле и гърло - чисти.
Хремата я преборихме със стандартното - физиологичен разтвор, капки, инфлуцид.

След  нея обаче се появи една постоянна кашлица, която  не минава вече 4ти ден. През деня е по-скоро дразнеща, а вечер откашля секрети, дори когато спи.
Давам сиропи Мукоплант и Гринтусс, като ги редувам. Днес добавих и 5 капки Ксизал сутринта, което го облекчи доста.
Чух се и с личната.
Може да ни види чак сряда, а дотогава каза да продължавам сиропите, Ксизала и да почнем инхалации с Пулмикорт.
Лошото е, че малкият инхалатор не трае. Последният път в такава криза изпадна, че чак едвам си поемаше въздух от плач.
Моля ви, кажете ми, има ли нещо на мястото на Пулмокорт, което мога да добавя към сиропите и Ксизала?
Ако има нещо, което е помогнало на вас в подобна ситуация?

ПС: Не говоря за лекарства, знам че за тях трябва да го види лакар. Става дума пак за някое сиропче, добавка и тнт. Simple Smile
Благодаря!

# 536
Здравейте и Весели празници!
Имам нужда от съвет.
Малкият, на 2г10м, миналата седмица беше със силна хрема и гъсти сополи. Пускахме микробиология на носле и гърло - чисти.
Хремата я преборихме със стандартното - физиологичен разтвор, капки, инфлуцид.

След  нея обаче се появи една постоянна кашлица, която  не минава вече 4ти ден. През деня е по-скоро дразнеща, а вечер откашля секрети, дори когато спи.
Давам сиропи Мукоплант и Гринтусс, като ги редувам. Днес добавих и 5 капки Ксизал сутринта, което го облекчи доста.
Чух се и с личната.
Може да ни види чак сряда, а дотогава каза да продължавам сиропите, Ксизала и да почнем инхалации с Пулмикорт.
Лошото е, че малкият инхалатор не трае. Последният път в такава криза изпадна, че чак едвам си поемаше въздух от плач.
Моля ви, кажете ми, има ли нещо на мястото на Пулмокорт, което мога да добавя към сиропите и Ксизала?
Ако има нещо, което е помогнало на вас в подобна ситуация?

ПС: Не говоря за лекарства, знам че за тях трябва да го види лакар. Става дума пак за някое сиропче, добавка и тнт. Simple Smile
Благодаря!

За кашлицата не мога дя помогна, но имам въпрос. С какви капки преборихте хремата?

# 537
Toni, с Назик Кидс.
Досега винаги тях сме използвали и при синът ми дават добър резултат.
Като цяло при него е трудно с лекарствата и капките, а доколкото знам ъова са единствените спрей за деца под 6г. Всички други са с капане майче.

# 538
Съжалявам, че ще го кажа, но еквивалент на инхалациите няма. Реве, не реве, това е. И моята ревеше - с постоянство свикна. Сиропи на толкова малко дете не се дават, междудругото.

# 539
При нас инхалациите са успешни с телефон. Аз по принцип не му давам да гледя много, много и асоциира инхалациите с телефона и нямамв драми.

Общи условия

Активация на акаунт