Египет /Тема 14/

• 57 471
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте
В момента сме в Хургада понеже не можах да намеря нищо за техните пазари някой бил ли е тук на пазар и ако да на кой .

# 166
  • Варна
Благодаря, Galactic, ако не стане за Хургада ще се прежалим за Шарм явно..

# 167
Здравейте момичета!
Плануваме да почиваме в Египет през септември с 2 деца на 10 и 12г. От агенцията ни предложиха 4 хотела и се чудя кой да избера:
Hotel :  STELLA DI MARE GARDENS RESORT AND SPA - MAKADI BAY ( 5 ) ( Хургада )
Hotel :  THE THREE CORNERS SUNNY BEACH RESORT ( 4 )  ( Хургада )
Hotel :  SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY & AQUA PARK  ( 4 )  ( Хургада )
Hotel :  SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT ( 4 )  ( Хургада )

Някой да е отсядал в тях? Ще съм мнгоо благодарна ако споделите мнение. Хубав и успешен ден!

# 168
  • София
Galactic Voyager, хотела е Coral Sea Holiday Resort в Шарм. Аз предположих, че така е навсякъде и затова писах. Човека не беше нахален, просто питаше дали имаме нужда от дребни. За нас беше удобно, особено след борбата за по 1$ в България...  Smiley

# 169
Galactic Voyager, хотела е Coral Sea Holiday Resort в Шарм. Аз предположих, че така е навсякъде и затова писах. Човека не беше нахален, просто питаше дали имаме нужда от дребни. За нас беше удобно, особено след борбата за по 1$ в България...  Smiley
Навсякъде ни предлагаха да ни развалят по долар, шофьорите, в хотела, по магазини колкото искаш 10,20 долара…

# 170
  • София

Wave, някакви отзиви за хотела можеш ли да дадеш? Ние го избрахме за няколко часа без много гледане след като се отказахме от първоначалния хотел, та поне да знам какво да очаквам Simple Smile В неделя потегляме натам.

# 171
  • Beyond the Frontiers
Wave, аз не с лошо...Предприемчиви са хората просто Satisfied

Coral Sea Holiday Resort - чудесен си е.
Има едни средно ниво 5 звезди, които са си напълно добри. Не е лукс, но си има всичко.

Корал, Джаз, Албатрос, Чармилион в  Шарм са добри варианти.
Най-добрите са Риксос, Щайгенбергер, Стела ди Маре.
Бюджетни, читави хотели - Солимар Шарк бей, Аурора, Джаз Шарк бей, Хилтън Шарк бей.
Това съвсем общо казано.

# 172
  • София
goldilocks, като цяло хотела е страхотен. Стаите са просторни и чисти (особено ако оставиш 1$ Stuck Out Tongue Winking Eye). Храната в основния ресторант е богата и разнообразна, персонала е внимателен и учтив. Ако търсиш за какво да се заядеш винаги ще намериш, но няма нещо, което да се набива на очи и да дразни.
Плажа не е с хубав пясък и няма собствен риф - това като минус бих написала. 
Приятно изкарване ви желая!

Galactic Voyager  Hug 
Разбрах те, уточних за останалите. Ако знаех, че на място има такава опция, нямаше да си давам толкова зор за дребни тук.

# 173
  • София
Благодаря! Ние до сега 2 пъти все в Джаз хотели бяхме и останахме много доволни, сега бяхме решили Чармилион, но ме ядосаха от самия хотел още преди да букнем, та набързо смених концепцията със swim up стая в Coral sea 😊

# 174
Galactic Voyager,  какви са тези кеш автомати , за които споменаваш, как точно се използват и къде се намират?

# 175
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager,  какви са тези кеш автомати , за които споменаваш, как точно се използват и къде се намират?
Като банкомат. В зоната на рецепция. Слагаш долари/евро и ги сменя в египетски лири.

# 176
  • Варна
Аз един малко страничен въпрос, но пак свързан с Египет.
Купих си папирус след див пазарлък. Смятам да го рамкирам естествено, но не знам дали да му слагам стъкло - антирефлексно или инакво, или не. Дали няма да се изгуби ефекта?
Някой да е пробвал?

# 177
  • На планетата Земя
Аз слагам антирефлексно стъкло, добре стои.

# 178
Ние всъщност ще бъдем за марса алам а не за шарм както писах преди. Тъй като няма почти никакви отзиви за там , обещавам като се върна да опиша подробно. Хотела ни е джаз, пътуваме на 14.05. А на почиващите там каква е температурата в момента на водата в басейна и в морето(студено топло бива?), благодаря!

# 179
  • Горна Оряховица
Аз един малко страничен въпрос, но пак свързан с Египет.
Купих си папирус след див пазарлък. Смятам да го рамкирам естествено, но не знам дали да му слагам стъкло - антирефлексно или инакво, или не. Дали няма да се изгуби ефекта?
Някой да е пробвал?
Аз имам в 2 такива рамки, стоят много готино. Едната е леко матова, другата стандартно стъкло. И 2те стият добре, ще снимам малко по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт